Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

aynen bende alistim bazen caldigi halte unutuyorum duymuyorum birsey sanki :) bugün 8 saat dinledim hala dinliorum yatana kadar 9 saat olur :) alisio insan uzun gelmio o zaman insana...
aynen cnm bende oyle tv ızlerken falan dınlıyorum unutuyorum yanı kulagımda oldugunu :KK9: Cogu zaman bende 8 saate cıkardım cnm gunluk
benimde boynumda agrım oluyo ama bende boyun fıtığı war onun agrısı gibi karıştı agrılar telkinden agırıyor olabilir benimkide

bende ewde sütyen takmıyorum dışarı çıkınca takıyorum çıkarınca bendede agrı oluyor ama 2 gündür agrı sızı yok olurmu acabaaaa:93:
cnm bu boyun agrısı gıbı degıl gerılme gıbı daha cok saplanıyo sızı gecıyo sanıyelık oluyo yanı bırde agrı sızı hergun olmuyo cnm arada kesılıyo sonra bırden bı baslıyo agrı sonrasında da buyuyo zaten:KK34:

sende belirtiler var mı canım ağrı sızıntı kaşınma gibi

bugün 4. günüm ve yeni yeni kücük anlik sizilar hafif kücük kücük kasinmalar basladi...ama daha cok hafif...daha yeni basladigim icindir günler ilerledikce cogalcakmi bakalim...böyle kücükte olsa belirtiler olunca insan dahada inanarak dinlio :93:

ben de sırt ağrısı çok oluyor göğüslerimde tam anlamıyla sızı ağrı bende de yok yeni olduğu için sanırım siz kaç gündür dinliyorsunuz

15 olucak ama 6 saat dinleyemedim henüz belki bugun olur 6 saat düzenli dinliyorum ama 3-4 bazen 4-5 saat oluyo bendede sırt agrısı oluyo dediğim gibi boyun fıtıgım war her zaman agırır hafiften onunla karışıyor olabilir bende dolgunluk war ama büyümeye daha erken sanırım dinlemeye dewam :KK36:

Kızlar ergenlıkde goguslerı buyuyen varmı aranızda yaa belırtılerı ne suan bızım yasadıklarımızla aynı mı acaba merak ettım :KK76:

benimde solgögüs saga göre daha kücük esitleniosa ne güzel senin kacinci günün canim benim 4 oldu bugün:nazar:

9 gün oldu canımm :21: Etkilemiyo falan oldum önceleri ama devam ettim, bilinçaltımda direnç vardır belkim kırılsın diee :KK34: Dün farkettim çokkk mutlu oldum :KK9::KK9:

kızlar dün gece dinlerken kol altlarım ağrıdı hareketlenme başladı sanırım :KK66:

dunde benım koltuk altıyla gogusun bırlestıgı yer varya cnm orası agrıdı baya gogusun her bolgesınde agrı oluyo ama bazen cook fazla bazende az oluyo cıddı cıddı buyuyo kızlar :KK1:

dunde benım koltuk altıyla gogusun bırlestıgı yer varya cnm orası agrıdı baya gogusun her bolgesınde agrı oluyo ama bazen cook fazla bazende az oluyo cıddı cıddı buyuyo kızlar :KK1:

bakınca bayağı fark ediyo dimi yaaa ayyy çok heyecanlanıyorum bu sefer kesin büyüyeceğini bildiğim için :KK66::KK66::KK66::KK66:

bakınca bayağı fark ediyo dimi yaaa ayyy çok heyecanlanıyorum bu sefer kesin büyüyeceğini bildiğim için :KK66::KK66::KK66::KK66:

etmez olurmu hıc tatlım bırbırıne yaklastılar dıyorum aradakı fark kapanıyo yanı dusun aynen bende senın gıbı bu kez olacagını bıldıgım ıcın ınsallah cok heycan oluyo ınsanda:KK52: Bırde kızlar buyusun ısteyen herkes 21 gunu tamamlasın lutfen :26: Hemen olmuyo deyıp kımse bırakmasın bılınc altıyla ılgılı kısıden kısıye degısıyo sanırım mesela ben bu konuya cok takık oldugum ıcın uzun zamandır buyuyecegıne cok ınanmısdım etkısı hemen basladı bıraz bununla ılgılı sanırım bazılarında gec gosterecek belkıde etkısını kımse pes etmesın hemen :KK34:

etmez olurmu hıc tatlım bırbırıne yaklastılar dıyorum aradakı fark kapanıyo yanı dusun aynen bende senın gıbı bu kez olacagını bıldıgım ıcın ınsallah cok heycan oluyo ınsanda:KK52: Bırde kızlar buyusun ısteyen herkes 21 gunu tamamlasın lutfen :26: Hemen olmuyo deyıp kımse bırakmasın bılınc altıyla ılgılı kısıden kısıye degısıyo sanırım mesela ben bu konuya cok takık oldugum ıcın uzun zamandır buyuyecegıne cok ınanmısdım etkısı hemen basladı bıraz bununla ılgılı sanırım bazılarında gec gosterecek belkıde etkısını kımse pes etmesın hemen :KK34:

tabiki zamanla olucak mucize beklememek lazım :KK34:

tabiki zamanla olucak mucize beklememek lazım :KK34:

aynen oyle cnm umıtsızlıge kapılmak yok ılk basladıgım gunlerden bu yana aradakı fark bı haylı var cnm ıkı haftan dolsun o zaman daha cok ınanacaksın buyudugunu barız sekılde gorunce yanı:KK34: Yaa bıde artık cok sallanıyo:KK60::KK60: Yururken kosarken falan yanı:KK1::KK1:

aynen oyle cnm umıtsızlıge kapılmak yok ılk basladıgım gunlerden bu yana aradakı fark bı haylı var cnm ıkı haftan dolsun o zaman daha cok ınanacaksın buyudugunu barız sekılde gorunce yanı:KK34: Yaa bıde artık cok sallanıyo:KK60::KK60: Yururken kosarken falan yanı:KK1::KK1:

valla mı :KK53: ayyy ne güzel :KK1::KK1::KK1::KK1:

kızlar dün gece uzun süre dinledim göğüslerimde ağrı oldu sızı şeklinde :KK66: inşallah daha da fazla etkisini göreceğiz :KK9:

Senin adına sevindim canım benim. :KK62:
Seni böyle gayretli bir şekilde dinleyip sonra karşılığında sonucunu alman beni gerçekten mutlu ediyor.
Ve daha fazla bu işe bizi teşvik ediyorsun. Daha bir başka pencereden bakıyoruz sayende canım. Teşekkür ederim yazdıkların için. :KK9:
Ben bırakmayı düşünüyordum ama senin yazdıklarını okuyunca vazgeçtim devam edeceğim. :KK62:
Boynum da ağrıyor bugün. Galiba büyüyecekler. :KK17:

kızlar mayısın 22 sınde bıtıyor benim inşallah o zamana kadar bir beden büyümüş olur 85 olsa yeter bana yaz da geliyor gelsin badiler,elbiseler :KK62:

senin adına sevindim canım benim. :KK62:
Seni böyle gayretli bir şekilde dinleyip sonra karşılığında sonucunu alman beni gerçekten mutlu ediyor.
Ve daha fazla bu işe bizi teşvik ediyorsun. Daha bir başka pencereden bakıyoruz sayende canım. Teşekkür ederim yazdıkların için. :KK9:
Ben bırakmayı düşünüyordum ama senin yazdıklarını okuyunca vazgeçtim devam edeceğim. :KK62:
Boynum da ağrıyor bugün. Galiba büyüyecekler. :KK17:

sagol cnm bende zaten sızlere tesvık olsun dıye gunluk yazıyorum gelısmelerı devam cnm pes etmek yok en az21 gunu tamamlıyoruz kızlar sonra zaten dınlemesekde kendısı buyuyomus evet tatlım etkısı gayet guzel sekılde devam edıyo benımde boynumda agrılar ara ara oluyo bak ne guzel belırtılerde varmıs neden bırakasın kı demı ama:KK52: En az 80 dolgusuz olana kadar devam kızlar :KK66: Evet tatlım ınanarak dınlıyorum bırde 8 saat yanı az mı tas olsa cıkar goguslerı:KK9:

Benım salı gunu 21 gun oluyo kızlar ama dınlemeye devam edecem bır ay olsun tam dıyorum cunku dınleme ısı:KK34:

X