• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

evt canım aynen söylediğin gibi röportaj gibi oldu.. Ama napalım canım bu forumun en popüler üyesi sensin :) sizinle röportaj bi şereftir efendim :)) şaka bi yana nezcim benim yapım gereği başladığım bişeyi yapamadıysam sıkılırım ondan ve vazgeçerim.. Ama bu konudan vazgeçmek istemiyorum çünkü küçük göğüslü olmam bana benim için bir kusurmuş gibi geliyor vücudumda :(( o yüzden soruyorum kusura bakma canım...

:1:evet cnm kesınlıkle sonuc alacagın bısey bu o yuzden sakın yarım bırakma tatlım:34: Yok cnm saka yaptım sorabılırsın tabıkı elımden geldıgınce cevap verırım bende kusur degıl cnm ancak olmasıda gereklı her kadında bence:32:

aynen oyle rahat ol dınle yeterlı cnm hadı bakalım umarım duzenlı dınlersın guzel sonuc alırsın tatlım:9:
teşekkr ederm canıım :) :16:
uc kez telkını bıtırdıgınde sende dıyeceksın ınsallah cnm uzulme sabırla dınle yeter yanı ayrıca nılımm de zayıf ama oda cok guzel sonuc alıyo o yondende takma kafana dınlemene bak:32:

Ay umarm canm ya.Gerçekten çok mutlu oluyorm sen böyle dedikçee :)
bende de kasınma olmamısdı telkıne ılk basladım o zaman yasadım kasıntıyı boyle bı belırtı oldugunu bıle bılmıyodum yanı ama cok sevınıyorum dınleyen herkesın adına er yada gec sonuc alıyoruz yaa onemlı olan bu:16:

Bugün 2 saat dinledm cnm yatarken de dnlicm :) bnde çk mutlu oluyorm sen böle morl falan veriyosn herkesee :16:

koltuk altında agrı guzel haber tatlım benımde cook agrım oldu o bolgelerde cunku koltuk altından baslıyo ılk gogusun gelısımı kas agrısı gıbı de agrılar oluyo superr sendekı gelısmeler cnm:52:

ay Nezcim senin mesajların ayrı bir umut kaynağı okudukca daha büyük görüyorum:9: ay geçmesin bu ağrı sızı hiçbir şey hepsine hepsine razıyım yeterki buyüsün:21:
Canım bnde de hiç ağrı olmadı.Hala da olmuyo.Yani regl dönemimde şişiyo mu iniyo mu onu bile fatketmedm.OLsaydı farkederdm galiba :D Kaşıntı bnde de oluyodu ama hiçbirişe yaramadı malesef :44:

işte benimde böyle niye ki acaba bunu bir doktora danışmak lazım aslında herkes regli dönemi şişip sönmesinden bahsediyor bende olmuyor :44: heralde o kaşıntılarda olmasaydı dümdüz tahta gibi olacaktık erkek cocuğu gibi:9:

ay nezcim senin mesajların ayrı bir umut kaynağı okudukca daha büyük görüyorum:9: Ay geçmesin bu ağrı sızı hiçbir şey hepsine hepsine razıyım yeterki buyüsün:21:
devam edecek zaten agrılar suphen olmasın tatlım dınlemeye devam et gelısmeler ıyı gıdıyo sende:16:

Ben artık kendimi aştım azimsizlikte galiba:) Dün çok yoğundum ve yorgundum kulaklıkla yattım sabah bir uyandım kulaklık düşmüş kulağımdan artık 6 saatim yine gümledi sanırım nasıl devam edeceğim bilmiyorum kendime çok kızıyorum :/ Ama yine de büyüme olduğunu hissediyorum sanki çoook az da olsa işe yaradı artık 6 saat dolsa da dolmasa da ben devam edeceğim yine önceden dediğim gibi bir kaç gün fazla dinlerim artık :))) Hep gece açacağım garanti olsun diye öteki türlü benim işim zor :))

Ben artık kendimi aştım azimsizlikte galiba:) Dün çok yoğundum ve yorgundum kulaklıkla yattım sabah bir uyandım kulaklık düşmüş kulağımdan artık 6 saatim yine gümledi sanırım nasıl devam edeceğim bilmiyorum kendime çok kızıyorum :/ Ama yine de büyüme olduğunu hissediyorum sanki çoook az da olsa işe yaradı artık 6 saat dolsa da dolmasa da ben devam edeceğim yine önceden dediğim gibi bir kaç gün fazla dinlerim artık :))) Hep gece açacağım gara oyle duser ben bant yapstrom dusmesn diye

kızlaaaaaaaaaaarrr ben geri geldimmmm:35: 2. 21 e doğru düzgün devam edemedim ara ara dinledim ara ara bıraktım ama hala büyüme dewam ediyo özellikle kurt üzümü mucize. yediğim günler göğüslerimde aşırı hassasiyet oluyo ve büyümeleri çok hızlanıyo herkese öneririm yemesini tadi güzel değil ama altı üstü 15-20 tane yiyorum günde o da bi awuç dolusu göğüs olara geri dönüyo bana :52::46::46: veeeeee en güzel haberi en sona sakladım sabah iç çamaşırı almaya gittiğimde bi sütyen beğendim tezgahtar kız 80 beden olucak dmi 80 beden gbi görünüyo dedi bana mutluluktan boynuna atladım kızın :66::66: eskiden 75 dolguluyu dolduramayan bana 80 beden gbi görünüyo dedi kız uçuyorum mutluluktan darısı hepimizin başına koca koca memeler bizi bekler :60::60::60::60: eski ve şimdiki hallerine benzer bi resim bulursam eklicem değişikliğin daha iyi anlaşılması için

kızlaaaaaaaaaaarrr ben geri geldimmmm:35: 2. 21 e doğru düzgün devam edemedim ara ara dinledim ara ara bıraktım ama hala büyüme dewam ediyo özellikle kurt üzümü mucize. yediğim günler göğüslerimde aşırı hassasiyet oluyo ve büyümeleri çok hızlanıyo herkese öneririm yemesini tadi güzel değil ama altı üstü 15-20 tane yiyorum günde o da bi awuç dolusu göğüs olara geri dönüyo bana :52::46::46: veeeeee en güzel haberi en sona sakladım sabah iç çamaşırı almaya gittiğimde bi sütyen beğendim tezgahtar kız 80 beden olucak dmi 80 beden gbi görünüyo dedi bana mutluluktan boynuna atladım kızın :66::66: eskiden 75 dolguluyu dolduramayan bana 80 beden gbi görünüyo dedi kız uçuyorum mutluluktan darısı hepimizin başına koca koca memeler bizi bekler :60::60::60::60: eski ve şimdiki hallerine benzer bi resim bulursam eklicem değişikliğin daha iyi anlaşılması için

Aaaay resmlere de baktm cnm şu an ben 2.günümdeym.normal hali ilk fotonunkinden azıcık daha büyük benm.umarm en sonunda benmde 2.fotoduki ıngıl bıngıl memelerim oluuuurr :66::66::66::66: senin adına çok sevndm canım :46:

devam edecek zaten agrılar suphen olmasın tatlım dınlemeye devam et gelısmeler ıyı gıdıyo sende:16:

aslında günden güne farkediyor ağrılar bir azalıp bir geliyor nezcim ama ben göğüslerimin büyüdüğünü hissediyorum böyle tam inanamıyorum ama bir dolgunluk hissediyorum özellikle 75 dolguluda tamam dolgun görünürdü göğüslerim ama bu günlerde daha bir çıkıntı duruyor böyle badi giyince hafif bir oyuntu var gibi duruyor :9:

dün bütün gün dileyemedim hiç fırsatım olmadı ama gece 12 de yattım annemle aynı odada yatıyoruz bende kulağımdan düşer diye actım koydum hem sarjdaydı telefon ne olcak dedim bir geceden annem etkilenmez herlade onun 90 beden oda küçülsün istiyor umarım annemi etkilememiştir:9: sabah 7 de babam gelmiş odaya elinde benim telefonum bu ne böyle ne çalıyor bütün gece çaldı diye sallıyor telefonu:9: ben hemen kaptım elinden ay baba acık kalmış müzik ya dedim aynen geri yattım uyudum soruları uzatmasın diye:9:

yaaa :))) çok güzel bi gelişme kaydetmişsin üstelik düzenli dinlemediğinde bile, çok tebrik ederim seni ya:)) bende bende istiyorum 2. 21'in ilk günlerindeyim daha şu an bile dinliyorum sızılı sızılı :-)))

ne güzel bir gelişme kaydetmişssin canım :46::46::46:
ama senin başta bile dolgunluk varmış benim mesela altında hiç dolgunluk yok sırt ölcüm 76 cıkıyorsa göğsümün altı 79 cıkıyor mesela altında hiç dolgunluk olmadığından göğsümün pembe kısmı aşağı doğru bakıyor oda kötü görünüyor :5: birde normalde hiççç ucu yok gibi biraz elleyince ucları cıkıp geçiyor sonrada anlamıyorum ya normalde uç hangi koşullarda temelli geliyor bazen diyorum cocuğumu emziremem ben :5:

Back