Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar annem inanamıyo gülüyo bana :)) kardeşime diyo sende dene bakalım seninkide büyürse bende yaparım diyo hepimizinde xs de maşallahkardeşim ohaa diyo bunu gerçekten müzik mi yaptı diyo inanmıyolar banaa
![]()
evet cnm ılk gunlerde aynen benımde acayıp uykumu getırmısdı sonra alısınca gectıkızlar ben yaklaşık iki saattir dinliyorum çok uykum geldi ilk günüm bugun sizde de böyle oldu mu
cnm agrı sureklı olmuyo bazen sıddetlenıyo bazen hafıflıyo kasıntı gerılme karıncalanma falan da oluyo yumusama zamanla gecıyo cnm ılk gunlerde cıvıma gıbı degısık oluyo sonra toparlanıyoevet ya şöyle oynak bişeyler olaydı keşke :) neyse elimizdekiyle yetinicez artık. Yeni başlayan herkese başarılar :d benimde ağrılarım giderek azalıyo ama yumuşadı sanki ya :26:
cnm belkıde masaj falan hıc bısey yapmadan dınlemelısın ben tıbetın hareketlerını bıle bırakdım yanlızca dınlıyorum ve buyuyo yanı ek olarak ılla bısey yapmaya gerek yok dıye dusunuyorum ben bırde tam duzenlı dınledıgın halde mı etkı etmedı acababi ben de mi işe yaramıyo bu yöntem anlamıyorum ki?! Ooooof oooof!1 hafta oldu ya hem de masaj da yapıyorum yaklaşık 1 aydır yok yok hiç bi şey olduğu yok
yaa kızlar 3 günde bi fark olmaz demi :26: sanki göğüs aram biraz azaldı birbirlerine daha da yakınlaştılar gibi geldi bana :26: psikolojik mi acaba benimki :26:
olur canım sevinmelisin benim 2 günde şişmeye başladı 1 haftada 2cm büyüdü şuan daha fazladır ölçmedim :)
cnm ben bı ıhtımal olarak soyledım belkıde masajdandır dıyorum yanı yoksa bılmıyorum sen 21 gunu tamamla derım ben cnm bılınc altın kabul etsın daha sonra buyume olur belkıde cnm bısey kaybetmezsın dınlemekleevet tatlım bi gün 4 mü 5 mi saat ne dinledim onunn haricinde her gün 6-8 saat arasını doldurdum. Masaj nasıl kötü etkiler ben anlamadım bu işi:s
olur cnm benım ıkıncı gunden basladı nerdeyse dolgunluk dınlemeye devamyaa kızlar 3 günde bi fark olmaz demi :26: Sanki göğüs aram biraz azaldı birbirlerine daha da yakınlaştılar gibi geldi bana :26: Psikolojik mi acaba benimki :26:
cnm ben bı ıhtımal olarak soyledım belkıde masajdandır dıyorum yanı yoksa bılmıyorum sen 21 gunu tamamla derım ben cnm bılınc altın kabul etsın daha sonra buyume olur belkıde cnm bısey kaybetmezsın dınlemekle
olur cnm benım ıkıncı gunden basladı nerdeyse dolgunluk dınlemeye devam![]()
dinlerken baş ağrısı yapıyo bana size de oluyo mu
aman büyüsünler de azıcık ağrıya da katlanırım nolcek![]()