• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

hadı bakalım tatlım basladıgımız ısı sonuna kadar hedefe ulasana dek devam ettırelım ınsallah ıstedıgımıze de ulasalım artık ve normal hayatımıza donelım:1:

evet canım ya çok istiyorum sonuca ulaşıp normal hayatamıza dönmeyi
yani 6saat müzksiz olan:1:

inşallaah canım inşallaaah :21: yaz sonuna hazırız o zaman yuppiiiiii :64: :64: :64: ben yaz sonunda da giyerim üçgeni hiç farketmez :66: cumartesi alırım ben kurtçuktan :1:

hadı bakalım cnm guzel sonucları paylasırız o halde bı sure sonra :52: kurtcukmu:60: bende alacam bulurum ınsallahda:9:

evet canım ya çok istiyorum sonuca ulaşıp normal hayatamıza dönmeyi
yani 6saat müzksiz olan:1:
ben bugun dondum ama tabı aklım hep onlarda yaa buyusunlerde bı kafamızı baska gunluk ıslere verelım yanı dınleme suresıde bıtıyoda buyume surecı bıtsın artık bızde dıger normal ınsanlar gıbı olalım artık:1:

kızlar bu kurt üzümunu bulur bulmaz baslamak ıstıyorum yaa Cinsel iktidarsızlık ve büyüme hormonlarına iyi gelir.
Hormonların ve beyin ve sinir sisteminin düzgün iş görmesi için vücudun üretimi için gerektirilen gerekli yağlı asitleri içerir %13 proteın ıcerır %8 E vıtamını ıcerır dıyo tam bıze gore:52::52::52::52:

Nez senin o bahsettiğin kurt üzümü yani goji berryi BİMde gördüm hatta nerden duydum ben bunu diye düşündüm telkini gece dinliyorum ya acayip kafa olarak çok yorgunum.Bimde hani kasaya yakın yerde özel ürün veya tropikal şeyler konan raflar oluyor ya oralardaydı.Günde kaç tane yemek lazımki?

kaç tane yenmesi gerektiğini okudum canım sayfalardan:61: bu arada izne çıkıcaz hazırlıktı falan çok giremiyorum oy oyy Baıleys nerde bu arada? Nez ben 1. telkinimi 25 gün dinledim dün bitti daha dinlicektimde baktım gündüzleri çok yorgunolunca bıraktım.Hani 3 gece falan kulaklık kulağımdan çıktı diye fazladan dinledim ama memelerde dolgunluk var:52: daha üstler dolmadı o da 2. telkinde olacak sanırım ama gece kaşınıyorum sanki üstümde karınca dolaşıyor gibi gerçi evimi karınca bastı:52:

nez senin o bahsettiğin kurt üzümü yani goji berryi bimde gördüm hatta nerden duydum ben bunu diye düşündüm telkini gece dinliyorum ya acayip kafa olarak çok yorgunum.bimde hani kasaya yakın yerde özel ürün veya tropikal şeyler konan raflar oluyor ya oralardaydı.günde kaç tane yemek lazımki?
cnm bende dun bakdımda blue berry vardı gojı berry yokdu bende ıyıce bakdım hatta dun emın mısın o oldugundan cnm ona gore bımden alalım valla ama gecen cumakı urunler sanırım bıtmıstır varsa bıle:50: Gunde bı avuc canım 10 adet sabah 10 adetde aksam yesek yeter heralde:32: Uykuda dınlemek bas agrısı yapıyo belkı de cnm
kaç tane yenmesi gerektiğini okudum canım sayfalardan:61: Bu arada izne çıkıcaz hazırlıktı falan çok giremiyorum oy oyy baıleys nerde bu arada? Nez ben 1. Telkinimi 25 gün dinledim dün bitti daha dinlicektimde baktım gündüzleri çok yorgunolunca bıraktım.hani 3 gece falan kulaklık kulağımdan çıktı diye fazladan dinledim ama memelerde dolgunluk var:52: Daha üstler dolmadı o da 2. Telkinde olacak sanırım ama gece kaşınıyorum sanki üstümde karınca dolaşıyor gibi gerçi evimi karınca bastı:52:
ıyı etmıssın cnm fazladan dınlemıssın :34: Eksıklıgı tamamlamıssın :32:benım artık ustler otururken bıle tutunca lıf lıf gelıyo elıme cnm doluyo ama bellı olmuyo ıste zamanla olacak oda koltuk altıyla memenın bırlestıgı yer varya benım orasıda dolmus cnm karınca benımde gece yatınca oluyo daha cok yatakdamı var kı dıyorum ama ıcden yanı bellı:9: Evet cnm 2. 21de ustlerdekı dolmayı daha ıyı anlayacaksın:52:

Kizlar bugün bende de göz segirmesi basladi sol gözüm sabahtan beri segiriyor. Nezcim sende olmustu degilmi kac gün sürdü gecti tamamen degilmi ? bu arada benimkilerde faliyetler yogun günüm yaklasmasininda etkisi var ama normalde pek dolgunlasma olmazdi bende. Birsey farkettim melidiyi dinlerken yada dinlemezken telkinin sözlerindne aklimda kalanlari söyleyince hemen hareketlilik hissediyorum calismaya basliyorlar :1:

2 3 gündür saat 3de filan açıyorum telkini gece yatana kadar dinliyorum (gerçi hep bu şekilde dinledim şim diye kadar) yataga geçince pcyi başucuma alıp biraz daha dinliyorum ve kapatıyorum pc yide kapatıyorum arkamı dönüyorum ve hala müziği duyuyorum pc mi kapanmadı acaba niye çalıyo bu diyorum ama yok kapalı galipden sesler duymaya başlıyorum sanırım müziği kapattıkan sonra 2 3 dk da duyuyorum eminim buna tekrar tekrar kontrol ediyorum ama kapalı deliriyorum sanırım. :26:

kızlar şimdi okudum bu kurt üzümünü alan var mı ? nerden ve ne kadara aldığınızı yazar mısınız ?

kızlar bu telkin bana kafayı yedirtecek sanırım :18: Dün Nez'in söylemi üzerine gece uyurkende açık kalsın dedim gecenin 3,30unda ağlayarak uyandım uykumdan:43: öyle bir rüya gördüm ki aklıma geldikçe hala irkiliyorum. :14: Birde ben tek başına yaşayan bir insanım kafayı yicektim gece gece. :85:Bu telkine başladığım günden beri bi huysuz aksi ve de aşırı duygusalım birine bir şey söylerken dahi gözlerim doluyor kasıyorum kendimi her seferinde zor tutuyorum. ayrıca 4 gecedir gördüğüm rüyalarda çok kötü :59: korkarak mutsuz uyanıyorum kaç gündür.:25: ne yapmalı bilmiyorum ki memişler mi önemli sağlık mı! bırakmayı düşünüyorum ama ya geçici bir süreçse diyorum.. biraz daha deneyeceğim ama böyle devam etmez. göğüslerim çevremdeki insanlardan ve benim sağlığımdan önemli değiller sonuçta. Benim yapımda bu yok zaten kimseyi kırmak incitmek istemiyorum kendi mutsuzluğumada göz göre göre seyirci kalamam.:50: ayrıca göğüslerimde sızı karıncalanma vs gibi hiç bir belirti de yok. yine de bir kaç gün daha deneyeceğim. :44:

ben 2. 21imdeyim. 2-3 gündür dinleyemedim hiç , ama büyüme devam etti dolgunluk arttı o günlerde:) bugün dinlemeye başladım. ben 2. 21ime 1 haziranda başlamıştım. ama 2- 3 gün boşluk verdiğim için acaba bugün baştan mı sayayım acaba?? karar veremedim:97:

kızlar bu telkin bana kafayı yedirtecek sanırım :18: Dün Nez'in söylemi üzerine gece uyurkende açık kalsın dedim gecenin 3,30unda ağlayarak uyandım uykumdan:43: öyle bir rüya gördüm ki aklıma geldikçe hala irkiliyorum. :14: Birde ben tek başına yaşayan bir insanım kafayı yicektim gece gece. :85:Bu telkine başladığım günden beri bi huysuz aksi ve de aşırı duygusalım birine bir şey söylerken dahi gözlerim doluyor kasıyorum kendimi her seferinde zor tutuyorum. ayrıca 4 gecedir gördüğüm rüyalarda çok kötü :59: korkarak mutsuz uyanıyorum kaç gündür.:25: ne yapmalı bilmiyorum ki memişler mi önemli sağlık mı! bırakmayı düşünüyorum ama ya geçici bir süreçse diyorum.. biraz daha deneyeceğim ama böyle devam etmez. göğüslerim çevremdeki insanlardan ve benim sağlığımdan önemli değiller sonuçta. Benim yapımda bu yok zaten kimseyi kırmak incitmek istemiyorum kendi mutsuzluğumada göz göre göre seyirci kalamam.:50: ayrıca göğüslerimde sızı karıncalanma vs gibi hiç bir belirti de yok. yine de bir kaç gün daha deneyeceğim. :44:

bende hep gece dinliyorum ama hiçbişe yok bende, bende mi bi tuhaflık var acabaa

Slm ben ara ara okuyorum ama okumaktam yazamıyorum o kadar çok yazılmışki:30: Baıleys sen çekicilik ve ilişki telkinine başlayacaktın ne oldu? Bende 2. 21 de onlarıda dinlicemde etkileri nasıl oldu sende merak ettim :27:

ilişki telkinine başladım canım ama tek onu dinliyorum 5 gün falan oldu,çok yeni daha..Göğüslerimde gerileme yok,hatta dolgunluk da devam ediyor:66:,ama yine de 2. 21'i yapmayı düşünüyorum..

canım bende geceleri yatarken dinliyordum sonra baktım hep garip garip rüyalar görüyorum,sabahları zor uyanıyorum sersem gibi oluyorum gece dinlemeyi bıraktım.şimdi daha iyi durumdayım.duygusallık falan bende de olmuştu ama ben sevgilimden ayrıldım aynı dönem ona bağlıyordum.

elfgltkn ve dolunay çok enteresan bişeyden bahsediyosunuz,ne tür rüyalar gördünüz çok merak ettim doğrusu ,biraz anlatabilir misiniz? :59:
bu tip telkin cdleri sonuçta bilinçaltımıza etki ettiği için bazen daha da derinlere inip orda bazı taşları yerinden oynatabiliyorlar diye biliyorum özellikle uyurken dinliyorsak ,ama bu durum geçici ve bu cdlerin işe yaradığını gösteriyor aslında, bunlar sizi durdurmasın bence :74:

Son düzenleme:
elfgltkn ve dolunay çok enteresan bişeyden bahsediyosunuz,ne tür rüyalar gördünüz çok merak ettim doğrusu ,biraz anlatabilir misiniz? :59:
bu tip telkin cdleri sonuçta bilinçaltımıza etki ettiği için bazen daha da derinlere inip orda bazı taşları yerinden oynatabiliyorlar diye biliyorum özellikle uyurken dinliyorsak ,ama bu durum geçici ve bu cdlerin işe yaradığını gösteriyor aslında, bunlar sizi durdurmasın bence :74:

beni durmadı zaten ben 2. 21 imi bitirmek üzereyim.rüyalara gelince normalde gördüğüm rüyalardan farklı oluyorlardı.çok net hatırlıyamıyorum ama uyandığımda garip hissediyordum belli belirsiz hatırladığım için anlatamıyorum nasıl olduklarını

tam üç gece üst üste film gibi rüyalar gördüm çok netti ve çok sıkıntılıydı, gözümü açtığım da her defasında allahım şükürler olsun rüyaymış dedim

bu arada tam bir haftadır benimkiler eskivaziyetteler. bu kadar uzun sürmüş müydü sizin de yoksa benimkiler mi iyice cıvıttılar?!
kesecem hee

canm ben nette bu telkinlerle ilgili yazılar okurken bunu buldum: " Ancak çok hassas insanlar rem uykusu esnasında bir miktar kötü rüya görme eğilimi gösterebilirler. Bu çok ender rastlanan bir durumdur ve bir yan etki değil insan beyninin uyku süreci ile alakalı doğal bir reaksiyonudur." demiş bu konuyla ilgilenen biri..

Back
X