• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

evet ya şöyle oynak bişeyler olaydı keşke :) neyse elimizdekiyle yetinicez artık. yeni başlayan herkese başarılar :D benimde ağrılarım giderek azalıyo ama yumuşadı sanki ya :26:

kızlar annem inanamıyo gülüyo bana :)) kardeşime diyo sende dene bakalım seninkide büyürse bende yaparım diyo hepimizinde xs de maşallah :1: kardeşim ohaa diyo bunu gerçekten müzik mi yaptı diyo inanmıyolar banaa :71:

bi ben de mi işe yaramıyo bu yöntem anlamıyorum ki?! ooooof oooof!:59: 1 hafta oldu ya hem de masaj da yapıyorum yaklaşık 1 aydır yok yok hiç bi şey olduğu yok

kızlar ben yaklaşık iki saattir dinliyorum çok uykum geldi ilk günüm bugun sizde de böyle oldu mu
evet cnm ılk gunlerde aynen benımde acayıp uykumu getırmısdı sonra alısınca gectı:9:
evet ya şöyle oynak bişeyler olaydı keşke :) neyse elimizdekiyle yetinicez artık. Yeni başlayan herkese başarılar :d benimde ağrılarım giderek azalıyo ama yumuşadı sanki ya :26:
cnm agrı sureklı olmuyo bazen sıddetlenıyo bazen hafıflıyo kasıntı gerılme karıncalanma falan da oluyo yumusama zamanla gecıyo cnm ılk gunlerde cıvıma gıbı degısık oluyo sonra toparlanıyo :1:
bi ben de mi işe yaramıyo bu yöntem anlamıyorum ki?! Ooooof oooof!:59: 1 hafta oldu ya hem de masaj da yapıyorum yaklaşık 1 aydır yok yok hiç bi şey olduğu yok
cnm belkıde masaj falan hıc bısey yapmadan dınlemelısın ben tıbetın hareketlerını bıle bırakdım yanlızca dınlıyorum ve buyuyo yanı ek olarak ılla bısey yapmaya gerek yok dıye dusunuyorum ben bırde tam duzenlı dınledıgın halde mı etkı etmedı acaba:53:

evet tatlım bi gün 4 mü 5 mi saat ne dinledim onunn haricinde her gün 6-8 saat arasını doldurdum. Masaj nasıl kötü etkiler ben anlamadım bu işi:s

yaa kızlar 3 günde bi fark olmaz demi :26: sanki göğüs aram biraz azaldı birbirlerine daha da yakınlaştılar gibi geldi bana :26: psikolojik mi acaba benimki :26:

yaa kızlar 3 günde bi fark olmaz demi :26: sanki göğüs aram biraz azaldı birbirlerine daha da yakınlaştılar gibi geldi bana :26: psikolojik mi acaba benimki :26:

olur canım sevinmelisin benim 2 günde şişmeye başladı 1 haftada 2cm büyüdü şuan daha fazladır ölçmedim :)

evet tatlım bi gün 4 mü 5 mi saat ne dinledim onunn haricinde her gün 6-8 saat arasını doldurdum. Masaj nasıl kötü etkiler ben anlamadım bu işi:s
cnm ben bı ıhtımal olarak soyledım belkıde masajdandır dıyorum yanı yoksa bılmıyorum sen 21 gunu tamamla derım ben cnm bılınc altın kabul etsın daha sonra buyume olur belkıde cnm bısey kaybetmezsın dınlemekle:34:
yaa kızlar 3 günde bi fark olmaz demi :26: Sanki göğüs aram biraz azaldı birbirlerine daha da yakınlaştılar gibi geldi bana :26: Psikolojik mi acaba benimki :26:
olur cnm benım ıkıncı gunden basladı nerdeyse dolgunluk dınlemeye devam:32:

cnm ben bı ıhtımal olarak soyledım belkıde masajdandır dıyorum yanı yoksa bılmıyorum sen 21 gunu tamamla derım ben cnm bılınc altın kabul etsın daha sonra buyume olur belkıde cnm bısey kaybetmezsın dınlemekle:34:

olur cnm benım ıkıncı gunden basladı nerdeyse dolgunluk dınlemeye devam:32:

durmak yok kızlar :66::66::66::66::66::66::66::66::66:

benim ilk günüm sanki bilinçaltıma yerleşti gibi telkin bıraktıktan snra sanki hala çalıyormuş gibi hissediyorum :1:

aman büyüsünler de azıcık ağrıya da katlanırım nolcek :49:

bu degılde dıger melodı agrı yapmısdı cnm bende bu sadece uyku yapmısdı ama artık olmuyo yarın ıkı hafta olacak benım:32: Agrılar ılk gunlere gore daha az ama buyume devam edıyo bıraz yavas buyuyo ama olsun kalıcı olsunda tek yeterkı yavas olsun :51:

parfait cim açıkcası ilk okuduğumda baya bir güldüm hadi canım dedim sonra:)) dedim ki sonra bir deneyeyim ne kaybedecem ki .. Ben sadece gece uykumda açık tutuyorum 2 gece dinledim. ilk gün kaşınmaya başladılar. aman allahım yaa işe yarıyo hissediyorum:62::62::62:, kımıldamaya başladılar ama inanılmaz kaşıntım var. Bu arada meslektaşız senle hem de zümreyiz. inş en yakın zamanda ataman gerçekleşir

kızlarrrr egerkı agrı kesılırse buyume duruyo bı kac gun ne zamankı agrı yenıden baslıyo buyume oluyo bugun agrım oldu baya ve bugun ıc yan kısımlarda oldu agrı ozellıkle bakdım yıne buyumus bırbırıne ıyıce yaklasmaya basladılar:1: agrı olunca bılınkı buyume gerceklesıyo durunca buyumede duruyo zaten bı anda olması normal olmaz bu sekılde hem saglıklı hem kalıcı olacagını dusunuyorum :34:herkes kafasında en begendıgı gogusu canlandırsın ıstedıgımız boyuta ulasana dek cunku buyume olacagı ıcın kızlar kafamızda belırledıgımız bı model olsun once ne ıstedıgımızı bılelım yanı:52:

Back