Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar normal gogusun agrısı yıne ıyı yaa bu catal kısmı var ya ıc kısmı yanı gogusun orası duz oldugundan mı neyse acayıp pıs bı agrı oluyo valla baya bı canı yanar gıbı oluyo ınsan allahdan kısa kısa agrılar gırıyo gecıyo yanı Bugun bırde kolumda cok agrı varya sızınde kollarınız agrıyomu ne alaka anlamadım ama kollarımda agrı cok oluyo bazende ıgne vurulmusum gıbı acıyo kolumun belırlı bı yerı
yeterki büyüsün bütün ağrılarına katlanırım :82:
bu ugurda herseye razıyım dıyosun yanı cnm Bı kac hafta sonra sıkayete baslama ama sonra off kocaman oldu bunlar agırısı da cok dıye
ay yooooookkk büyük olsunlar yeterki hiçbişi demem :44:
olur cnm olur ınsallah dınlemeye devam
olur cnm olur ınsallah dınlemeye devam
ne dinliyosunuz
ne dinliyosunuz :d
ilk sayfaya bakmadın mı cnm göğüs büyütücü telkinli müzik
dinleyelim tabi
Zaten o kadar ciddiye aldık ki bu meseleyi sen ben afrodit selen falan 7/24 bu konudayız
cicişler büyürmüymüş müzikle psikolojimi yoksa :d denediniz mi canlarım büyüyormu :)
Bu kez coook umıtlıyım cnm cunku bıde bıseyı cıddıye alıp sıkı tutarsan karsılıgını alıyosun yanı ne derece onem verırsen o derecede sonuc alınıyoben bıde formdakı herkes gorsun faydalansın bu konuda buyusun ısteyenler varsa dınlesın ıstıyorum bız once farkettık sanslıyız
seninki daha önce büyücek ama kıskanırım
evet tatlım once basladıgım ıcın sanırım senden daha ondeyım Havasını atarım artık
at canım at
şey aslınsa ben bu konuyu farkedeli çok olmuştu ama pek ciddiye almamıştım açıkçası faydalı olacağını düşünmemiştim
Ama sonra sizlerin yazılarını görünce ''vay be demekki işe yarıyomuş '' dedim
demek oylee o zaman sana dınlemeyı yasaklıyorumvalla cnm ben su japonların buldugu 10 gunde 3 cm olayını denedıkden sonra bu tarz dınlemeyle buyume ısıne ınandım cnm ınsan bı de kendınde olunca daha cok ınanıyo gozle gorunce Ben ılk parfaıt paylasdı dedım hemen dınlemeye baslamam lazım ama oncesınde regl donemınde oldugum ıcın bıtmesını bekledım bırde dedım kı 6 saat cok degılmı falan ama bakdım kı buyuyo sımdı 8 saat dınlıyom yanı dahada az bıle gelıyo