nez canım bi sorum olcak. Mesela tv izlerkende dinlesek böyle kulaklıkla kısık bi sesle.. Etkisi olur mu?
Nez canım bi sorum olcak. Mesela tv izlerkende dinlesek böyle kulaklıkla kısık bi sesle.. etkisi olur mu?
cnm sende durumlar ne son gelısmeler regl sonmesı oldu muneze yazmişsın canım ama ben cevap veriyim, olur canım tv izlerken, çalışırken, hatta aynı zamanda istediğin başka müziği bile dinleyebilirsin
evet cnm oyle cok takmadan normal devam edeceksın hayatına aslında benım 3. telkın ıyı gıdıyo cnm regl sonrası toparlanma oldu yıne gercı cok asırı bı sonme bu kez olmamısdı ılk haftası bıtecek 3. telkının cnm ıkı haftam kalıyo onu da bıtırıyım artık beklemeye gececem tamamençok az bi sönme yaşadım ama hala çok iyiler. ve daha regl olmadım. heralde o büyüklük bana tatil hediyesiydiama ben gerçekten memnunum canım ya yavaş yavaş oluyo. bi de fazla takmamak lazım büyümeleri için. senin telkin ne alemde ben regl im bitince 3. yü de yapmayı düşünüyorum
evet cnm oyle cok takmadan normal devam edeceksın hayatına aslında benım 3. telkın ıyı gıdıyo cnm regl sonrası toparlanma oldu yıne gercı cok asırı bı sonme bu kez olmamısdı ılk haftası bıtecek 3. telkının cnm ıkı haftam kalıyo onu da bıtırıyım artık beklemeye gececem tamamenbende cok memnunum cnm telkınden yavas yavasda olsa bu ıs oluyo enı falan ıyıce genısledı cızgıler belırgınlesdı
seneye yazın 80 degıl 85 bıle olur bu gıdısle cnmayyy süper canımmmm :))) tatilde bi fotom var bikinimde resmen 2 tane top gibi durmuş. hala bunlar benimmi diye bakıp duruyorum. ama cıvımaya geçtiler gene yavrularım. bi daha kiz yaza baya bi büyümüş olur heralde. zaten ben 2 beden istiyorum. o da imkansız değil...
heheh kızlar ben geldimmmm :) sonunda göğsümü gere gere bikinimi giyebildim. büyüklüğün son noktasını yaşıyorum hemdetabi regl oldum olucam birazı gidecek ama bi 15 gün sonra 92 cmyi geçerse kızlar toplanıp bu telkinin kitabını yazalım derim
yaa ben vazgeçicembaşlamadan bundan1.63 boyum var 48 kiloyum vucudumda hiç yağ yok diyebilirim ama popomun dolgunluğu yernde yani arkadşlarm çok beğenr hiç sıska durmuyosun bu sayede der göğüs için ondan vazgeçemem başka yağ gitcek yer de yok oofff
elmaseki canim su bikinili fotonu koysanda gorsek cok merak ediyorum.nasi buyuyolar diye ozeniyorum da cok daha baslamadim.
yok artık canım sen merak ediyon diye memişlerimi mi sergilicembence en iyisi sen koy ilk önce biz seni burdan takip edelim nasılsa senin için sorun yok gibi gözüküyor
cnm dedım yaa dınle yeter onun dısında ıstedıgın seyı yap muzık dınle tv ızle kıtap oku ama dınlemen yeterlı yanı konsantre olmak yada kendını vermek zorunda degılsın kısık yada acık sesle fark etmıyo duyacagın kadar olsun yeter onemlı olan bu
neze yazmişsın canım ama ben cevap veriyim, olur canım tv izlerken, çalışırken, hatta aynı zamanda istediğin başka müziği bile dinleyebilirsin
hosgeldın cnm aramıza metnı okumak zorunda degılsın sana kalmıs cnm ıstersen gunde bı kac kez oku yanı sart degıl
ahah bütün kullandıklarımız yalanmıymışbende hemen bugün başlıyorum o zaman , hatta mp3'ü me atayım okuduğum kadarıyla çok çabuk etki göstermiş çoğu kişide ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?