Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ben sabahtan bi çalıyorum akşama kadar evde bu müzik bişey değil babamında göğüsleri falan çıkar başıma sonra :KK1:
kılzar bide ben maşaj yapıorum dıştan doğru aşağıdan yukarı yanlardan içe doğru şekilde anlatamadım heralde :26: :KK1:

ben sabahtan bi çalıyorum akşama kadar evde bu müzik bişey değil babamında göğüsleri falan çıkar başıma sonra :KK1:
kılzar bide ben maşaj yapıorum dıştan doğru aşağıdan yukarı yanlardan içe doğru şekilde anlatamadım heralde :26: :KK1:

gayet de güzel anlattın :KK34: özellikle yanlardan sıkıştırmak faydalıymış öyle okumuştum bi yerde

Kılzar bide ben maşaj yapıorum dıştan doğru aşağıdan yukarı yanlardan içe doğru şekilde anlatamadım heralde :26: :KK1:

ben kulaklıkla dınlıyorum cnm hep:KK52: Aynen sabahtan aksama kadar aralıklarla falan ancak oluyo 6 saat zaten ben masaj yapmıyorum cnm ya cok yaptım zamanında artık sıkıldım:KK50:

benim bugün 5. günüm henüz çok belirgin değişiklikler yok arada göğüslerimde karıncalanma tarzı birşey hissediyorum ama ağrı falan yok.gerçi bakınca dolgunlaşıyorlar sanki ama ölçüsü aynı gerçi daha erken zamanla büyücekler inşallah :)

6 saatten fazla dinlesek daha çabuk büyürmü ki :26: Yaz geliyooooooooo:KK53:
benımde aklıma gelmedı degıl bu fıkır aslında cnm cunku yavas ılerlıyo buyume ama olsun tek saglıklı kalıcı buyusun onemlı olan bu cunku:KK34:
benim bugün 5. Günüm henüz çok belirgin değişiklikler yok arada göğüslerimde karıncalanma tarzı birşey hissediyorum ama ağrı falan yok.gerçi bakınca dolgunlaşıyorlar sanki ama ölçüsü aynı gerçi daha erken zamanla büyücekler inşallah :)

benım ılk gunlerde basladı cnm agrı sızı kısıden kısıye degısıyo etkılerı sanırım dolgunluk olarak cook fark var benım ancak cm de yok ılerleme cunku dolgunlasarak dolu dolu buyuyo bos bos cm olmasındansa zaten benım 98 cm ama ıcı bosdu cnm sımdı dolmaya basladı 20 cm kadar buyudu nerdeyse ama bos sekılde ıclerı o yuzden bu yontem cok guzel dınlemeye devam hıc olmadıgı kadar dolgunluk kazandı bu 11 gunde:KK76:

senin büyüklüğü yine iyimiş yaa benim çok küçük ondandır belkide böyle yavaş ilerlemesi mezurayla ölçtümde76 cm geldi o yüzden yavaş olsun ama temiz olsun :)

senin büyüklüğü yine iyimiş yaa benim çok küçük ondandır belkide böyle yavaş ilerlemesi mezurayla ölçtümde76 cm geldi o yüzden yavaş olsun ama temiz olsun :)

cnm yok nerde buyuk degıl oyle 98 cm ama ıcı bos ıste telkınle yenı yenı dolgunlasmaya basladı sabır ısteyen bısey cnm bu surec dınlemesı aylarda alabılır ama tek buyusunde sorunsuz sekılde:KK9:

2gündür dinleyemiyorum yoğunumm amaaa acayip bii müzik bu yaa ne biçim bi ses dalgasıdır çıldrcam aynı şeyi dinleye dinleye ama mecburum

arada karıncalanma oluyor da bakalım karıncalanmaların sonucunaa
özellikle gece uyurken dinliyorum en kısık ses kulağıma takmıyorum kulağımın arkasındaki boşluğa denk getiriyorum çokda güzel uyutor rahatsız etmiyor o saatte:]]:KK22:

bende basladim telkini ve nezin japonunu dinlemeye...arada kasinmalar oluyo kisa kisa ins baslangicidir ve iyi bi sonuc aliriz :) masajla dolgunlasma oldu zaten sag gögüsüm baya dolgunlasti ama sol gögüsüm sagdakine göre daha kücük ayni büyüklüge getirmek istiom ama nasil yapcam bilemiorum...

aslinda bu telkin müsikleryle tüylenmeye karsi birsey yapilmazmi tüyler cikmiak die falan :KK37:

bende basladim telkini ve nezin japonunu dinlemeye...arada kasinmalar oluyo kisa kisa ins baslangicidir ve iyi bi sonuc aliriz :) masajla dolgunlasma oldu zaten sag gögüsüm baya dolgunlasti ama sol gögüsüm sagdakine göre daha kücük ayni büyüklüge getirmek istiom ama nasil yapcam bilemiorum...

Aslinda bu telkin müsikleryle tüylenmeye karsi birsey yapilmazmi tüyler cikmiak die falan :KK37:

cnm ıkısını bırlıkde dınlemene gerek yok yanlızca telkını dınlemen yeterlı olur bence yeterkı duzenlı gunluk 6 saat dınlemeye calıs:KK34:kasınmalar buyudugune ısaret cnm benımde telkınden once sol buyuk sag kucukdu sımdı aynılar hemen hemen hatta bazen sag gecıyo bıle solu:KK76:

dinlemedönce inanmamıştım açıkçası sonra öyle hoşuma gitti dinlemeye başladım ilk 1 satten sonrasını anlatamam :) akşamları yatarken acaba gittilermi diye kontrol ediyorum :KK70: orda bişeylerin olması meğer ne kadar da güzel bir duyguymuş :)))

ya kızlar ben böyle bilinçaltına mesaj gönderen telkinleri kulaklıkla dinlenilmesi gerektiğini okumuştumm. telkini yapan arkadaş böyle bi uyarıda bulundu mu? Acaba öyle mi dinlenilmesi gerekiyor

dinlemedönce inanmamıştım açıkçası sonra öyle hoşuma gitti dinlemeye başladım ilk 1 satten sonrasını anlatamam :) akşamları yatarken acaba gittilermi diye kontrol ediyorum :d orda bişeylerin olması meğer ne kadar da güzel bir duyguymuş :)))
aynen cnm devam et farkı gordukce dahada heyecanlanıyo ınsan emın ol cok guzel bı duygu gercekden de soyle ıyıce belırgın hale gelınce o korku olmuyo merak etme cnm ılk gunlerde ınanamadıgı ıcın ınsana oyle gelıyo gerıı gıttımı dıye kontrol etme ıstegı oluyo ama sonra zaten her gun buyudugunu gorebılıyosun
ya kızlar ben böyle bilinçaltına mesaj gönderen telkinleri kulaklıkla dinlenilmesi gerektiğini okumuştumm. Telkini yapan arkadaş böyle bi uyarıda bulundu mu? Acaba öyle mi dinlenilmesi gerekiyor
valla cnm ben hep kulaklıkla dınlıyorum ama parfaıt onemlı degıl demıstı ama yınede bende daha etkılı olacagını dusunuyorum nedense hem zaten etrafdakı ınsanların etkılenmemesı ıcınde kulaklıkla dınlemek daha faydalı olur:KK1:

Evet kızlar bugun tam 12 gun oldu baslayalı ve parfaıt de bugun dedıkı 21 gun dınlemek yeterlı oluyomus ıstedıgın boyuta ulasması ıcın cunku artık bılınc altı onu kodluyo dınlesende dınlemesende ıstedıgın boyuta gelene dek buyume devam edıyomus ama ben yınede dınlemeyı dusunuyorum kızlar 21gunden sonrada zaten herkes ıstedıgı boyuta geldıgınde kendısını bılır benım 80 85 arası ıstegım ınsallah o boyuta ulasırım agrılar sızılar devam edıyo kasıntılar da tabıkı sanırım 21gun tamamlandıgında bır beden kadar buyumus olacak kızlar pes etmek yok dınlemeye devam bırde parfaıt de dedıkı 6 ve 8 saat arası dınlenebılırmıs zaten o yuzden 6 saatten fazla dınlemek ısteyenler dınleyebılırler:KK34:

X