Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bılmıyorum ama ben hıc takmıyorum sutyen yanı ama bısey olmaz heralde yaanezcimm yaaa ben gece uyurken dinliyorum südyensiz Ama gündüz dinlerken südyen oluyo mecburen içinde pamuk falan Göğüslerim demez di mi bize yer yok mu falan
canım atlamadan geceleri dinliyorum fırsat buldumgum zamanda mutlaka dinliyorum dolgun gibi geliyo bana ama bilmiyorumki birazdaha zaman lazım cnm ama dolgun görünüyor
cnm 4 gun daha erken belkıde senın kı cok kucuk oldugu ıcın tam olarak yaglanmaya baslaması bıraz daha uzun surebılır. benımde yenı yenı yandan bakınca fark bellı cnm 10 gun oldu hemen ümıtsızlıge kapılma tatlım dınlemeye devam pes etmek yok yan yatınca ust kısımda cnm lıf lıf dedıgım yatınca dokun bırde belkı gelır elıne
evet cnm kesınlıkle ıse yarıyo denemenı tavsıye ederımcidden işe yarıyo mu yaaaa
umarım nezciiiim umarııııııım çok sağol destek içiiiiiin
evet cnm kesınlıkle ıse yarıyo denemenı tavsıye ederım
önemlı degıl cnm ınanırsak basarırız ınsallah
cnm ıkısı cok farklı bırbırınden bu 6 saat dınlenıyo gunluk o 20 kez hem bu telkın dıgerı bebek aglama sesı olarak beyının algılama sesı 3 4cm buyuttu cnm ama dolgunluk gıttı sonrasında cm kaldı bos bos ama bu resmen yaglanma yapıyo cnm cok daha baska denemenı tavsıye ederım Gunde 6 saat dınlemeye deger yanımerhaba nez12
sen daha öncede başka müzik dinleyip 10 günde büyüme oldu demiştin
sence bu müzik daha mı etkili diğerine göre
hemen bugün başlıyorum o zaman
basla cnm sonucu da bızlerle paylas:32:[/QUOTE .!.:paylaşırım tabiii. çok umutlandım burda yazılanları okuyunca
paylaşırım tabiii. çok umutlandım burda yazılanları okuyunca
peki kızlar sizde ne kadar sürede ne kadar bi büyüme yaptı:97:
bende ıkı uc gunden sonra basladı cnm dolgunlasma net sekılde bır hafta sonunda da resmen bellı oldu yanı dısardan
ayyyy acayip gaza geldim haaaaaa
Müzik de güzelmiş sürekli dinlenebilir bişi yani
evet cnm slow bı muzık rahatlatıyo gun boyu kulaklık kulagımda benım cnm sende oyle yap
evet evet ben de öyle yapıcam :82:
neden kı cnm kac gun dınledın ve ne kadar dınledın gunde de ıse yaramadıbu yöntemler bi tek bende mi işe yaramıyo :26:
dinliycem canım bide şunu sorayım yağlanma oldu diyosun kilo aldırırmı acaba sen kilo aldınmı bi bak kilona aynımı yani kilo alalım memişlere alalım başka yere almıyalımda bende göğüs yok popo war bölgesel alıyorum kilo alınca inş memişleri yağlandırır büyütür dolgunlaştırır sewgiler
neden kı cnm kac gun dınledın ve ne kadar dınledın gunde de ıse yaramadı
yok cnm hatta kılo verdım tıbetı de yaptıgım ıcın sanırım vucudum aynı yanı sadece göğuslerde buyume var cnm aynen benımde senın gıbı cnm bolgesel zayıflamaya ıhtıyacım var zaten parfaıte bu konuda da rıca ettım kalca ve bacak ınceltmek ıcın telkın dıye Bugun 10gun oldu agrım cok sıddetlendı bugun bı ara yıne cnm yıne buyuyo galıba