Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

hımmmmm ay yok valla bende kendimi bişey biliyor sanıyordumm
bu arada bunu dinlerken başka bişey yapıyormuyuz
21 gun dınleyeceksın en az 6 en cok 10 saat gunluk kulaklıkla dınleyebılırsın onun dısında bıttıkden sonra bı hafta ara verıp tekrar 21 gun daha dınleyeceksın zaten bılınc altı kodluyo sonrasında dınlemesende devam edıyo buyume kendı kendıne telkın metnınde de gectıgı ıcın yedıklerıne ıctıklerıne dıkkat edersen ıyı olur mesela proteın vıtamın agırlıklı beslenme gıbı sut falan ıcmek gıbı yada gunde ıkı tane hurma ve bı avuc gojı berry yanı kurt uzumu de yıyebılırsın yıyeceklerle destekleyeceksın ıste o kadar baska bısey yapmana gerek yok ama dınlerken gun atlamadan dınlemek onemlı bıde 6 saatı gunluk gecırmek

ok arastırdımmmm
:)
yalnız mı dinlememiz gerek kulaklıkla ve uyurken dinlesek olur mu
etkisini ne zaman görürüz bide kalıcımı etkisi
ilk kez duydum şaşkınım kusurabakmayı arkadaşlar

ok sağol canımmm
haydii bismillah çekip yarın başlayayımm bakalım

ok arastırdımmmm
:)
yalnız mı dinlememiz gerek kulaklıkla ve uyurken dinlesek olur mu
etkisini ne zaman görürüz bide kalıcımı etkisi
ilk kez duydum şaşkınım kusurabakmayı arkadaşlar
elbette yanlız kendın dınlemelısın mesela cocuk falan varsa yanında kulaklıkla dınlemelısın yada gece yanlız yatıyosan ancak kısık sesle yanına acık bırakıp uykuda dınleyebılırsın ıster ıstemez etkılenebılır duyan baskalarıda kalıcı mı gorecez ama yaglanıyo yanı bıde degısımler oluyo sureklı bazen sonuyo ama gerı toplanıyo buyuyo yanı buyume asamasında oldugu ıcın normal degısım olmasıda etkısı kısıye gore degısıyo ıstersen en azından ılk sayfaları oku bızım ılk baslarken yazdıklarımızı ona gore belırtılerı etkısını daha ıyı anlamıs olursun

merhaba kızlarr. reglimin 4. günündeyim ve bu kez regl kurbanı olmadımmm o aşırı dolgunluk gitti ama bıngıl bıngıl yağlarımla hala formdalar yağları bu kadar seveceğim hççç aklıma gelmezdii

benımde bır defa cok asırı gıttı senın de sanırım oyle cnm hatırlıyorum da eskı halıne dondu demısdın demekkı bı kez oluyo yanı benımde son reglımde felaket olmadı allahdan ınsallah bundan sonra gerıye donus olmadan ılerler hep

canım ya vallahi öyle :)) tabi regl şişkinliği kadar süper olmuyor ama şuanki halleri bile güzel sadece fazla yumuşadılar. ama insan sabırsızlanıyor artık yaaa. nezcim bu arada msj atıcam sana msj kutun boş mu :)

canim benim ya cok cok tesekür ederim,...

ya benim korkum su bide: hep ayni sarkiyi dinlemekten ya bikar yada kafam siserse diye. ya hergün 6 saat ayni sarkiyi dinlemek sabir ister. ben gece uyurken dinlemeyi düsünüyorum. ama MP4 den. sorun kulaklik cikiyor hemencik. yani gece taksam sabah kalkinca bi bakarim cikmis. ne bileyim. artik kulagima kulakligi yapistirir öyle uyurum

bu telkin son cagrem. gercekten cok zor durumdayim.

eger ise yararsa ki yaricak öyle düsünmek gerekiyor dimi, ozaman önce allaha sonrada sen ile parafit te dua edecem.

önemlı degıl tatlım yok merak etme dınlemeye basla sen bı sonraları duymuyosun bıle dınlerken baska ıslerle mesgul olunca falan hele unutuyosun bıle alısıyo kulagın cnm gece kulaklık yerıne ac yanına kısık sesle koy calsın tabı yanlız olman sartıyla odada cnm ınsallah gorursun sende faydasını cnm duzenlı yaparsan olumlu sonuc alırsın

hmm peki kulaklik ile dinerken sesini cok az acarsam olur dimi,...yoksa ben o sese uyuyamam....keske cesitli sarkilar olsa :44:

aman olsun ise yarasin ben hergün dinlerim

oyle cnm ama yarıladık sayılır baya bı yol katettık cnm yavasda olsa oluyo ya demıoyle benımde bu ay oyle oldu cnm regl sıslıgı gıtmesıne ragmen kucuk gelmedı demekkı baya bı fark oldu artık cnm aldım mesajını cvp da yazdım tatlımregl sonrası daha yumusak oluyo ama bır hafta ıcınde bıttıkden hemen toplanıyo merak etme cnm

hmm peki kulaklik ile dinerken sesini cok az acarsam olur dimi,...yoksa ben o sese uyuyamam....keske cesitli sarkilar olsa :44:

aman olsun ise yarasin ben hergün dinlerim

duyman yeterlı sesın acık yada kısık olması sorun degıl cnm parfaıt gelse kızlar ıstedı ama ben hala bıkmadım oyle o sesden takmıyorum dınlıyorum takarsan kafana o zaman alısmaz kulagın cnm rahat ol dınle sonucda gecıcı bı surec omurluk degıl ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…