şöyle bir yanlış anlaşılma var galiba bayanlar. Öyle ordan gidiyo burdan gidiyo yağ yok nasıl olucak bu iş gibi birşey değil ki bu telkin. Bu tamamen bilinçaltımızla ilgili bir olay. Sayfalar çok olduğu için baştan beri okuyamadınız sizi anlayabiliyorum. Ama en başta bir sayfa var, telkinin içinde nelerin saklı olduğuna dair. Orda diyor ki; bilinçaltınıza ne verirseniz onu kabul eder. Yediğim besinlerin vitamini oraya gitsin, vücudumdki yağ fazlalığı oraya gitsin gibi... Yani bizde bundan yola çıkarak diyoruz ki; vücudumuzdaki fazla yağların oraya gittiğini hayal edelim. Böylece daha kolay olur. Yani kalçamızdaki yağlar şıpır şıpır oraya yürüyüp meme olmicak yaniMesela bnim boyum 1.60 kilom 44. kalçamda çok ideal. hiç büyük değil. Ama bende 1 beden büyüme oldu göğüslerimde. 75 takıyordum bu telkinden sonra 80dolgulu takıyorum artık. Yani burda büyük bir yanlış anlama var. Geçmiş sayfalarda bir video paylaşılmıştı, arkadaşlarım ona istinaden böyle kalçadan göğüslere gitsin demiş olabilirler bence. çok komik ve hoş bir videoydu. Bu sayfanın eski toprakları bilir
Son olarak şunu söylemek istiyorum; sen telkine başla ve sadece göğüslerinjin büyüdüğünü hayal et. Ordan burdan yağ gitmiyo yani, o kilolu arkadaşların bilinçaltına göndermesi muhtemel bişey. Ve kesinlikle inan ki ben canlı şahidiyim. OLUYOR...![]()
Çok güzel bi açıklama olmuş cnm :) teşekkr ederm :) bnde bugn büyük bi umutla başladm hadi hayırlısı bakalım :)