neczim aslında dolgusuz 80 südyen alıp koymak lazım bi kenara:)
istedigimiz boyutu daha iyi hayal ederiz arada takıp bakarız yakalaştıkmı die
hımmm hiç fena fikir değil aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya benim 5. günüm hala tık yok bende
5 günde olacak bişey değil mucize beklememeli zaten en az 21 gün dinlenmesi gerekn bişey bu
kesinlikle öyle ama herkeste etkisi az cok oldu bende hiçbirşey olmadı umudum kırıldı açıkçası
bılmıyorum cnm ama cok yogun oldugunu bılıyorum bırde bu ay ıcınde bazı nedenlerden dolayı pek gıremem demısdı mayısda gelsın hemen popo kucultmek ıcın telkın yapsın dıyecem yaa kızlar kılo almadım ama bugun bakdım da sankı bıraz daha buyumus geldı yaa bana mı oyle gelıyo bılmıyorum off zaten buyukdu buyumesın daha fazla yaa ordakı yagları gogusume transfer etmek ıstıyorumkızlar parfait ne zaman uğrayacak siteye bileniniz var mı?
evet cnm aynen sımdıden hazırlamak lazım kım once doldurursa ıcını hemen paylassın yanı guzel fıkır Yaa neden goguslerde popo kadar kolay ve cabuk buyumuyo sankıneczim aslında dolgusuz 80 südyen alıp koymak lazım bi kenara:)
bence bu telkinlerin için de en güzel müzik. boy uzatmak ve mutlu bir beraberlik için olan telkinleri bir kere dinliyim dedim merak ettim çok ağır onlar bu içlerinde en iyisi bence.diyorum bırakayım dinlemeyi Parfait i bekleyeyim başka bir müziğe gömdüğünde telkini ozaman adam akıllı dinlemeye başlayım çünkü inanılmaz rahatsız oluyorum müzikten
bılmıyorum cnm ama cok yogun oldugunu bılıyorum bırde bu ay ıcınde bazı nedenlerden dolayı pek gıremem demısdı mayısda gelsın hemen popo kucultmek ıcın telkın yapsın dıyecem yaa kızlar kılo almadım ama bugun bakdım da sankı bıraz daha buyumus geldı yaa bana mı oyle gelıyo bılmıyorum off zaten buyukdu buyumesın daha fazla yaa ordakı yagları gogusume transfer etmek ıstıyorum
evet cnm aynen sımdıden hazırlamak lazım kım once doldurursa ıcını hemen paylassın yanı guzel fıkır Yaa neden goguslerde popo kadar kolay ve cabuk buyumuyo sankı
CNM NORMALDE OLSA BELKI GUVENMEZDIM AMA BURDA BIR ARKADASIMIZ KENDISI HAZIRLADIGI ICIN ICERIGINI SOZLERINI FALANDA PAYLASMIS ZATEN YANI ALTINDA NE OLDUGUNU BILMIYORUZ DEMISSIN AMA ICERIGINI BILIYORUZ HERKESE GUVEN OLMAZ TABIKI HER TELKINE YANI AMA PARFAIT SAGOLSUN BIZLER ICIN HAZIRLADI COK DA GUVENIYORUZ INSALLAH GUZEL SONUCLAR ALACAZ HEP BIRLIKDE CNM SENDE HOSGELDIN BU ARADA:13: Teşekkür ederim..
Popo mu? Aman Allahım! Bende popo tam ama büyürse amanın! :18:
Neyse şöyle bir düşündüm de zayıflarız artık ne yapalım. 80 dolgusuz sutyeni taşarak takıyım da gerisi mühin değil sağıklı olalım da.
EVET CNM BENIDE DUSUNDURDU BU SIMDI YAA INSALLAH BUYUMEZ POPO FALAN HEPIMIZIN GOZUDE DOLGUSUZ 80DE BAKALIM EN ONCE KIM ULASACAK
kızlar ya benim 5. günüm hala tık yok bende
ayy tek oyle olsun cnm yaa ınsallah buyumez hatta kuculursen korktun ya hani popomuz da büyürse diye o yüzden sana öyle geliyodur
cnm cok ılgınc gercekden kendını sartlandırma ama sakın bende ılk basda cok sevmedım hem hemde uzun geldı 3 dk sonra alısdım yanı rahat olmaya calıs dusunmemeye calıs sadece dınle oksizler neler yapıyorsunuz telkini dinlereken psikolojik olarak yani ne düşünüyorsunuz ya bende neden işe yaramıyor ki müziği hiç sevememiştim acaba ondanmı işe yaramıyor
Ben henüz 2 saattir dinliyorum lakin gelin görün pek kaptırdım kendimi.. İşyerindekiler bana bakıyormuş ben pc karşısında koltuga yaslanmış sırıtıyorum kulagımdada kulaklık..
Peki nedenmi gülüyorum hayallere daldım şimdiden: Kendime gittim magazadan 85 beden desteksiz muhteşem bir sudyen aldım, taktım..
Geçen yaz çok beyendiğim beyaz bikiniyi ama fiyatı el yakan muhteşem birmodeldi onunla ödüllendirdim kendimi..
Ben bu hayalere daldım suratım muzip bir ifadeyle
kızlar göğüslerim biraz yağlanmaya başladı ve sızlıyor az da olsa belirtiler var