canım ben zaten bu konuyu arastırmıstım daha önce yani okumustum sayfaların cogunu ama sınava hazırlandığım için ve kendime zamn ayırıp güzel bi sekilde uygulamamaktan korktugum için sınav sonrasına bırakmıstım.. şimdi sınav bitti ve seninde yardımlarınla basladım ..:)
telkinin faydalarına inanıyorum.. insallah güzel olack herşey..:) suan sadece bu konuyu düşünüyorum .. faydalı olacağına inanıyorum.. az önce dinlerken içcamasır benmde aklıma taklmıstı acaba camasırla zararlı olurmu faln diye ama cok saol bu konudada yardım ettin ..:) hepimizn hakkında en güseli olsun canım tekrar tesekkredrm .
.
telkinin faydalarına inanıyorum.. insallah güzel olack herşey..:) suan sadece bu konuyu düşünüyorum .. faydalı olacağına inanıyorum.. az önce dinlerken içcamasır benmde aklıma taklmıstı acaba camasırla zararlı olurmu faln diye ama cok saol bu konudada yardım ettin ..:) hepimizn hakkında en güseli olsun canım tekrar tesekkredrm .

rica ederim canım hiç önemli değil.. bi an önce inanarak başla sabırla dinle ama lütfen ben öyle yaptım...bana hiçte saçma gelmedi hani bazı arkadaşlar müzikle göğüs mü büyür hiç falan diyorlar ama orada ki esas olan şey telkin ve şu bir gerçek ki neye inanıyorsan o inancın doğruluğunda hayat sana bişekilde geri dönüyor bu olumlu ya da olumsuz..ama hep olumlu düşün ki bu konuda da sana güzel sonuç olarak geri dönsün arkadaşım :) inan bana benim hiç göğsüm yoktu tüm samimiyetimle söylüyorum ve bununla bariz bi şekilde kayısı şeklinde de olsa büyümeye başladı... nez arkadaşımız iç çamaşırı kullanmadığını söylemişti telkin dinlerken ben de öyle yaptım ve sonuçlar yavaş yavaş kendini gösteriyor..ben de senin için dua edicem :))