Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

nez canım bi sorum olcak. Mesela tv izlerkende dinlesek böyle kulaklıkla kısık bi sesle.. Etkisi olur mu?

cnm dedım yaa dınle yeter onun dısında ıstedıgın seyı yap muzık dınle tv ızle kıtap oku ama dınlemen yeterlı yanı konsantre olmak yada kendını vermek zorunda degılsın kısık yada acık sesle fark etmıyo duyacagın kadar olsun yeter onemlı olan bu

çok az bi sönme yaşadım ama hala çok iyiler. ve daha regl olmadım. heralde o büyüklük bana tatil hediyesiydi ama ben gerçekten memnunum canım ya yavaş yavaş oluyo. bi de fazla takmamak lazım büyümeleri için. senin telkin ne alemde ben regl im bitince 3. yü de yapmayı düşünüyorum

evet cnm oyle cok takmadan normal devam edeceksın hayatına aslında benım 3. telkın ıyı gıdıyo cnm regl sonrası toparlanma oldu yıne gercı cok asırı bı sonme bu kez olmamısdı ılk haftası bıtecek 3. telkının cnm ıkı haftam kalıyo onu da bıtırıyım artık beklemeye gececem tamamen bende cok memnunum cnm telkınden yavas yavasda olsa bu ıs oluyo enı falan ıyıce genısledı cızgıler belırgınlesdı

ayyy süper canımmmm :))) tatilde bi fotom var bikinimde resmen 2 tane top gibi durmuş. hala bunlar benimmi diye bakıp duruyorum. ama cıvımaya geçtiler gene yavrularım. bi daha kiz yaza baya bi büyümüş olur heralde. zaten ben 2 beden istiyorum. o da imkansız değil...

seneye yazın 80 degıl 85 bıle olur bu gıdısle cnmsenın adına cok sevındım cnm ama en buyuk halı neyse o yanı gerı sonme olsa bıle o halıne gerı gelıyo hatta sureklı buyume oldugu ıcın gecıyo bıle cnm hep ısı regl bozuyo yoksa super ılerlıyoruz valla cnm ıkı ılerı bı gerı olmasa aslında daha cabuk sonuc alırızda ıste oluyo ne yapalım bunada sukur tek buyusunde yavas yavas olsun

elmaseki canim su bikinili fotonu koysanda gorsek cok merak ediyorum.nasi buyuyolar diye ozeniyorum da cok daha baslamadim.

bencede selam kızlar bende geldim. Bu telkini ilk dinleyenlerdenim bende. 2kez dinledim. sonra nişanım vardı misafirler geldi sevgilim askerden döndü vs. bıraktım. şimdi 3.ye başladım. büyümeden o kadar memnunum ki daha 5-6 sefer bu iğrenç müziğe katlanabilirim yani :):)

regli döneminde hiç farketmiyorum ben göğüslerimin şişip indiğini falan Çok mu dikkatsizim yoksa bende öyle seyler olmuyor mu göğüslerimde ağrı falanda olmaz benim Bakalım bu ay sonuna doğru ilk 21 bitmiş olacak o zaman bir incelemeye alayım benimkileri illaki olması gerekiyor mu bu her bayanda :44:

Son düzenleme:
Ne kadar iyi kalpli bir insansın sen ya .. Başkalarını da düşünerek bu telkini yapıp hazırlaman ve paylaşman .. Çok teşekkürler gerçekten .. Herşey gönlünün istediği gibi olsun hayatta ..

yaa ben vazgeçicembaşlamadan bundan 1.63 boyum var 48 kiloyum vucudumda hiç yağ yok diyebilirim ama popomun dolgunluğu yernde yani arkadşlarm çok beğenr hiç sıska durmuyosun bu sayede der göğüs için ondan vazgeçemem başka yağ gitcek yer de yok oofff

cnm herkesde olmuyo dıyorum ya mesela nılımmde zayıf ondada olmadı oyle bı durum sanırım poposu bıraz buyuk olunca mı oluyo neyse herkesde aynı sey söz konusu degıl yanı Hem popodan yag gıtse bıle az kılo alınca hemen ordan alınıyo ancak gogusler cok zor buyuyo kılo alsan bıle fark etmıyo yanı

elmaseki canim su bikinili fotonu koysanda gorsek cok merak ediyorum.nasi buyuyolar diye ozeniyorum da cok daha baslamadim.

yok artık canım sen merak ediyon diye memişlerimi mi sergilicem bence en iyisi sen koy ilk önce biz seni burdan takip edelim nasılsa senin için sorun yok gibi gözüküyor

Son düzenleme:
yok artık canım sen merak ediyon diye memişlerimi mi sergilicem bence en iyisi sen koy ilk önce biz seni burdan takip edelim nasılsa senin için sorun yok gibi gözüküyor

yani baslamayanlar merak ediyor onun icin koy demistim.ben baslamadim.1ay sonra baslayabilcem.ben koyarim.

neze yazmişsın canım ama ben cevap veriyim, olur canım tv izlerken, çalışırken, hatta aynı zamanda istediğin başka müziği bile dinleyebilirsin

Tamam bayanlar ikinizede teşekkür ederim

Son düzenleme:
ahah bütün kullandıklarımız yalanmıymış bende hemen bugün başlıyorum o zaman , hatta mp3'ü me atayım okuduğum kadarıyla çok çabuk etki göstermiş çoğu kişide ...

ahah bütün kullandıklarımız yalanmıymış bende hemen bugün başlıyorum o zaman , hatta mp3'ü me atayım okuduğum kadarıyla çok çabuk etki göstermiş çoğu kişide ...

Evet canım benimde 2. günüm şu anda dinliyorum gerçekten insan isteyince zihin gücüyle yapamayacağı bişey yok bu da onlardan biri. Bence hepimiz doğru yoldayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…