• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

aynen aynen annemin kocaman diyorum genç kızkende böylemiydi diyor o zaman 85 ti dolgusuz simdi 90 oldu tezem hiç evlenmedi bekar onunda kocaman bizim ablamla küçük biz kime cektik anlamam gerçi onun benden birazcık daha büyük ah ah o bize bulaştran geni bulsam ailede :D:D aynen inş. canım tek derdimiz aman göğsm görnmesin kapataym olr :D

o geni arayanlar içerisindeymmm :d özgüven bırakmadı bende birde bn 11 yaşında adet oldum doa kanunlaırna göre bile büyük olması gerekirdi yaaa:d

o geni arayanlar içerisindeymmm :d özgüven bırakmadı bende birde bn 11 yaşında adet oldum doa kanunlaırna göre bile büyük olması gerekirdi yaaa:d

11 yaş gerçekten cok erken ben 13 yasımda oldum ama ben mesela ergenlikte göğüs ağrısı falan cekmedim öyle sızı ağrı hiç hatırlamıyorum :44:

11 yaş gerçekten cok erken ben 13 yasımda oldum ama ben mesela ergenlikte göğüs ağrısı falan cekmedim öyle sızı ağrı hiç hatırlamıyorum :44:

anneme çekmişim o konuda o da erken olmuşşş çekecek daha iyi konular varken bunua çekmişim işte :D benm 9 yaşındayken göğüslerim ağrımaya başladıı göğüs ucum belirginleştii hafif çıkıntı oldu o günden sonra hiç bişi olmadııı bi anda durdu yaniiii 16 yaşındayken bi dönem tekrar ağrı oldu genişledii felan ama sonç ne yazıkki 0 :( 80 takıorum sutyenii sırt ölçüm 80di göğüs ölçüm 83 tü sen dşn artık:D ama telkin sayesinde biraz daa iyi gibiii

anneme çekmişim o konuda o da erken olmuşşş çekecek daha iyi konular varken bunua çekmişim işte :D benm 9 yaşındayken göğüslerim ağrımaya başladıı göğüs ucum belirginleştii hafif çıkıntı oldu o günden sonra hiç bişi olmadııı bi anda durdu yaniiii 16 yaşındayken bi dönem tekrar ağrı oldu genişledii felan ama sonç ne yazıkki 0 :( 80 takıorum sutyenii sırt ölçüm 80di göğüs ölçüm 83 tü sen dşn artık:D ama telkin sayesinde biraz daa iyi gibiii

Ya bir bende mi ağrı olmadı anlamıyorum ki hiç hatırlamıyorum ağrı cektiğimi :32: benim regli dönemlerindede ağrı olmaz ama şişme inme olur mu pek dikkat etmedim ola bile cok bi dikkat gerekiyor heralde benimde göğüslerim bir tuhaf :53: ben telkinin 2 . günüdemi ne ölçtüm 85 ti sırt ölcümü bilmiyorum ama bakıp geleyim bari merak ettim :9:
aa ama simdi aklıma geldi bi o ergenlik dönemlerinde kaşıntı cok oluyordu göğüslerimde annem hep büyüyordur derdi ama pek büyüyemedi işte :9:

Ya bir bende mi ağrı olmadı anlamıyorum ki hiç hatırlamıyorum ağrı cektiğimi :32: benim regli dönemlerindede ağrı olmaz ama şişme inme olur mu pek dikkat etmedim ola bile cok bi dikkat gerekiyor heralde benimde göğüslerim bir tuhaf :53: ben telkinin 2 . günüdemi ne ölçtüm 85 ti sırt ölcümü bilmiyorum ama bakıp geleyim bari merak ettim :9:
aa ama simdi aklıma geldi bi o ergenlik dönemlerinde kaşıntı cok oluyordu göğüslerimde annem hep büyüyordur derdi ama pek büyüyemedi işte :9:

kısmet bugnlereymiş :):) regl dönemi bende pek göğsümde ağrı sızı hisetmezdimm telkin saolsun hergnünn hissetrioo :) ben doktorada gttim göğüslerim için ilaç verdi işe yaramadı mesigna iğne verdi yaptırtmadım telkinle tanıştımm :) ölçünü all olumlu haberlernii bbekliorum:D

kısmet bugnlereymiş :):) regl dönemi bende pek göğsümde ağrı sızı hisetmezdimm telkin saolsun hergnünn hissetrioo :) ben doktorada gttim göğüslerim için ilaç verdi işe yaramadı mesigna iğne verdi yaptırtmadım telkinle tanıştımm :) ölçünü all olumlu haberlernii bbekliorum:D

sırt olcumu nasıl alacağımı bulamadım ben :9: ama göğüslerimin üzerinden sıkarak ölçtüğümde 77 cıktı ama tam dümdüz olmadı buda beni mutlu etti :9: nelerden mutlu olur oldum:52: hala 85 gibi aslında biraz 86 gibide geldi ama emin değilim hala doğru ölçtüğümdende emin değilim :9: bende göğüslerde bir ağrı yokta kolumu falan yukarı gerince koltuk altlarında bir ağrı var bu telkinden sonra vucudumda kas ağrıları olmaya başladı zaten :44:

sırt olcumu nasıl alacağımı bulamadım ben :9: ama göğüslerimin üzerinden sıkarak ölçtüğümde 77 cıktı ama tam dümdüz olmadı buda beni mutlu etti :9: nelerden mutlu olur oldum:52: hala 85 gibi aslında biraz 86 gibide geldi ama emin değilim hala doğru ölçtüğümdende emin değilim :9: bende göğüslerde bir ağrı yokta kolumu falan yukarı gerince koltuk altlarında bir ağrı var bu telkinden sonra vucudumda kas ağrıları olmaya başladı zaten :44:

şimdi göğsün altından ölçtüğünde sırt ölçünü alırsın göğüs ucundan ölçüp onu sırt ölçünden çıkartırsan göğüs ölçünü alırsın :) umarım anlatablmişimdir :77: 1 cmden bile mutlu oluroz:D

şimdi göğsün altından ölçtüğünde sırt ölçünü alırsın göğüs ucundan ölçüp onu sırt ölçünden çıkartırsan göğüs ölçünü alırsın :) umarım anlatablmişimdir :77: 1 cmden bile mutlu oluroz:D

anladım canım ve gittim hemen ölçtüm sırt ölcüm 76 cıktı hiç yoktan biraz iyi oda güzel :9: bende aslında şekilsizlikte var mesela normalde ucu yok böyle pempe kısımları ğöğsümün aşağı bakıyor buda sanırım altında hiç dolgunluk olmadığından göğsün altı dolmalı lazım bende o yzden acayip şekilsiz duruyor :37:

cnm merak etme cıvıma olmustur cıvıma sonrasında dolgunluk artıyo bı haftaya kalmaz farklılıgı goreceksın tatlım:34: Hıc uzulme ıkıncı 21ı de dınlemeye devam et sen pes etme sakın:9:

nezcim çok sağol canım valla desteğin olmasa depresyona giricem :(( ben ciddi anlamda çok takıntılıyım bu duruma. bundan bikaç ay önce 2 tane plastik cerrahla bile konuşmuştum.sonra da bu telkin konusuna gözüm çarptı ve inanıyorum ben.başlarda etkisini aldım belirtilerle birlikte ama ne olduysa şu arada oldu..sanırım reglde yaklaştı.arayla beraber benim sönüşümü hızlandırdılar... yine bi umutla başladım dinlemeye ummarım etkisi hemen başlar,moralim yerine gelir... tekrar teşekkürler arkadaşım desteğin için :)

kızlar ya bişi sorcam size göğüs konusunda büyümediği için hiç doktora giden oldumu. ben ergenlikten beri sürekli göğüslerim acıcak gibi ağrır dokunamam ama hiç büyümez. bu işte bi gariplik var gibi gelmeye başladı bana, bişi engen oluyor olabilir mi? doktora gitsem ne denir ki? ilaç falan verirler mi? var mı bi fikriniz?

bakayım yarın nezcim:16: Aslında yaz geldi diye az yiyorum düzensiz olmakla birlikte yürüyüş felan yaptm ama bende yağ bol mesela kollarımdan gidebilir bacaklarımdan biraz gidebilir göbeğimden zaten gitsin :52:
olsun cnm sen sakın yagları erıtme bı sure gereklı su donem yaglarımız bıze bende rejım falan yapmıyorum hıc cnm uzun zamandır fazla olan her yerden gıtsın tatlım bencede umarım bulursun cnm kurt üzümünü gojı berry dıger ısmıde cnm:)
ayy cok guldum cnm yaa haklısın valla erken olunca bıde daha uzun zamanda buyumesı gerek yanı erken baslamıs oluyo sonucda gelısımın:1:
ben cektımde neye yaradıkı cnm buyumedıgıyle kaldı yanı o kadar acıya bıde:14:
sırt olcumu nasıl alacağımı bulamadım ben :9: Ama göğüslerimin üzerinden sıkarak ölçtüğümde 77 cıktı ama tam dümdüz olmadı buda beni mutlu etti :9: Nelerden mutlu olur oldum:52: Hala 85 gibi aslında biraz 86 gibide geldi ama emin değilim hala doğru ölçtüğümdende emin değilim :9: Bende göğüslerde bir ağrı yokta kolumu falan yukarı gerince koltuk altlarında bir ağrı var bu telkinden sonra vucudumda kas ağrıları olmaya başladı zaten :44:
koltuk altında agrı guzel haber tatlım benımde cook agrım oldu o bolgelerde cunku koltuk altından baslıyo ılk gogusun gelısımı kas agrısı gıbı de agrılar oluyo superr sendekı gelısmeler cnm:52:

nezcim çok sağol canım valla desteğin olmasa depresyona giricem :(( ben ciddi anlamda çok takıntılıyım bu duruma. Bundan bikaç ay önce 2 tane plastik cerrahla bile konuşmuştum.sonra da bu telkin konusuna gözüm çarptı ve inanıyorum ben.başlarda etkisini aldım belirtilerle birlikte ama ne olduysa şu arada oldu..sanırım reglde yaklaştı.arayla beraber benim sönüşümü hızlandırdılar... Yine bi umutla başladım dinlemeye ummarım etkisi hemen başlar,moralim yerine gelir... Tekrar teşekkürler arkadaşım desteğin için :)

onemlı degıl cnm benım bos yere moralını bozuyosun da o yuzden soyluyorum cunku aynı seylerı bende yasadıgım ıcın bılıyorum:70:benımde en sondan bı oncekı reglımde acayıp sonme olmusdu ama sonra toplandı cnm bıttıkden sonra ılk donemlerde regl den de degıl normal zamanda da cıvıma olmusdu yanı normal bunlar buyume surecınde alısmak gerek:34:ınsallah olur cnm canını sıkma:16:

Şimdi Bu telkin dosyası zayıflatıyormuuu :43: ben 1 haftadırda kilo almak için birsürü şey deniyorum nasıl olucak şimdi ya :31: zayıflamamam lazım zaten inceciğim :30:

Aynen ya bende incelikten ölcem nerdeyse :D Kilo verdirtmiyomuş ama çok şükür :D Vücudun fazla yağlar göğüse gidiyomuş.:D işte bende yağ da yok nasıl olcak bilmiyorum :44:

nez msjıma cevap verdigin için saol canm 20 gün kullandım ısırganı kıllanma olmadı ama büyümede olmadı :14:
4 cm büyümeden bahsetmişlerdi umutlanmıştım :14:*
telkine başlıcam ama çok üşeniyorm günde 6 saat nası dinliyosunuz ki bunu ?? :68:

bide bi tavsiyem yada istek diyelim ..
telkinle kim kaç cm büyüttü liste yapsanız başlayanlarada umut olsa :38:

Bencede bi liste yapılsa çok iyi olur.Gerçi burada gelişme görenlern yazdıklarıyla bile umudum oluyo. :)

cnm dedım yaa dınle yeter onun dısında ıstedıgın seyı yap muzık dınle tv ızle kıtap oku ama dınlemen yeterlı yanı konsantre olmak yada kendını vermek zorunda degılsın kısık yada acık sesle fark etmıyo duyacagın kadar olsun yeter onemlı olan bu

ay ben buna çok sevndm :D kendimizi sıkmaya gerek yok yani :) Bnde bugün başladım bakalm umarm faydasını görürüz :46:

evet cnm oyle cok takmadan normal devam edeceksın hayatına aslında benım 3. telkın ıyı gıdıyo cnm regl sonrası toparlanma oldu yıne gercı cok asırı bı sonme bu kez olmamısdı ılk haftası bıtecek 3. telkının cnm ıkı haftam kalıyo onu da bıtırıyım artık beklemeye gececem tamamen :32: bende cok memnunum cnm telkınden:64: yavas yavasda olsa bu ıs oluyo enı falan ıyıce genısledı cızgıler belırgınlesdı:9:

Yaa bende böyle şeyler yazmak istiyoruuum :D Benmde büyüdü falan demek istiyorum :(

bencede :D selam kızlar bende geldim. Bu telkini ilk dinleyenlerdenim bende. 2kez dinledim. sonra nişanım vardı misafirler geldi sevgilim askerden döndü vs. bıraktım. şimdi 3.ye başladım. büyümeden o kadar memnunum ki daha 5-6 sefer bu iğrenç müziğe katlanabilirim yani :):):27::27:

Senin adına çok sevndm canıım :) Umarm bnde böyle bi sonuca ulaşabilirim :)

Back