Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

teşekkür ederim nezcim evet okudum 3. 21e başlamışsın şaşırdım biraz çünkü sen 2.den sonra tamam yapmıcam demiştin.ben telkini gece dinliyorum o yüzden gündüz zaman ilerledikçe çok avanak dolaşıyorum algım gidiyor gezide de salak gibi görünmeyim diye dinleyemedim ulustaki istanbul baharatçısını tarif edersen sevinirim yani atatürk anıtının neresinde kalıyor, bilinen bi yer mi sorsam ordakilere? çok teşekkür ederim canım cevabın için.deminden beri okumaya çalışıyorum sayfaları ama nilimle balıeyss yok.balıeyss çekicilik telkini dinliyordu merak ettim ne oldu:)

çok teşekkür ederim canım ben 18 yaşındayım Nez diyim:) göğüslerimde birşey hissetmiyorum ama vucudum tepki veriyor sanırım umarım bu ağrıların sebebi telkindir

baska ne olabılır kı cnm dınlemeden once boyle bısey oldumu hıc aynı anda bı cok yerınde agrı sen suan ınanmakla ınanmamak arasında kaldıgın ıcın boyle dıyosun ama zaten gelısmelerı gordukce ınancında artacak ılk baslarda normal yanı tereddutde kalman dınleyen herkesde olduguna gore aynı belırtıler demekkı telkınden cnm goguslerdekı agrı ılk 21de varla yok arası sonlarına dogru belkı ılk21ın belırgınlesır cnm onun dısında ıkıncı21de net sekılde oluyo gogusdekı agrı bıde karıncalanma oluyo sonra kasıntı oluyo bırsuru belırtı oluyo cnm

aslında 3e gerek yok demısdım cnm ama nılımmle karar verdık aynı gun basladık ıste bıde ramazanda gelıyo ya ondan once bıtsın dedık ama ıkı kez yeterlı yanı devam ettı benım buyume cunku cnm ama yınede ıcımde kalmasın dıye dınleyım ucu dedım orası sart degıl kı cnm ılla buyuk aktarların hepsınde var yanı sor sen sanırım heykelın oldugu meydanda cnm ama ulusda baska baharatcılarda da vardır ama once sen bıme bak cnm evet yaa ıkısıde yok bende merak ettım nılımmden ses cıkmıyo

bıkmadan usanmadan devam edeceğim sınav sonuçlarım kötü gelirse bir bunalımla her şeyi bırakabilirim bir ondan korkuyorum :26: neyse bakalım umutluyum Nezcim cok teşekkür ederim canım herkese yardımcı oluyorsun vallahi:)

önemlı degıl cnmhıc bısey etkılemesın cnm senı normal yemek ıcmek gıbı dusun yanı o sekılde devam et dınlemeye tak kulagına dursun yanıayrıca kızlar kıraz mevsımı bol bol tuketın kan dolasımını hızlandırıyo ıcındekı vıtamınler de bol zaten kıraz ve ada cayıyla buyumus bı arkadasınkı formdan kırazda tuketelım hurma kurt uzumune ek olarak mevsımındeyken

merhaba kızlar:)

bende bugün başlasam diyorum :S ama korkularımda var.. açıkçası göğüslerimin büyümesini istiyorum çünkü mezurayla 83-84 fln geliyolar ama bi yandanda kilo vermeye çalışıyorum,fazla bi kilomda yok da zayıf görünmek için :) acaba bu yağlanmayı fln arttırıp kilo vermeme engel olur mu ki :18:

sımdıye kadar bende dahıl dınleyen hıc kımsede kılo yapmadı cnm merak etme ama vucutdakı yagı kullanıyo dıger bolgelerınde ıncelmeler olabılıyo

sımdıye kadar bende dahıl dınleyen hıc kımsede kılo yapmadı cnm merak etme ama vucutdakı yagı kullanıyo dıger bolgelerınde ıncelmeler olabılıyo

ayyy gerçekten mi yaaa bide zayıflatıyo mu üstüne üstlüüüükkkkkkk:81:

başlayayım bende o zaman peki kısık sesle dinlersek gömülü olan ses dosyasını anlayabilir miyiz?

Şimdi Bu telkin dosyası zayıflatıyormuuu ben 1 haftadırda kilo almak için birsürü şey deniyorum nasıl olucak şimdi ya zayıflamamam lazım zaten inceciğim

ayyy gerçekten mi yaaa Bide zayıflatıyo mu üstüne üstlüüüükkkkkkk:81:

Başlayayım bende o zaman Peki kısık sesle dinlersek gömülü olan ses dosyasını anlayabilir miyiz?

[sıze=2]şimdi bu telkin dosyası zayıflatıyormuuu Ben 1 haftadırda kilo almak için birsürü şey deniyorum nasıl olucak şimdi ya Zayıflamamam lazım zaten inceciğim [/sıze]
kızlarrr zayıflatıyo demedım mesela soyle kılom aynı ancak popom kuculdu kasıntı ve acı oldu sonrasında da seklı degıstı kuculdu dıger bolgelerdekı yaglar yukarı cıkıyo sanırım goguslere yanı Kısık seslede dınleyebılırsın duyman yeterlı cnm

çok fark ettimi pekii ?? ya simdi ben zayıfım ayrıca kalçalarımda küçük :83: yani onlarda eğer çekilip gidecekse başka yöntemler deneyeyimmm :85:

ayyyy inşAllah benim kalçadakilerde yukarı çıkar valla nasıl ihtiyacım var anlatılmaz yaşanır yani başladım dinlemeye :78: hadi bakalım kocaman kocaman olsunlar

ben kalçalarımı seviorum küçülm esnlerrr zaten çok yağsızıımmmm ama bende zayıflama beklirtileride olmadı gerçiii:S

Aranıza yeni katıldım, formu yaklaşık 1 aydır düzenli takip ediyorum ve şu an 2.21'in ilk günündeyim. Benim öğrenmek istediğim bi şey vardı; acaba bu telkin metnini gün içerisinde ne kadar sıklıkta okumamız gerekiyor? Şimdiden teşekkürker

[sıze=2]çok fark ettimi pekii ?? Ya simdi ben zayıfım ayrıca kalçalarımda küçük :83: Yani onlarda eğer çekilip gidecekse başka yöntemler deneyeyimmm :85:[/sıze]
yaa benım zaten buyuk cnm kılo vermedıgım halde sındı bıraz hanı dısardan bakınca anlasılacak kadar gıttı deyım dısa dogru cıkık ya hanı o cıkıntıdan gıttı baya ama herkesde aynı sey olacak dıye bıseyde yok benım orda yag fazla oldugu ıcın ordan gıttı belkıde yanıbı kac kısınınde oldu boyle cnm
ayyyy inşallah benim kalçadakilerde yukarı çıkar Valla nasıl ihtiyacım var anlatılmaz yaşanır yani Başladım dinlemeye :78: Hadi bakalım kocaman kocaman olsunlar
hadı bakalım ıstedıgın gıbı olsun hersey cnm yaglar yukarı transfer olsun orantılı olur hem ozaman demı

hosgeldın cnm aramıza metnı okumak zorunda degılsın sana kalmıs cnm ıstersen gunde bı kac kez oku yanı sart degıl

ay vücuttaki yağı kullanıyosa benim kesin büyür o zaman yağdan bol ne var
evet cnm sende sanslısın o zaman
ben kalçalarımı seviorum küçülm esnlerrr zaten çok yağsızıımmmm ama bende zayıflama beklirtileride olmadı gerçiii:s

cnm zaten zayıflatmıyo sadece yagın fazla oldugu bolgelerde yukarı trasnfer oluyo sadece bu yanı yoksa kılo aynı duruyo kalcalarına yıne kılo alsan yag gelır cnm ama goguse cok zor malesef o yuzden takılma yanı o kadar gogus daha onemlı

nez msjıma cevap verdigin için saol canm 20 gün kullandım ısırganı kıllanma olmadı ama büyümede olmadı
4 cm büyümeden bahsetmişlerdi umutlanmıştım *
telkine başlıcam ama çok üşeniyorm günde 6 saat nası dinliyosunuz ki bunu ??

bide bi tavsiyem yada istek diyelim ..
telkinle kim kaç cm büyüttü liste yapsanız başlayanlarada umut olsa

önemlı degıl cnm evet ısırganda ıse yaramıyo cnm kulagına takıyosun kulaklıgı oyle calıp duruyo yanı usenecek yada zahmet verecek bıseyı yokkı hatta dınlerken unutuyosun bıle dınledıgını oyle deyım yanı 6 en az 8 saat bıle oluyo bazen dınleme suresı cnmcm olarak bakmıyoruz kı cnm yaa cunku cmden cok dolgunluk artıyo bu dıger yontemler gıbı degıl mesela oldugu gıbı one dogru ılerlemıyo her yerden dolarak buyuyo seklı duzgun sekılde enı genıslıyo yanı o sekılde buyuyo ust yan alt her yerden doluyo o yuzden uzun surede sonuc verıyo benım 3 ayda bı beden buyudu ıste cnm 75 beden oldu 70 falandı yanı cm olarak degıl beden olarak bakıyoruz olaya bız artık sende basladıgın zaman anlayacaksın ne demek ıstedıgımı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…