Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o rüyalar bu telkinin bir sonucu ne kadar süre böyle devam edeceği de kişinin bilinçaltı doluluğuna bağlı, bilinçaltına bişeyler girince bişeyler de çıkmak zorunda onlar da kendilerini rüyalarda gösteriyor. iş ki kafayı takmamak ama sen olumlu birine benziyorsun, çok kafayı takmayınca güler geçersin bile![]()
canım bendede o var my desktop therapist şimdi ben nasıl düzeltme yapabiirim yani telkinin içeriğine resimleri nasıl ekleyebilirim düzeltme işlemini bana anlatabilirmisin bu arada sen hangi resimleri ekledin kafalı kafasız hı![]()
valla bilmiyorum ama doğru söylüyorsun canım.bir ara çörekotu yağını kullandım ama tüylenme yaptı artık hiç birşey sürmeye cesaret edemiyorum.krem bile sürmüyorum vücuduma tüylenme arttı nedense bebek yağı vaselin krem falan kullandım ondanmı acaba diye düşünüyorum.yağ sürmesem bile masaj yapsam iyi geleceğini düşünüyorum haklısın. bugün bitti işte bakalım bir hafta bekleyip üçüncü 21e başlayacağım artık napıyım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Annem az önce gögüslerin nereye gitti küçülmüşler mi ne kilo mu verdin noldu dedi ya anne lütfen ya çamaşırsızım ondan öle dedim yok yok ya dümdüz olmuşsun vardı önceden biraz çıkıntın yok anne ya yep böyleydi dememe rağmen bastırab bastıra tekrar tekrar söyledi moralim bozuldu kaçıp gitmek istedim resmen zaten takıntılıyım takmışım kafaya oturup ağlıcam şimdi valla
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
google dan birkac gögüs resmi aradim begendiklerimi kaydettim ve programa koydum :) Programs a giriosun asarda create yazio ona bas...sonra program ismi ne olsun falan onu yaziosun ben breast yazdim sonra edit e basiosun ve resimleri geciriosun...sonra settingsden ayarliosun ne aralikla gelsin resimler ne kadar transparan olsun diye ayarliosun sonra startdan baslatiosun bende her 10 saniyede bi gelio :) umarim anlatabilmisimdir :)
canım edit e bastıktan sonra resimleri nasıl yükleyeceğimi anlamadım yardımcı olabilirsen çok sevinirim...
2. 21'ime dün başladım,hadi hayırlısı..Arada ilişki telkinini dinledim,çok iyi giden bi ilişkim vardı telkini dinlerken ayrıldık ve ben telkini dinlemeyi bırakmadım çünkü enerjisine inanıyorum..Belki aldatılıyordum,belki ilerde çok kötü bi şekilde ayrılacaktık,belki başıma bela olacaktı,bilemiyorum;tek bildiğim evrenin enerjiyle döndüğü..Ne ekersen,ne düşlersen hayat sana onu veriyor..:92:Göğüslerime tekrar odaklandım,masajı hep ihmal ediyorum,oysaki çok işe yaradığını biliyorum..![]()
edit e bastiktan sonra 3 tane dosya gibi bisi gelio flash objects e basiosun....sonra mesela programin adina breast verdiysen onun izasinda yaninda üstünde kalem olan bi beyaz kagit isareti var ona basiosun...ondan sonra isert image dio ona basip resimleri ekliosun...yada direk yazi yaziosun :)
baileys özel mesaj almıyorsun sanırım :44:[/QUO
sanırım önce arkadaşlık teklifi yapman gerekiyor canım,ben nasıl yapılıyor bilmiyorum..
baileys özel mesaj almıyorsun sanırım :44:
kızlar az önce indirdim programı, my desktop therapist i. bunu ne kadar süreyle izlememiz gerekiyor bir bilgisi olan var mı?
2. 21'ime dün başladım,hadi hayırlısı..Arada ilişki telkinini dinledim,çok iyi giden bi ilişkim vardı telkini dinlerken ayrıldık ve ben telkini dinlemeyi bırakmadım çünkü enerjisine inanıyorum..Belki aldatılıyordum,belki ilerde çok kötü bi şekilde ayrılacaktık,belki başıma bela olacaktı,bilemiyorum;tek bildiğim evrenin enerjiyle döndüğü..Ne ekersen,ne düşlersen hayat sana onu veriyor..:92:Göğüslerime tekrar odaklandım,masajı hep ihmal ediyorum,oysaki çok işe yaradığını biliyorum..![]()
geldım tatlım guzel haberlerle hemdenez ve nil nerdesiniz sizin yazılarınızı takip edip olumlu düşünüyodum:)) bırakmayın bu forumu olumsuz yazılrı okuyunca olumsuz etkileniyorum :))
Kızlar neZ nerde? uzun zamandır yazmıyo sanırım merak ettim?:44:
Bu arada bende 2.21i bitirdim artık dinlemicem....Bende dolgunluk herşey devam ediyo...
Biraz kendi haline bırakım diyorum...Bu arada 80B dolgusuz aldım kendime taktım neredeyse doldu içi ama tam taşarak değil..
Benim hayalim şu südyeni taşarak doldurmak..Oda olcak inşş..Bu bile baya büyük bi sonuç benim açımdan..
![]()