nez nerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa büyüttü gelmez oldu artık merak etmeye başladım artık sırf o var mı yokmu diye giriyorum buraya
yok kız buyutup kacmadım merak etme geldım cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nez nerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa büyüttü gelmez oldu artık merak etmeye başladım artık sırf o var mı yokmu diye giriyorum buraya
kızlarrr dınlemeyı bırakalı belkı 20 gun oldu vee agrılarımda devam edıyo buyumede karıncalarda kasıntıda yanı ıkı kez 21 gun dınlemek yeterlı sanırım ama yınede tercıhe kalmıs bısey regl zamanı resmen cokuntu oldu bende ama regl bıttıkden sonra yavas yavas regl oncesı halını aldı veeee gectı suan en en en dolgun halındeler ustler acayıp yaglandı gelısmeler gayet guzel devam edıyo artık yaptıgım tek sey hurma kurt uzumu ve dıger yıyeceklerle desteklemek kendı kendıne buyuyo agrıyo sanırım artık ustten buyuyecek cunku artık hep ust kısım agrıyo hemde sıddetlı sekıldemoralınızı yuksek tutun kızlar sonme oluyo ama gerı fazlasıyla gelıyo
![]()
işte buuuuu nez döndüüüü herkesin beklediği haberlerleeçok sevindim canımmmm harika haberler bunlar yaa özellikle üstlerin dolması asıl yuvarlaklığı orası verecek çünkü, darısı başımıza diyelim canımm benim reglim yakın ama bu sefer iki kereden tecrübeli olarak üzülmiycem sönmeye, belki sönmez bile hatta
valla çok moral oldu haberlerin canım, biz de sana bizimkileri müjdeleriz inş. bu sevinçli haberleri paylaşalım hep beraber mutlu olalımm
![]()
kusura bakmayın sayfaları okuyamadım tek tek arkada cızırtılı bi ses geliyo o sizdede var mı yani özelliği bu mu
yoksa bnden kaynaklanan bi sorunmu cidden merak ettim![]()
evet cnm bı bölümünde var az bı cızırtı![]()
teşekkür ederimtek 1 şarkı var dimi?
ıkı tane sanırım cnm sen hangısını ındırdın tek bı fon dınledıgımız ama ıkı yerden ındırme olarak dıyosan ılk sayfadakı ılk lınkden ındıreceksın cnm
70den 75e gectım cnm ama cup olarak suan bısey dıyemıyorum ama kesınlıkle coook fark edıyo telkınle bu super otesı bısey yaanez bedenin değiştimi canım merak ediyorum
yaaaaa lütfen artık bana da yardım edinn
indiremiyorum bu dosyalarıSİZ NASIL indirdiniz ??
arkadaslar lütfen yardım edin ya cok kafama takıyorum artık bunalım derecesine kadr geldi.. hele böyle güzel sonuc alanları okuyorum ve bn pasif kalıyor yapamıyorum ya daha kötü oluyorum
lütfen yardım edin![]()
canım telkinden bahsediyorsun sanırım? ilk sayfadaki ilk linki tıklıyorsun ve slow download diyorsun.umarım yardımcı olabilmişimdir :)
günaydın arkadaşlar...ben de aranıza yeni katıldım..o kadar takıntılıyım ki bu konuda(sırf bu konu için üye oldum diyebilirim)ama en başından beri sizi takip ediyorum :) öncelikle başarıyı yakalayan herkesi tebrik ederim.. Ben de dinliyorum bu telkini ve göğüslerim inanın yok denilebilirdi ve dinlediğim andan bu yana fark edilir bi hale geldi..ben çok inanıyorum ve inanın olmasa benim göğsüm olmazdı diyebilirim..başarıcaz kızlar..buna yeter ki inanın..
[sıze=2]yaaaaa lütfen artık bana da yardım edinn
Indiremiyorum bu dosyalarısiz nasıl indirdiniz ??
Arkadaslar lütfen yardım edin ya cok kafama takıyorum artık bunalım derecesine kadr geldi.. Hele böyle güzel sonuc alanları okuyorum ve bn pasif kalıyor yapamıyorum ya daha kötü oluyorum
Lütfen yardım edin[/sıze]
arkadaşım suan dünyanın iyiliğini yaptın
san cok cok cok cok cok cok cok cok cok cok cok ....... cok tesekkredrim ..:)
cok salakmısım bu arada böyle basit bişe için yırttm kendimi ..:):)
hergün dua edecm sana ..:) keşke adını bilseydim dua ederkn ismini söylerdim nokta atışı olurdu ..![]()
hos geldın cnmkesınlıkle katılıyorum sana cnm tum yaptıgım yontemlerın hepsının toplamından aldıgım sonucdan fazlasını aldım bu telkınle ortadakı catal cızgısı falan belırgınlesmeye basladı v seklınde yukarı dogru ustler dolmaya basladı hem cok saglıklı buyuyo hemde seklı duzgun ve kalıcı olacak ınsallah zaman alıyo ama olsun sonuc guzel onemlı olan da bu bızım ıcın sabır gerektırıyo
![]()