böyle negataf düşünme emzirirsin elbet belki de senin hamilelikte belirginleşecektir
aslında günden güne farkediyor ağrılar bir azalıp bir geliyor nezcim ama ben göğüslerimin büyüdüğünü hissediyorum böyle tam inanamıyorum ama bir dolgunluk hissediyorum özellikle 75 dolguluda tamam dolgun görünürdü göğüslerim ama bu günlerde daha bir çıkıntı duruyor böyle badi giyince hafif bir oyuntu var gibi duruyor
Dün bütün gün dileyemedim hiç fırsatım olmadı ama gece 12 de yattım annemle aynı odada yatıyoruz bende kulağımdan düşer diye actım koydum hem sarjdaydı telefon ne olcak dedim bir geceden annem etkilenmez herlade onun 90 beden oda küçülsün istiyor umarım annemi etkilememiştirSabah 7 de babam gelmiş odaya elinde benim telefonum bu ne böyle ne çalıyor bütün gece çaldı diye sallıyor telefonu Ben hemen kaptım elinden ay baba acık kalmış müzik ya dedim aynen geri yattım uyudum soruları uzatmasın diye
sağol canım inşallah bu yüzden bir sağlık sorunu cıkmasında cok şükür yinede.
Bu arada kızlar hepinizin kandilini kutlarım
Kızlar öncelikle iyi kandiller! Ben ölçüleri nasıl alıyosunuz onu öğrenmek istiyoruum.birisi anlatırsa çok sevinirimm
nezcim sana bisey sorucam,...sen uzun zamandir bu telkini dinliyorsun.
Peki nekadar fark oldu sende, yani ölcün nekadar degisti???
Kilo aldinmi?????:26:
Telkinden önce kac beden giyiniyordun, telkinden sonra kac beden giyiniyorsun?
Ya benim en büyük korkum popom büyürse, cünkü hormon salgilarsa diye.
Simdiden tskler canim
çok saol canım benim umarım hepimiz istediğimiz sonucu kısa zamanda alırızAaaay resmlere de baktm cnm şu an ben 2.günümdeym.normal hali ilk fotonunkinden azıcık daha büyük benm.umarm en sonunda benmde 2.fotoduki ıngıl bıngıl memelerim oluuuurrsenin adına çok sevndm canım
daha fazla geç kalmadan başla bence canım biran önce başlaından büyümeye ben keşke ilk gördüğümde başlasaymışım diyorum hiç vakit kaybetme bence...cok guzel bende koymak istiyorum resim daha baslamadan simdiki hallerini ama koyamiyorum.
evet canım çok düzenli dinlemedim 2. 21i ama ben bi yandan da kilo almaya uğraşanlardan olduğum için beslenmeme çok dikkat ediyorum onun da bu gelişmede etkisi vardır telkine başlamadan önceki halimle şu anki halim arasında fazla kilo farkım yok sadece 1.5 kilo aldım ama beslenmeye dikkat etmek önemli onun da etkisi olduğuna inanıyorumyaaa :))) çok güzel bi gelişme kaydetmişsin üstelik düzenli dinlemediğinde bile, çok tebrik ederim seni ya:)) bende bende istiyorum 2. 21'in ilk günlerindeyim daha şu an bile dinliyorum sızılı sızılı))
benim göğüs büyüklüğüm cm olarak çok farketmedi cnm 2 cm değişti diyebilirim ama dolgunluk ne kadar değişti görüyosunuz cm lere takılma bence önemli olan inanmak ve beslenmene falan çok dikkat etmek. ilk başta göğsün alt tarafı doluyo zaten cnm o yüzden endişenme bence büyümeyi farkediceksin alt taraflar dolucakne güzel bir gelişme kaydetmişssin canım
ama senin başta bile dolgunluk varmış benim mesela altında hiç dolgunluk yok sırt ölcüm 76 cıkıyorsa göğsümün altı 79 cıkıyor mesela altında hiç dolgunluk olmadığından göğsümün pembe kısmı aşağı doğru bakıyor oda kötü görünüyorbirde normalde hiççç ucu yok gibi biraz elleyince ucları cıkıp geçiyor sonrada anlamıyorum ya normalde uç hangi koşullarda temelli geliyor bazen diyorum cocuğumu emziremem ben
http://img204.imageshack.us/img204/3655/kayleedefernipslipfq2.jpg için Google Görsel Sonuçları
eski hali bunun gibiydi
http://daviderl.com/images/katie_nude1.jpg için Google Görsel Sonuçları
şimdi bunun azıcık küçüğü gibiler
nez canım bir sorum daha olacak sana. Ya ben 2 gün düzenli 6 saat dinledim ancak dün hastahanede refakatçi olarak kaldım hastahane işler falan derken dinleyemedim. 1 saat 12 dk falan dınledım. Yeniden mi başlamalıyım sence?
ılk sayfadakı ılk lınke tıkla cnm acılan sayfanın en altında yavas ındır var oraya bas bekle bı sure 30 sn kadar sonra dogrulama harflerı cıkıyo aynısını yaz kutudakı harflerın onayla submıte basarak sonra start download now yazan yere basınca ıner cnmolmadı yuklenmedii yaaaardımmmmmmm
evet dogru sozler ıcınde gızlı duymuyosunsadece melodii varrr
yoooooooooo
ay anlamadım yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?