Ama bana umutsuzluk oluyohiçbi yerde hiçbi ağrı sızı hissetmiyorum.. herkesin daha ilk günlerde göstermiş belirti olmıcak mı
nez dıyebılırsın cnmşey nez abla.. süreçte bi gün 5 saat dinlemiştim.. çok mu olumsuz etkiledi acaba.. olabilir mi..
hitap şekline dikkat et ben senin ilk okul arkadaşın değilim ve bazen okumak yetmnio anlamakta önemli önce anla sonra yorum yaz
evet biliyorum formu incelerken deneyimlerinizden ama rüya gibiydi regl oldum hatta regl haldeyken bile dolgunluk vardı ama regl biteli 1 hafta oluyor bi kısmı gitti ve hala geri gelemedi neyse takipteyimbu arada bu cıvıma nasıl oluyor hala anlamadım bende olmadı sanki öyle bişey ya???
önceki sayfalarda şimdi halini koydum ilk halini tarif ettim:) 2.cideym şu an bazen çok acele ediorum bir an önce büyüsün aman yatym kalkayım 2 tane tombiş tombiş göğüslerim olsun die telkin en etkili yöntem kesinlikle 3.21 ini bitir ve zamana bırak :) ben şu an 2.13 teyim ilkinde çk fazla etki olmadı ama ikincisinde daha fazla etki gördümmm bnm göğüslerim xx küçük olduğu için biraz daha zamana ihtiycm olacak gibi görünüo bir baktın 3 ü bitirdiğimde 80 penye giyio olurum:)
cıvıma var dıyosun yanı oda bı belırtı cıvımadan sonra dolgunluk gelıyo arkasından merak etmesart degıl ılla ama destekleme acısından olsa da ıyı olur gojı cnm
Nezcim ben 4.günümdeym.ya sanki göğüslermde bi yumuşama mı desem değişik bişy oldu ama ağrı falan hissetmedm hiç.daha doğrusu şöyle bi tedavi görüyorum ve eklem ağrılarm oluyo sürekli.telknden öncede vardı bu ağrılar.o yzden ayırt edemiyorm telkn ağrısı oluyo mu bnde diye
hurmayı yalnızca bir gün aksattım birde başlarda bilmediğim için yememiştim onun haricinde hep yedim Nezcim çok sağolcıvımamı bu öyle mi diyoruz ay buda bir belirtiyse ne mutlu bana ama ne olursa hep sanki bana öyle geliyor gibi oluyor belkide normaldede böyle simdi dikkatimi cekmiştir ne bileyim bir görsem somut olarak bedende değişme falan Allahhhhhh daha ne isterim
sacma arkadaşımızın dediği gibi bıngıl bıngıl olsun löp löp
bu yıl önümde oturan bir kız arkadaşım vardı bir göğüsleri vardı hem birleşik hep güzel hem büyük 85 desteksiz takıyordu sanırımbir gün aldığı desenli sütyeni gösterdi aynısının 75 i bende vardı ama cok az destek vardı belli belirsiz oda 85 ini almış aynı sütyenin ondaki duruşunu gördükten sonra bir daha onu göremeyeceğim bir yere kaldırmıştım resmen psikolojik çöküntü darbe yemiştim bütün vucuduma küsmüştüm birde kız incecik tek büyük yeri göğüsleri gelde ağlama isyan etme :78::78:
hurmayı yalnızca bir gün aksattım birde başlarda bilmediğim için yememiştim onun haricinde hep yedim Nezcim çok sağolcıvımamı bu öyle mi diyoruz ay buda bir belirtiyse ne mutlu bana ama ne olursa hep sanki bana öyle geliyor gibi oluyor belkide normaldede böyle simdi dikkatimi cekmiştir ne bileyim bir görsem somut olarak bedende değişme falan Allahhhhhh daha ne isterim
sacma arkadaşımızın dediği gibi bıngıl bıngıl olsun löp löp
bu yıl önümde oturan bir kız arkadaşım vardı bir göğüsleri vardı hem birleşik hep güzel hem büyük 85 desteksiz takıyordu sanırımbir gün aldığı desenli sütyeni gösterdi aynısının 75 i bende vardı ama cok az destek vardı belli belirsiz oda 85 ini almış aynı sütyenin ondaki duruşunu gördükten sonra bir daha onu göremeyeceğim bir yere kaldırmıştım resmen psikolojik çöküntü darbe yemiştim bütün vucuduma küsmüştüm birde kız incecik tek büyük yeri göğüsleri gelde ağlama isyan etme :78::78:
hitap şekline dikkat et ben senin ilk okul arkadaşın değilim ve bazen okumak yetmnio anlamakta önemli önce anla sonra yorum yaz
kızlar ben bunu indirdim fakat 3.08 dk lık bi ses çıktı doğrumu başka bişiy daha inecek mi?
ben hep gunduz dınledım cnm uykuda dınlemeye calıstım bı kez uyuyamadım ses olunca uyku tutmaz benı o yuzden gunduzlerı dınledımnezcim sen gündüz mü dinledin gece mi?
15.gün sadece 1 gün dinleyemedim ama ben hala bişey hissetmiyorum nerde yanlış yapıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?