Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Nez yardımların için teşekkürler canım :86: başladığım ilk gün regl oldum bugün de 4. ama ben bugun aynaya baktımda artık psikolojik midir bilmem hafiften büyüme vardı şöyle altlardan yukarıya dikleşmişlerdi sankimm

Son düzenleme:

önemlı degıl cnmolabılır cnm dıyorum ya ılk gunlerden hemen etkısı baslayabılıyo bazılarında senınde oyledır belkı

nez abla (umarım bu şekilde hitap etmeme kızmazsın ) ben 2.11 deym temmuzun sonuna kadar göğüslerim belirginleşecek kadar büyür mü göğüslerimin resmini koydum belki hatırlarsın 80 giyiniorum ama sırttan dolayı o çok acil göğüse ihtiycm varrr 1 haftalık bile olsa yeter(çok saçmaladım farkındayım) ama ağustosta önemli bi yere gidecem kıyafetim çok iyi durmalı üzerimde ama ufacık sorunum onlar iki tane misket koymuşum gibi duruo

ya ne 1 haftaligi kizim biz kalici olsun istiyoruz.

Canım göğüslerinini resmini ne zaman koydun.merak ettm ilk haliyle son hali arasnda ne kadar bi fark var.Eğer bunları göreblrsek yeni başlayanlar olarak büyük bi umutla devam ederz telkiine.

cnm ıkıncı 21ı dınlıyosun sanırım fark olmusdur zaten eskıye nazaran bunca zamanda cnm bılemem ama olabılır yanı baya dınlemıssın sonucda sende ama tabı bu kadar kısa zamanda aman aman bı fark beklemek hata olur temmuz bıtene kadar cnm ama yınede bazen bı cok buyuyo yaa sonra sınıyo bıraz belkı o doneme denk gelebılırsın tatlım

bayağıdır üyeyim ama genelde giriş yapmadan takip ediyorum kadınlar kulübünü. telkin müzüği ile ilgili hiç bişey bilmiyodum, hiç duymamıştım açıkcası, gezinirken dikkatimi çekti,benimde göğüslerim istediğim ölçüde değil kızlar, dosyayı indirdim ama 2 gün dinledim bidaha düzenli dinleyemedim acaba ara verince sorun olurmu ? :26:

Son düzenleme:

ara vermeden dinlemek cok önemliymiş canım gün içinde dinleyemiyorsan gece yalnızsan duyabileceğin şekilde acıp yanına koy 2 gün dinlemişsin zaten ben olsam baştan başlayıp düzenli dinlerdim canım gerçekten etkilerini gösteriyor

quack cnm saol tmm düzenli dinlemeye çalışıcam buğün tekrar başladım ve çok ağrıyo, ya komik gelebilir belki ama bişey daha sorucam, mesajların hepsinide okumadım gerçi belki konuşulmuştur. müzüği açıktan dinlediğimizde başkalrına etki etmiyo mu acaba o yüzden açıktan dinlemeye korkuyorum. düşünsenize kocamın göğüsleri benim kini geçmiş

ediyormuş canım aman dikkatli ol yalnızken ac ya da kulaklıkla falan dinle kulaklıkla dinlerken başka bir şeyde yapabilirsin tv ya da başka müzikte dinleyebilirmişsin hatta benim kulağımda geziyorum öyle dinlediğimi bile unutuyorum bazen

Senin adına çok sevndm canıım :) Umarm bnde böyle bi sonuca ulaşabilirim :)

eğer bıkmadan ve aksatmadan dinlersen ben garantisini veriyorum ulaşıcaksın canım. ama kafanda bir boyut oluştur onu düşünerek dinle bu telkini. Unutma benim istediğim ölçüde büyüyecek diyor telkinde. Kendine ölçü belirle ve startı ver

saol cnm ya bir iki kez coçukların yanında dinlemiiştim iyiki sormuşum el kadar bebebelerin memişlerini de büyütecektim neyse ucuz atlattık

Son düzenleme:
Ayyyy kızlarrr rüyamda ne gördüm anlatmazsam çatlarım inanmıyorum kendime yaaa :))
Buraya yazan bi bayan vardı nez olması lazım rüyamda bana göğüslerini gösteriyoduuu Büyümüş ya hani o yüzden ben de aaa gerçekten de işe yaramış diyodummmm dolgun dolgun memişler rüyamdada olsa görmüş oldum onunkileri Müziği dinlemiyorum işe yaramaz diye ama buraları takip ediyorum genelde ondan nez olumlu etkilerini yazınca bilinçaltıma yerleşmiş sapık sanmayın beni :))))

saol cnm ya bir iki kez coçukların yanında dinlemiiştim iyiki sormuşum el kadar bebebelerin memişlerini de büyütecektim neyse ucuz atlattık

ay ilahi canım ama keşke benimde annem ergenliğe girdiğimden beri annem dinlettireydi ne hoş olurdu

3.günümdeym cnm.henüz bi belirti yok gibi geliyo bana ölçü belrledm cnm umarm öyle olr :)

mrb arkadaslar bende yeni katıldım aranıza telkin de 4. günüm.ilk defa gögüsümün büyümesi için bir hamle yaptım.daha once de bazı yontemlerle gogüs büyütüp dolgunlastırmıs arkadaslar varsa en etkili yontemleri söyleyebilir mi?ve bir sorum var nez sana canım ilk sayfada yazıyo ya telkin 21 günde kodlanıyo ve büyüme istenen ölçüye gelene kadar devam ediyo diye.aradaki sayfaları okuyamadım sonradan 3 kez yapılması gerektiği mi konusuldu? ve bazı arkadaslarda sönme olmuş sende durumlar nasıl?

Kizlar parcayi ben de indirdim ve dinlemeye basladim..
Gercek anlamda bir basari yakalaniniz var mi?
Yani tam olarak cm veya ölcü degisimi oldu mu?
Ve ne kadarlik bir süre icersinde acaba, bunlari merak ediyorum.
Simdiden tesekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…