- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
10 günde 3 cm mi Bunu bırakıp ona mı başlasam
hıc heveslenme cnm cm olarak kalıcı oluyo ama dolgunlugu gıdıyo yanı Suan en guzel yontem bu telkın cnm dınlemeye devamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 günde 3 cm mi Bunu bırakıp ona mı başlasam
Az önce tesadüf eseri karşılaştım içerikle ama bu dertten bende muzdaribim hatta silikon araştırmaya başladım lakin hoşuma gitmiyor bana ait olmayan başka ellerde hazırlanmış bir maddeyi taşımak fikri..
ilk sayfadaki ilk linki indirdim, zaten terapi ve enstrümantel müziklerini çok severim müzik tam bana göre 6 saat degil 12 saat dinlesem sıkılmam ( keşke albüm şeklinde olsaymış ne iyi olurmuş :) dimi )
Hazırlayının ellerine, yüregine saglık.. İnşallah etkisi olursa çok dua alıcak bu dualarda onun yaşamına güzellikler getirsin..
Ben 3 gündür Fransız diyeti yapıyorum ( dukan ) sıfır yag almam gerek bi süre belki yag almadıgım için etkisi olmayabilir ama ben şimdiden başladım bilinç altıma ne kadar işlerse o kadar iyi..
Bıçak altına yatmadan çok degil avucum dolsun rahat elbise giyebileyim şükür derim..
Hazırlayanın tekrar eline , yüregine saglık..
hıc heveslenme cnm cm olarak kalıcı oluyo ama dolgunlugu gıdıyo yanı Suan en guzel yontem bu telkın cnm dınlemeye devamm
evet benım de öyle oldu büyüdü fakat dolgunluğu gitti bu daha etkili cnm
cunku yaglanma oluyo tatlım o yuzden Yaa bıde bısey soracam sac dıplerım cok yaglandı sızdede boyle bı durum varmı kasınıp rahatsız edecek kadar yanı saclarım yaglıda degıldır yanı neden oldu anlamadım. Bıde bugun gogsumun ucunda beyaz bısey vardı sutlendım dıye cok korktum ama sut degıl beyaz yapıskan gıbı bısey vardı yıkadım hemen anlam veremedım ama
valla cnm saçla ilgili bişey söyleyemiicem benim saçlarım zaten çabuk yağlanır :2:
Kız bu telkin yağlanma yapacaksa böyle heryerimizde işimiz var haaa :2:
önce bununla göğüsleri büyütürüz tabi her yanımız yağlanır sonra da zayıflama telkinine başlarız artıkın
o degılde ostrojen hormonu popoda buyutuyo ya bende ondan korkuyorum cnm yaa ınsallah sadece goguslerımız ıstedıgımız boyuta ulasır
bende hafif bi popo var zaten ama bölesi iyi daha fazlasını istemem
valla biz çok umutluyuz yazılanlardan anlamışsındır zaten
Ben siteye yıllardır üye olmama ragmen hep takipçi olarak kalmıştım.. Baktıgımda burda müthiş bir güven var. Düşünsenize bu müziğin altında biz tam olarak ne oldugunu bilmeden saatlerce dinliyoruz..
Yaptıgım araştırmalarda telkin iyi sonuçlar dogurmaya biliyormuş.. Fakat ben uzun yıllardır kendimi sadece kitaro ve vangelis dinleyerek sakinleştiriyorum, tabi onların altında telkin yok ama telkini beynime dinlerken kendim veriyorum..
O açıdan sakınca görmedim. Mutluluk peşinizi bırakmasın kızlar hadi bakalım çıktıgınız yola bende katıldım..
valla cnm saçla ilgili bişey söyleyemiicem benim saçlarım zaten çabuk yağlanır :2:
kız bu telkin yağlanma yapacaksa böyle heryerimizde işimiz var haaa :2:
önce bununla göğüsleri büyütürüz tabi her yanımız yağlanır sonra da zayıflama telkinine başlarız artıkın
allah korusun yha şu an ideal kilomdayım kilo almak istemiyorum göğüslerim büyüsün yeter
benim saçlarım da yağlıdır o yuzden pek fark etmiyor.
ben de 2-3 kilo daha verdimmi tamamdır :82:
ama kadında hafif de bi popo olmalı yahuuu öyle kuru kuru ne o
aynen cnm hafif olmalı ama göğüsde olmalı 90-60 90 85e de razıyım
o degılde ostrojen hormonu popoda buyutuyo ya bende ondan korkuyorum cnm yaa ınsallah sadece goguslerımız ıstedıgımız boyuta ulasır
ben de 2-3 kilo daha verdimmi tamamdır :82:
ama kadında hafif de bi popo olmalı yahuuu öyle kuru kuru ne o
Ben siteye yıllardır üye olmama ragmen hep takipçi olarak kalmıştım.. Baktıgımda burda müthiş bir güven var. Düşünsenize bu müziğin altında biz tam olarak ne oldugunu bilmeden saatlerce dinliyoruz..
Yaptıgım araştırmalarda telkin iyi sonuçlar dogurmaya biliyormuş.. Fakat ben uzun yıllardır kendimi sadece kitaro ve vangelis dinleyerek sakinleştiriyorum, tabi onların altında telkin yok ama telkini beynime dinlerken kendim veriyorum..
O açıdan sakınca görmedim. Mutluluk peşinizi bırakmasın kızlar hadi bakalım çıktıgınız yola bende katıldım..
CNM NORMALDE OLSA BELKI GUVENMEZDIM AMA BURDA BIR ARKADASIMIZ KENDISI HAZIRLADIGI ICIN ICERIGINI SOZLERINI FALANDA PAYLASMIS ZATEN YANI ALTINDA NE OLDUGUNU BILMIYORUZ DEMISSIN AMA ICERIGINI BILIYORUZ HERKESE GUVEN OLMAZ TABIKI HER TELKINE YANI AMA PARFAIT SAGOLSUN BIZLER ICIN HAZIRLADI COK DA GUVENIYORUZ INSALLAH GUZEL SONUCLAR ALACAZ HEP BIRLIKDE CNM SENDE HOSGELDIN BU ARADA:13:Ben siteye yıllardır üye olmama ragmen hep takipçi olarak kalmıştım.. Baktıgımda burda müthiş bir güven var. Düşünsenize bu müziğin altında biz tam olarak ne oldugunu bilmeden saatlerce dinliyoruz..
Popo mu? Aman Allahım! Bende popo tam ama büyürse amanın! :18:
Neyse şöyle bir düşündüm de zayıflarız artık ne yapalım. 80 dolgusuz sutyeni taşarak takıyım da gerisi mühin değil sağıklı olalım da.
EVET CNM BENIDE DUSUNDURDU BU SIMDI YAA INSALLAH BUYUMEZ POPO FALAN HEPIMIZIN GOZUDE DOLGUSUZ 80DE BAKALIM EN ONCE KIM ULASACAK