Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa ben napsam nerelere gitsem bilemedim artıktelkin,zihin gücü denilen kavrama inanıyorum inanmasına ve ilk başladığım zamanlarda ciddi anlamda belirginlik kaşıntı vs. Olmuştu ama şu 1 haftalık arada inanın sadece uçları belli oluyor söndüler
bugün 2. 21 e başladım..hayırlısı artık
((
yaa ben vazgeçicembaşlamadan bundan1.63 boyum var 48 kiloyum vucudumda hiç yağ yok diyebilirim ama popomun dolgunluğu yernde yani arkadşlarm çok beğenr hiç sıska durmuyosun bu sayede der göğüs için ondan vazgeçemem başka yağ gitcek yer de yok oofff
![]()
evet cnm cook guzel acıklamıssın zayıflatıyo seklınde de anlasıldı ama oyle bıseyde yok belkıde ben kendı adıma soyleyım popo bolgesınde goguslere gıtsın ıstedıgım ıcın oyle oldu bende dogru herkesde de olmuyo zaten benımde bı beden oldu cnm 80 dolgulu tasarak oluyo artık 75 beden oldu 70den uc aydaşöyle bir yanlış anlaşılma var galiba bayanlar. öyle ordan gidiyo burdan gidiyo yağ yok nasıl olucak bu iş gibi birşey değil ki bu telkin. Bu tamamen bilinçaltımızla ilgili bir olay. Sayfalar çok olduğu için baştan beri okuyamadınız sizi anlayabiliyorum. Ama en başta bir sayfa var, telkinin içinde nelerin saklı olduğuna dair. Orda diyor ki; bilinçaltınıza ne verirseniz onu kabul eder. Yediğim besinlerin vitamini oraya gitsin, vücudumdki yağ fazlalığı oraya gitsin gibi... Yani bizde bundan yola çıkarak diyoruz ki; vücudumuzdaki fazla yağların oraya gittiğini hayal edelim. Böylece daha kolay olur. Yani kalçamızdaki yağlar şıpır şıpır oraya yürüyüp meme olmicak yaniMesela bnim boyum 1.60 kilom 44. Kalçamda çok ideal. Hiç büyük değil. Ama bende 1 beden büyüme oldu göğüslerimde. 75 takıyordum bu telkinden sonra 80dolgulu takıyorum artık. Yani burda büyük bir yanlış anlama var. Geçmiş sayfalarda bir video paylaşılmıştı, arkadaşlarım ona istinaden böyle kalçadan göğüslere gitsin demiş olabilirler bence. çok komik ve hoş bir videoydu. Bu sayfanın eski toprakları bilir
Son olarak şunu söylemek istiyorum; sen telkine başla ve sadece göğüslerinjin büyüdüğünü hayal et. Ordan burdan yağ gitmiyo yani, o kilolu arkadaşların bilinçaltına göndermesi muhtemel bişey. Ve kesinlikle inan ki ben canlı şahidiyim. Oluyor...![]()
evet cnm cook guzel acıklamıssın zayıflatıyo seklınde de anlasıldı ama oyle bıseyde yok belkıde ben kendı adıma soyleyım popo bolgesınde goguslere gıtsın ıstedıgım ıcın oyle oldu bende dogru herkesde de olmuyo zaten benımde bı beden oldu cnm 80 dolgulu tasarak oluyo artık 75 beden oldu 70den uc aydaKesınlıkle ıse yarayan tek yontem dıyebılırım telkın ıcın
hatırladım o dedıgın vıdeoyu tatlım cok komıkdı
![]()
sen bilinçaltına öyle gönderdiysen öyle olmuştur. çok da iyi olmuş o zaman tam istediğin gibi yaniay o günlerimizi hatırladım ya bian...
yok avcumu doldurmuyo, yok minnacik, yok sivilce dioduk
şimdi ne haldeyiz
sevgilim sivilce sanıcak da bigün sıkıcak die korkuyodum
askerden döndü, nişanlandık. döndüğünde ilk tepkisi bunlara ne oldu büyümüşler oldu
ki t-shirt ümün üstünden farketti bunu düşün yani
habire kapattırmaya çalışıyodu, zor alıştı
ama ben boş durmuyorum, çalışmalara devam, onu şaşırtmaya devam edicem hihohooooo
![]()
senın adına cok sevındım cnmevet dısardan bellı olacak kadar oldular cnm bı bu kadar zaman daha gectıgınde neler olacak kımbılır gun gun buyuyolar resmen
![]()
ne demiştik en başta; ne kadar büyümesini istiyorsak o kadara kadar büyüyor...ben desteksiz 80e kadar devam
![]()
evet cnm 80 penyeyı takana kadar devam![]()
bak bu akşam bi bikini aldım kendime, 36beden olmadı. bi sevindim bi sevindim anlatamamaslında çıplak olarak baktığında gözle görünür bir büyüme yok ama sütyeni yada bikiniyi giydiğinde bariz bi şekilde küçük geliyo, bnde anlamadım
ama inanılmaz sevindim yahuuu
![]()
ikinci telkindeym 10.günüm oldu ama umutsuzluğum başladııı biraz daha belirginleştiler ağrıda hissediorum çok şiddetli ama sanki büyümesi yavaşladı gibi hatta durdubin an önce kocaman olsun istiyorum
ama bi anda olmaz en az bi 5 aya ihtycm olduğunu düşünüorumda ynede bilmiorumm
![]()
evet malesef buyume hızı ılk 21den sonra yavaslıyo dıyoruz ama belkıde bız oyle zannedıyoruz buyuyo ama bız anlamıyoruz cunku ust kısımlar yaglanıyo cnm alt yaglanınca hemen anlasılıyo demı cıkıntı artıyo ama ust dolgunlasdıkca anlasılmıyo oyle hemen ancak sutyenle falan bellı oluyo doldukca bı gun tasacak kendını bellı edecek elbet kolay mı bı anda o kadar yag olması kışın falan baya bı yol katetmıs olacaz ınsallah cnm yavas oluyo ama oluyo demı buda bısey ya hıc bı cozum bulamamıs hala sacma sapan seylerle vakıt olduruyo olsaydık demı amabıde sonme yanı cıvıma olunca da hemen moral bozuklugu yasayıp dınlemeyecm demesın kımse dınlemeye devam gecıcı durumlar bunlar buyume asamasında normal
![]()
bnde hiç sönme cıvıma olmadı adet dönemlerinde küçülmede ikincide daha fazla sonuç aldımm hisettirmeye başladı kendini diebilirm resimlerle anlatym hatta Eki Görüntüle 224498 hiç yokken şu kadarcık bişi olduuama şimdide durdu gbi sankii :S
ılla regl donemınde olacak dıye bısey yok cnm onun dısında da olabılıyo ama genel olarak reglı zamanı cıvıma sonme oluyo hatırlasana ılk basladıgımızda da olmusdu cıvıma bozma moralını o yuzden gecıcı cnm buyume devam eder sen dınlemene bak![]()
telkine bilinçaltına ve benzeri yöntemlere inancım var bu sefer olacak die düşünüorum yinede duştayken giyinip soyunurken göğüslerim beni rhaatsz ediogeçen sefer sevgilimle cafede otururken kocaman göğüslri olan bir bayan geçtii hakketen göğsüleri güzeldi benimkide nerdeyse içine düşecekti çok kötü hissettim
(
bnde hiç sönme cıvıma olmadı adet dönemlerinde küçülmede ikincide daha fazla sonuç aldımm hisettirmeye başladı kendini diebilirm resimlerle anlatym hatta Eki Görüntüle 224498 hiç yokken şu kadarcık bişi olduuama şimdide durdu gbi sankii :S
rubby sen dinledinde bu kadar mi oldu.ben baslamadm.benimkilerde bukadar sayilir
ikinci telkindeym 10.günüm oldu ama umutsuzluğum başladııı biraz daha belirginleştiler ağrıda hissediorum çok şiddetli ama sanki büyümesi yavaşladı gibi hatta durdubin an önce kocaman olsun istiyorum
ama bi anda olmaz en az bi 5 aya ihtycm olduğunu düşünüorumda ynede bilmiorumm
![]()