• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

şöyle bir yanlış anlaşılma var galiba bayanlar. Öyle ordan gidiyo burdan gidiyo yağ yok nasıl olucak bu iş gibi birşey değil ki bu telkin. Bu tamamen bilinçaltımızla ilgili bir olay. Sayfalar çok olduğu için baştan beri okuyamadınız sizi anlayabiliyorum. Ama en başta bir sayfa var, telkinin içinde nelerin saklı olduğuna dair. Orda diyor ki; bilinçaltınıza ne verirseniz onu kabul eder. Yediğim besinlerin vitamini oraya gitsin, vücudumdki yağ fazlalığı oraya gitsin gibi... Yani bizde bundan yola çıkarak diyoruz ki; vücudumuzdaki fazla yağların oraya gittiğini hayal edelim. Böylece daha kolay olur. Yani kalçamızdaki yağlar şıpır şıpır oraya yürüyüp meme olmicak yani :1::1: Mesela bnim boyum 1.60 kilom 44. kalçamda çok ideal. hiç büyük değil. Ama bende 1 beden büyüme oldu göğüslerimde. 75 takıyordum bu telkinden sonra 80dolgulu takıyorum artık. Yani burda büyük bir yanlış anlama var. Geçmiş sayfalarda bir video paylaşılmıştı, arkadaşlarım ona istinaden böyle kalçadan göğüslere gitsin demiş olabilirler bence. çok komik ve hoş bir videoydu. Bu sayfanın eski toprakları bilir :52::52:
Son olarak şunu söylemek istiyorum; sen telkine başla ve sadece göğüslerinjin büyüdüğünü hayal et. Ordan burdan yağ gitmiyo yani, o kilolu arkadaşların bilinçaltına göndermesi muhtemel bişey. Ve kesinlikle inan ki ben canlı şahidiyim. OLUYOR... :65::65::65:

Çok güzel bi açıklama olmuş cnm :) teşekkr ederm :) bnde bugn büyük bi umutla başladm hadi hayırlısı bakalım :) :46:

Ya bir bende mi ağrı olmadı anlamıyorum ki hiç hatırlamıyorum ağrı cektiğimi :32: benim regli dönemlerindede ağrı olmaz ama şişme inme olur mu pek dikkat etmedim ola bile cok bi dikkat gerekiyor heralde benimde göğüslerim bir tuhaf :53: ben telkinin 2 . günüdemi ne ölçtüm 85 ti sırt ölcümü bilmiyorum ama bakıp geleyim bari merak ettim :9:
aa ama simdi aklıma geldi bi o ergenlik dönemlerinde kaşıntı cok oluyordu göğüslerimde annem hep büyüyordur derdi ama pek büyüyemedi işte :9:

Canım bnde de hiç ağrı olmadı.Hala da olmuyo.Yani regl dönemimde şişiyo mu iniyo mu onu bile fatketmedm.OLsaydı farkederdm galiba :D Kaşıntı bnde de oluyodu ama hiçbirişe yaramadı malesef :44:

ay ben buna çok sevndm :D kendimizi sıkmaya gerek yok yani :) Bnde bugün başladım bakalm umarm faydasını görürüz :46:
aynen oyle rahat ol dınle yeterlı cnm hadı bakalım umarım duzenlı dınlersın guzel sonuc alırsın tatlım:9:
Yaa bende böyle şeyler yazmak istiyoruuum :D Benmde büyüdü falan demek istiyorum :(
uc kez telkını bıtırdıgınde sende dıyeceksın ınsallah cnm uzulme sabırla dınle yeter yanı ayrıca nılımm de zayıf ama oda cok guzel sonuc alıyo o yondende takma kafana dınlemene bak:32:
Canım bnde de hiç ağrı olmadı.Hala da olmuyo.Yani regl dönemimde şişiyo mu iniyo mu onu bile fatketmedm.OLsaydı farkederdm galiba :D Kaşıntı bnde de oluyodu ama hiçbirişe yaramadı malesef :44:

bende de kasınma olmamısdı telkıne ılk basladım o zaman yasadım kasıntıyı boyle bı belırtı oldugunu bıle bılmıyodum yanı ama cok sevınıyorum dınleyen herkesın adına er yada gec sonuc alıyoruz yaa onemlı olan bu:16:

ben 3. 21re başlıyamıcam galiba yaaaaaaa uffffffffff artık kışın fırsat bulursam işten güçten anca o zman dinleyebilrim heralde poffffffff

ya ben 2.21 e başlamıştım düzenli dinleyemiyorum hemen sıkılıyorum bunaltı geldi 4 gün dinledim 1 hafta dinlemedim ohoo millet 3.21e başlamış maşallah yaa ben devam ediyim en yiyisi kaldığım yerden :31:

ya kızlar neden bahsedionuuuz 3.12 2.12 ??? :59:
cnm telkını dıyoruz ıste bır kez 21 gun dınlıyoruz yaa hanı sonra bı hafta ara verıyoruz tekrar baslıyoruz dınlemeye ıkıncı 21 yanı sonra oda bıtıyo sonuncu kez ucuncu 21 gunu de dınlıyoruz telkını:34:

cnm telkını dıyoruz ıste bır kez 21 gun dınlıyoruz yaa hanı sonra bı hafta ara verıyoruz tekrar baslıyoruz dınlemeye ıkıncı 21 yanı sonra oda bıtıyo sonuncu kez ucuncu 21 gunu de dınlıyoruz telkını:34:

ah ne iisiiiiin :96: çok saol cnm yaa.. :71: tamam hemen başlıyorum bugun ama işten çıkınca :50: maalesef

hayıııır :59: ben bugun girdim bi bakayım die..tatile gidicem de,, bi ara baya bi medet ummuştum baktım bi sonuç yok bırakmıştım..ee tatilde rezil olma korkusu sarınca başladım yine.. bu arada tatile gittiğinizde nasıl kamufle edionuz yaa.. artık bunu düşünmeye başladım,,nasıl kamufle etsem die :68:

hayıııır :59: Ben bugun girdim bi bakayım die..tatile gidicem de,, bi ara baya bi medet ummuştum baktım bi sonuç yok bırakmıştım..ee tatilde rezil olma korkusu sarınca başladım yine.. Bu arada tatile gittiğinizde nasıl kamufle edionuz yaa.. Artık bunu düşünmeye başladım,,nasıl kamufle etsem die :68:

anladım cnm ılk sayfadan ındır hemen basla dınlemeye 21 gun aralıksız gunde en az 6 en cok 10 saat dınleyeceksın gunduz vakıt bulamazsan gece uykuda dınle cnm ama tabı yanlız olman gerek guzel sonucları paylasırsın umarım cnm dıger yaptıklarımız gıbı de degıl yaglanarak buyuyo cnm

ezzoo neden biraktin ne kadar dinledinde birktn?ben gecen sene straptez bikini almistim.kucuk oldugu belli olmuyor.ama digerlerinde belli oluyor.dekolte olmadigi icin

onemlı degıl cnm benım bos yere moralını bozuyosun da o yuzden soyluyorum cunku aynı seylerı bende yasadıgım ıcın bılıyorum:70:benımde en sondan bı oncekı reglımde acayıp sonme olmusdu ama sonra toplandı cnm bıttıkden sonra ılk donemlerde regl den de degıl normal zamanda da cıvıma olmusdu yanı normal bunlar buyume surecınde alısmak gerek:34:ınsallah olur cnm canını sıkma:16:

çok sağol arkadaşım.. valla herkesin duasını alıyorsun.. bu işe başlayan herkes bi ''nez''den geçiyor valla :))):16:

:60::60::60:ayy sen cok yasa kız guldurdun benı :9: Onemlı degıl tatlım tecrubelerımızı bırbırımızle paylasmak ıcın varız burda demı ama:1:

hep beraber yaşayalım canım :) (ki aynı zamanda tecrübelerinden de faydalanalım) nezcim şimdiye kadar yaptıkların içinde en etkilisi bu diyebiliyor musun canım?

hep beraber yaşayalım canım :) (ki aynı zamanda tecrübelerinden de faydalanalım) nezcim şimdiye kadar yaptıkların içinde en etkilisi bu diyebiliyor musun canım?
sımdı sıra röportaj yapmaya mı geldı:1: Sorular ve cevaplar :9: Saka bı yana evet cnm en etkılısı bu yanı telkın tatlım dıger yontemlerde sadece ne oluyodu bılıyomusun hanı ne kadar varsa gogusun capı enı ufak da olsa o sekılde bos bos one dogru bıraz cm olarak cıkıntı oluyodu oda bı ıse yaramıyodu zaten gecıcı de oluyodu ama bu cok farklı resmen cızgıler falan belırgınlestı bıde sıslık degıl bıldıgın yag yanı ergenlıkde nasıl oluyosa oyle buyuyo cnm :34:

sımdı sıra röportaj yapmaya mı geldı:1: Sorular ve cevaplar :9: Saka bı yana evet cnm en etkılısı bu yanı telkın tatlım dıger yontemlerde sadece ne oluyodu bılıyomusun hanı ne kadar varsa gogusun capı enı ufak da olsa o sekılde bos bos one dogru bıraz cm olarak cıkıntı oluyodu oda bı ıse yaramıyodu zaten gecıcı de oluyodu ama bu cok farklı resmen cızgıler falan belırgınlestı bıde sıslık degıl bıldıgın yag yanı ergenlıkde nasıl oluyosa oyle buyuyo cnm :34:

evt canım aynen söylediğin gibi röportaj gibi oldu.. ama napalım canım bu forumun en popüler üyesi sensin :) sizinle röportaj bi şereftir efendim :)) şaka bi yana nezcim benim yapım gereği başladığım bişeyi yapamadıysam sıkılırım ondan ve vazgeçerim.. ama bu konudan vazgeçmek istemiyorum çünkü küçük göğüslü olmam bana benim için bir kusurmuş gibi geliyor vücudumda :(( o yüzden soruyorum kusura bakma canım...

Back