Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

yavas yavas eskıye nazaran fark olusuyo ıste cnm sende anlamaya baslamıssın degısıklıgı kıyafetten falanda anlıyosun eskıden farklı duran bı sey sımdı daha degısık gelebılır uzerındeevet dar bısey gıyınce ozellıkle ortası cukur artık resmen onceden boyle bı durum yokdu bende de cnmfena yakalanmıssın ama ıyı durumu kurtarmıssın barı

Kızlar öncelikle iyi kandiller! Ben ölçüleri nasıl alıyosunuz onu öğrenmek istiyoruum.birisi anlatırsa çok sevinirimm

Kızlar öncelikle iyi kandiller! Ben ölçüleri nasıl alıyosunuz onu öğrenmek istiyoruum.birisi anlatırsa çok sevinirimm

Sana da iyi kandiiler canım. ben şöyle alıyorum ama doğru mu alıyorum bilmiyorum, mezurayı alıp sırtımdan göğüs ucuna doğru birleştiriyorum göğüs altını da yine aynı şekilde ölçüyorum.

NEZcim sana bisey sorucam,...sen uzun zamandir bu telkini dinliyorsun.
peki nekadar fark oldu sende, yani ölcün nekadar degisti???
kilo aldinmi?????:26:
telkinden önce kac beden giyiniyordun, telkinden sonra kac beden giyiniyorsun?
ya benim en büyük korkum popom büyürse, cünkü hormon salgilarsa diye.
simdiden tskler canim

özelden yazdım cnmcok soru sormussun uzun dıye mesaj yazdım

Aaaay resmlere de baktm cnm şu an ben 2.günümdeym.normal hali ilk fotonunkinden azıcık daha büyük benm.umarm en sonunda benmde 2.fotoduki ıngıl bıngıl memelerim oluuuurr senin adına çok sevndm canım
çok saol canım benim umarım hepimiz istediğimiz sonucu kısa zamanda alırız
cok guzel bende koymak istiyorum resim daha baslamadan simdiki hallerini ama koyamiyorum.
daha fazla geç kalmadan başla bence canım biran önce başlaından büyümeye ben keşke ilk gördüğümde başlasaymışım diyorum hiç vakit kaybetme bence...
yaaa :))) çok güzel bi gelişme kaydetmişsin üstelik düzenli dinlemediğinde bile, çok tebrik ederim seni ya:)) bende bende istiyorum 2. 21'in ilk günlerindeyim daha şu an bile dinliyorum sızılı sızılı ))
evet canım çok düzenli dinlemedim 2. 21i ama ben bi yandan da kilo almaya uğraşanlardan olduğum için beslenmeme çok dikkat ediyorum onun da bu gelişmede etkisi vardır telkine başlamadan önceki halimle şu anki halim arasında fazla kilo farkım yok sadece 1.5 kilo aldım ama beslenmeye dikkat etmek önemli onun da etkisi olduğuna inanıyorum
benim göğüs büyüklüğüm cm olarak çok farketmedi cnm 2 cm değişti diyebilirim ama dolgunluk ne kadar değişti görüyosunuz cm lere takılma bence önemli olan inanmak ve beslenmene falan çok dikkat etmek. ilk başta göğsün alt tarafı doluyo zaten cnm o yüzden endişenme bence büyümeyi farkediceksin alt taraflar dolucak

ya bu da işin enteresan tarafı zaten cm olarak 2 cm değişti bende de ama 75 dolguludan taşıyor şu an önceden 75 dolgulunun içinde kayboluyordu resmen

Nez canım bir sorum daha olacak sana. Ya ben 2 gün düzenli 6 saat dinledim ancak dün hastahanede refakatçi olarak kaldım hastahane işler falan derken dinleyemedim. 1 saat 12 dk falan dınledım. Yeniden mi başlamalıyım sence?

cnm daha cok baslardasın madem bugunu ılk gun sayarak baslayabılırsın o halde 21 gun devam edebılırsın aksatmadan cnm 6saat duzenlı sekılde oda en az 6 zaten

olmadı yuklenmedii yaaaardımmmmmmm
ılk sayfadakı ılk lınke tıkla cnm acılan sayfanın en altında yavas ındır var oraya bas bekle bı sure 30 sn kadar sonra dogrulama harflerı cıkıyo aynısını yaz kutudakı harflerın onayla submıte basarak sonra start download now yazan yere basınca ıner cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…