hadı bakalım tatlım basladıgımız ısı sonuna kadar hedefe ulasana dek devam ettırelım ınsallah ıstedıgımıze de ulasalım artık ve normal hayatımıza donelım![]()
evet canım ya çok istiyorum sonuca ulaşıp normal hayatamıza dönmeyi
yani 6saat müzksiz olan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadı bakalım tatlım basladıgımız ısı sonuna kadar hedefe ulasana dek devam ettırelım ınsallah ıstedıgımıze de ulasalım artık ve normal hayatımıza donelım![]()
inşallaah canım inşallaaahyaz sonuna hazırız o zaman yuppiiiiii
![]()
![]()
ben yaz sonunda da giyerim üçgeni hiç farketmez
cumartesi alırım ben kurtçuktan
![]()
ben bugun dondum ama tabı aklım hep onlarda yaa buyusunlerde bı kafamızı baska gunluk ıslere verelım yanı dınleme suresıde bıtıyoda buyume surecı bıtsın artık bızde dıger normal ınsanlar gıbı olalım artıkevet canım ya çok istiyorum sonuca ulaşıp normal hayatamıza dönmeyi
yani 6saat müzksiz olan![]()
kızlar bu kurt üzümunu bulur bulmaz baslamak ıstıyorum yaa Cinsel iktidarsızlık ve büyüme hormonlarına iyi gelir.
Hormonların ve beyin ve sinir sisteminin düzgün iş görmesi için vücudun üretimi için gerektirilen gerekli yağlı asitleri içerir %13 proteın ıcerır %8 E vıtamını ıcerır dıyo tam bıze gore![]()
cnm bende dun bakdımda blue berry vardı gojı berry yokdu bende ıyıce bakdım hatta dun emın mısın o oldugundan cnm ona gore bımden alalım valla ama gecen cumakı urunler sanırım bıtmıstır varsa bılenez senin o bahsettiğin kurt üzümü yani goji berryi bimde gördüm hatta nerden duydum ben bunu diye düşündüm telkini gece dinliyorum ya acayip kafa olarak çok yorgunum.bimde hani kasaya yakın yerde özel ürün veya tropikal şeyler konan raflar oluyor ya oralardaydı.günde kaç tane yemek lazımki?
ıyı etmıssın cnm fazladan dınlemıssınkaç tane yenmesi gerektiğini okudum canım sayfalardanBu arada izne çıkıcaz hazırlıktı falan çok giremiyorum oy oyy baıleys nerde bu arada? Nez ben 1. Telkinimi 25 gün dinledim dün bitti daha dinlicektimde baktım gündüzleri çok yorgunolunca bıraktım.hani 3 gece falan kulaklık kulağımdan çıktı diye fazladan dinledim ama memelerde dolgunluk var
Daha üstler dolmadı o da 2. Telkinde olacak sanırım ama gece kaşınıyorum sanki üstümde karınca dolaşıyor gibi gerçi evimi karınca bastı
![]()
kızlar bu telkin bana kafayı yedirtecek sanırım :18: Dün Nez'in söylemi üzerine gece uyurkende açık kalsın dedim gecenin 3,30unda ağlayarak uyandım uykumdanöyle bir rüya gördüm ki aklıma geldikçe hala irkiliyorum.
Birde ben tek başına yaşayan bir insanım kafayı yicektim gece gece. :85:Bu telkine başladığım günden beri bi huysuz aksi ve de aşırı duygusalım birine bir şey söylerken dahi gözlerim doluyor kasıyorum kendimi her seferinde zor tutuyorum. ayrıca 4 gecedir gördüğüm rüyalarda çok kötü
korkarak mutsuz uyanıyorum kaç gündür.
ne yapmalı bilmiyorum ki memişler mi önemli sağlık mı! bırakmayı düşünüyorum ama ya geçici bir süreçse diyorum.. biraz daha deneyeceğim ama böyle devam etmez. göğüslerim çevremdeki insanlardan ve benim sağlığımdan önemli değiller sonuçta. Benim yapımda bu yok zaten kimseyi kırmak incitmek istemiyorum kendi mutsuzluğumada göz göre göre seyirci kalamam.
ayrıca göğüslerimde sızı karıncalanma vs gibi hiç bir belirti de yok. yine de bir kaç gün daha deneyeceğim. :44:
Slm ben ara ara okuyorum ama okumaktam yazamıyorum o kadar çok yazılmışkiBaıleys sen çekicilik ve ilişki telkinine başlayacaktın ne oldu? Bende 2. 21 de onlarıda dinlicemde etkileri nasıl oldu sende merak ettim
![]()
kızlar bu telkin bana kafayı yedirtecek sanırım :18: Dün Nez'in söylemi üzerine gece uyurkende açık kalsın dedim gecenin 3,30unda ağlayarak uyandım uykumdanöyle bir rüya gördüm ki aklıma geldikçe hala irkiliyorum.
Birde ben tek başına yaşayan bir insanım kafayı yicektim gece gece. :85:Bu telkine başladığım günden beri bi huysuz aksi ve de aşırı duygusalım birine bir şey söylerken dahi gözlerim doluyor kasıyorum kendimi her seferinde zor tutuyorum. ayrıca 4 gecedir gördüğüm rüyalarda çok kötü
ne yapmalı bilmiyorum ki memişler mi önemli sağlık mı! bırakmayı düşünüyorum ama ya geçici bir süreçse diyorum.. biraz daha deneyeceğim ama böyle devam etmez. göğüslerim çevremdeki insanlardan ve benim sağlığımdan önemli değiller sonuçta. Benim yapımda bu yok zaten kimseyi kırmak incitmek istemiyorum kendi mutsuzluğumada göz göre göre seyirci kalamam.
ayrıca göğüslerimde sızı karıncalanma vs gibi hiç bir belirti de yok. yine de bir kaç gün daha deneyeceğim. :44:
elfgltkn ve dolunay çok enteresan bişeyden bahsediyosunuz,ne tür rüyalar gördünüz çok merak ettim doğrusu ,biraz anlatabilir misiniz?![]()
bu tip telkin cdleri sonuçta bilinçaltımıza etki ettiği için bazen daha da derinlere inip orda bazı taşları yerinden oynatabiliyorlar diye biliyorum özellikle uyurken dinliyorsak ,ama bu durum geçici ve bu cdlerin işe yaradığını gösteriyor aslında, bunlar sizi durdurmasın bence![]()