Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ahh ahh seni çok iyi anlıorum insan o an neye uradığını şaşırıo ama anlamıorum bizde kaslı erkek istiorzzz onlar yağlı yağlı geziniolarr umurlarında bile değilll

benimde öyle oldu canım merak etme. ama 2. telkin bitti hiç bişi yapmıyorum şuan bile bombalar. bu arada regl oldum az bi sönme var, mutluyum

çook sevindim canım inş istrediğin ölçülere çok kısa bi zamanda kavuşursunnn :) umarım benimde öyle olrrr :) göğüslerim var demek istiyorum artık:)

normalde çevremdeki insanların hep göğüsleri büyük olunca bir bunalıma giriyor insan ama buraya gelip aynı dertten muzderip sizlerin konusmalarını okuyup sizlerle konusunca bir rahatlıyorum hele sonuc alanların konusmaları falan cok mutlu ediyor beni:97: bugün 9. günüm aslında sanki hafif bir belirginlik var gibi ama psikolojikte olabilir emin olamıyorum ama umutluyum :97: benim destekli 75 te anca şişkin görünüyor ama bende desteksiz 80 takmak istiyorum çok mu şey istiyorum biz bunu 3 tane yapmakla bırakmasakta daha cok yapsak nasıl olur ki

merak etme canım1-2 beden büyütebiliriz ve bi çoğumuz bunu başaracağımıza inanıyor. zaten muciz beklemek yanlış olur. sadece ele avuca gelsin yeter. görüceksin bunuda başarıcaz. benim hedefim bi dahaki yaz düşün artık. yavaş yavaş istediğim ölçülere gelsin acelem yok

kendimi çok aceleci hissettm:)

yavaş yavaşta büyüsünde yeterki büyüsün istediğimiz ölcüye gelsin zaten cok bişey istemiyoruz ki şöyle güzel görünsün fena mı olur rahatca bikini giyebilelim istiyoruz bu cok bişey mi canım :26:

evet yaa aslında sadece bikinide değil kıyafet giydin mi de silikonlu sutyenden biraz belli oluo içi boş kalıncaa

kızlaar çok rica etsem biriniz bana gelişmeleri özetleyebilirmi okadar hızlı ilerliyorki yetişemiyorum baştan sona okuyamıyorum

aynen cnm burda moral buluyoruz destek oluyoruz bırbırımıze resmen cokda ıyı oluyooyle baskasında guzel bı gelısme olunca kendınde olmus gıbı sevınıyo ınsan demı Hayır cnm pskolojık falan degıl tamamen gercek merak etme yavas yavas fark olusuyo ıstesureklı dınlemek demek buyutur demek degılkı cnm uc kez tamamlayalım bekleyelım buyusun kendı kendıne vucut aldıgı emırlerı yerıne rahat sekılde getırsın yanı dınlemıyoken de baya yol katettım ben cunku O yuzden en az ıkı en fazla uc yeterlı cnm Sonucda bı omur dınleyecek degılız ya bılınc altımız zaten kodluyo ve olana kadar ıstedıgımız buyume devam edıyo cnm

evet yaa aslında sadece bikinide değil kıyafet giydin mi de silikonlu sutyenden biraz belli oluo içi boş kalıncaa

bakıyorum arkadaşlarıma hatta benden küçüklere hatta daha ergenliğe gireli 1 kac yıl olmus kızlara ben özürlümüyüm diyesem geliyor töbe yarabbim yine çok şükür ama insan bir bunalıma girmiyor değil birde bazılarının sütyenden taşar dar bir buluz giydiğinde felan löpzenaz löpcenaz belli olur üst kısmı derler bu durumdan cok rahatsız oluyorum ah ah anlamam nesinden rahatsız olduklarının

Nezciim çok teşekkür ederim verdiğin cvp için ben zaten telkine anca ay sonunda başlıcam o zamana kadar biraz kilo almaya çalışıyım madem hem yağım çok olursa elki daha çabuk büyüür

evet aynen canım burada biri büyütünce kendim büyütmüş gibi seviniyorum kendimin büyüse ne kadar sevineceğim tahmin bile edemiyorum tamam o zaman canım 3 kere dinleyip bir bekleme süresine geceyim bu arada ben bu goji berry kurt üzümünü bulamıyorum Manisa'da hurmanın yararlarınıda okudum baya faydalıymış tavsiye için teşekkür ediyorum tekrar :13:ama kalorisi fazla diye biraz korktum ama bırakmadım 2 şer tane yiyorum:)

bu arada su yağların göğüste toplanması olayınada bayıldım inş. olur öyle birşey hep derim göbeğimdekileri göğsüme aldırma istiyorum diye

Son düzenleme:
nezciim çok teşekkür ederim verdiğin cvp için Ben zaten telkine anca ay sonunda başlıcam o zamana kadar biraz kilo almaya çalışıyım madem hem yağım çok olursa elki daha çabuk büyüür
rıca ederım cnm onemlı degılkararlı ol cnm her soylenen kararından vazgecırmesın senı sen dınleyecem dıye kararını ver ve dınle ınsallah faydasını da gorursun tatlım herkesde oldugu gıbı

buyuk aktarlarda var cnm bıde kalmıssa bımde vardı cnm bak ıstersen gunde bı ıkı hurma kılo yapmaz heralde Ama soylede oluyo cnm mesela benım gobekde bırıktı bı ara bı hafta kadar surdu sonra gectı gobekde toplanıyo ama gecıcı bı durum tabı bıde benım alttan cıktıgı ıcın senın dırek gobekden gıder umarım yaglar tatlım

Manisa'daki en büyük aktara sordum canım ama yoktu işte bime ne zaman geldiki keşkıe haberim olsaydı
aman göbeğimde toplanmasın bişey ltfen eritmek için uğraş içindeyim zaten birde vucudumda bir kalcamı beğenirim oda erimesin aman ben yarından itibaren mekiğe başlayayım bari

yarın bımlere bak cnm baya oldu ama satılmamıs sanırım koymuslar hep hemde ucuz ucuz valla bulursun orda tatlım aman sakın rejımde yapma erıtmede yaglar lazım cnm sakın oyle bı hataya dusme

bende anlamıorumm benm annelerimin teyzelerimşin hepsinin kocamaaann bekarken 95 takıolardı felann süreklii rahatszlık duyuolar bikini giymeye çkiniolardı birde göğüsleride hani özenilecek cinsteeeen hoşş duruolarr bi bilsem kime çektm inş ilerde tek derdmizzz ayy dekoltem görünmesnn olsun:d

aynen aynen annemin kocaman diyorum genç kızkende böylemiydi diyor o zaman 85 ti dolgusuz simdi 90 oldu tezem hiç evlenmedi bekar onunda kocaman bizim ablamla küçük biz kime cektik anlamam gerçi onun benden birazcık daha büyük ah ah o bize bulaştran geni bulsam ailede aynen inş. canım tek derdimiz aman göğsm görnmesin kapataym olr

yarın bımlere bak cnm baya oldu ama satılmamıs sanırım koymuslar hep hemde ucuz ucuz valla bulursun orda tatlım aman sakın rejımde yapma erıtmede yaglar lazım cnm sakın oyle bı hataya dusme

bakayım yarın Nezcim aslında yaz geldi diye az yiyorum düzensiz olmakla birlikte yürüyüş felan yaptm ama bende yağ bol mesela kollarımdan gidebilir bacaklarımdan biraz gidebilir göbeğimden zaten gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…