nez yardımların için teşekkürler canım :86: Başladığım ilk gün regl oldum bugün de 4. Ama ben bugun aynaya baktımda artık psikolojik midir bilmem hafiften büyüme vardı şöyle altlardan yukarıya dikleşmişlerdi sankimm
nez abla (umarım bu şekilde hitap etmeme kızmazsın) ben 2.11 deym temmuzun sonuna kadar göğüslerim belirginleşecek kadar büyür mü göğüslerimin resmini koydum belki hatırlarsın 80 giyiniorum ama sırttan dolayı o çok acil göğüse ihtiycm varrr 1 haftalık bile olsa yeter(çok saçmaladım farkındayım) ama ağustosta önemli bi yere gidecem kıyafetim çok iyi durmalı üzerimde ama ufacık sorunum onlar iki tane misket koymuşum gibi duruo
nez abla (umarım bu şekilde hitap etmeme kızmazsın) ben 2.11 deym temmuzun sonuna kadar göğüslerim belirginleşecek kadar büyür mü göğüslerimin resmini koydum belki hatırlarsın 80 giyiniorum ama sırttan dolayı o çok acil göğüse ihtiycm varrr 1 haftalık bile olsa yeter(çok saçmaladım farkındayım) ama ağustosta önemli bi yere gidecem kıyafetim çok iyi durmalı üzerimde ama ufacık sorunum onlar iki tane misket koymuşum gibi duruo
cnm ıkıncı 21ı dınlıyosun sanırım fark olmusdur zaten eskıye nazaran bunca zamanda cnm bılemem ama olabılır yanı baya dınlemıssın sonucda sende ama tabı bu kadar kısa zamanda aman aman bı fark beklemek hata olur temmuz bıtene kadar cnm ama yınede bazen bı cok buyuyo yaa sonra sınıyo bıraz belkı o doneme denk gelebılırsın tatlımnez abla (umarım bu şekilde hitap etmeme kızmazsın) ben 2.11 deym temmuzun sonuna kadar göğüslerim belirginleşecek kadar büyür mü göğüslerimin resmini koydum belki hatırlarsın 80 giyiniorum ama sırttan dolayı o çok acil göğüse ihtiycm varrr 1 haftalık bile olsa yeter(çok saçmaladım farkındayım) ama ağustosta önemli bi yere gidecem kıyafetim çok iyi durmalı üzerimde ama ufacık sorunum onlar iki tane misket koymuşum gibi duruo
hayır cnm ara 21 gun dolunca verılıyo reglde de dınleyebılırsınregl iken ara vermemiz mi gerekiyor :26:
bayağıdır üyeyim ama genelde giriş yapmadan takip ediyorum kadınlar kulübünü. telkin müzüği ile ilgili hiç bişey bilmiyodum, hiç duymamıştım açıkcası, gezinirken dikkatimi çekti,benimde göğüslerim istediğim ölçüde değil kızlar, dosyayı indirdim ama 2 gün dinledim bidaha düzenli dinleyemedim acaba ara verince sorun olurmu ? :26:
quack cnm saol tmm düzenli dinlemeye çalışıcam buğün tekrar başladım ve çok ağrıyo, ya komik gelebilir belki ama bişey daha sorucam, mesajların hepsinide okumadım gerçi belki konuşulmuştur. müzüği açıktan dinlediğimizde başkalrına etki etmiyo mu acaba o yüzden açıktan dinlemeye korkuyorum.düşünsenize kocamın göğüsleri benim kini geçmiş
Senin adına çok sevndm canıım :) Umarm bnde böyle bi sonuca ulaşabilirim :)
ediyormuş canım aman dikkatli olyalnızken ac ya da kulaklıkla falan dinle kulaklıkla dinlerken başka bir şeyde yapabilirsin tv ya da başka müzikte dinleyebilirmişsin hatta benim kulağımda geziyorum öyle dinlediğimi bile unutuyorum bazen
saol cnm ya bir iki kez coçukların yanında dinlemiiştim iyiki sormuşum el kadar bebebelerin memişlerini de büyütecektim neyse ucuz atlattık
eğer bıkmadan ve aksatmadan dinlersen ben garantisini veriyorum ulaşıcaksın canım. ama kafanda bir boyut oluştur onu düşünerek dinle bu telkini. Unutma benim istediğim ölçüde büyüyecek diyor telkinde. Kendine ölçü belirle ve startı ver
ay ilahi canımama keşke benimde annem ergenliğe girdiğimden beri annem dinlettireydi ne hoş olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?