Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5.gün canım benim gece dinliyorum sabaha kadar gün icinde de dinliyorum
kilo almayalımda
Benimde 10 gün olmuş dinlemeye başlayalı ama deiğim gibi 6 saat dinlemiyorum ama inanıyorumki büyüyorlar bide 6 saatten fazla dinlesek ne olur acaba gece dinlersem eğer fazlada dinleyebilirim
pekı hıc hıcmı bı fark agrı sızı dolgunluk yok cnm
cnm tek etkı etmedıgını soyleyen sensın bence bı yerde yanlıs yaptın bıseylerı mesela telkını tek basına yap gunde 6 saat hıc aksatmadan tekrar basla bakalım ayrıca ısırgan ve çörek otunu hıccccccc tavsıye etmem ısırgan tum vucutta kıllanmayı artırıyo çörek otu yagıda gogus ucunda sıyah kıllar cıkartıyo cnm sen telkıne devam et hem ne dıyo bazısında 2hafta sonunda etkı etmeye baslarmıs telkın 5gun dıyorsun cok bı zamanda degıl yanıcanım telkinle serbetci otu kremini yaptım krem bende alerji yaptı onun kaşıntılar oluyo hep o yuzden anlamıyorum ama cm olarak olcunce hic fark yok tek yapmadıgım çörekotu yagıyla ısırganotu cayı kaldı pazartesi artık onlar baslıycam telkine de devam edicem ama olmuyo olmuyo bnde.cok kucuk diye mi acaba hafif kilolu erkeklerin memeleri gibi düşün offfffff çok mutsuzum tek çarem silikon sanırım
cnm benım cm aynı ama dolgunluk super zaten98 cm oldugu ıcın cm ıstemıyordum ancak ılk basladıgım zaman dınlemeye bır ara kuculme oldu yayıldı cunku cnm belkıde dıgerlerının etkısı kalıcı olmadıgı ıcın gerı gectı yanı suan 98 ama dedıgım gıbı bı ara dustu ölçum yıne 2cm buyume olmusdur ama dolgunluk harıkaaradaki farkı cm olarak ölçen var mı acaba :97:
o kadar çok şey denedim ama hiçbiri fayda etmedi son olarak bunu deneyecektim ama dosyayı açamıyorum kızlar sizin mesajlarınızı okudukça gaza geliyorum bana bu dosyayı msnden gönderebilecek kimse yok mu:26:
ekladim ben,windowslive'lı olan
daha bu baslangıc cnm sen bı haftanı tamamlada bak o zaman farkı gorecek cok sasıracaksın
aynen cnm katılıyorum sana benımde senden ıkı gun onde dun de ucları sızladı baya gerılıyo sızlıyo kan dolasımını da hıssedıyorum ben bazen cnm sende de oluyomu oyle dedıgım gıbı elımden tasıyo ve vucudumdan uzaklasmaya basladılar resmen bu cok guzel yaa sekıl olarak da tam gogus gıbı gorunuyo artık supersın parfaıt senı sevıyoruz
tatlımm aynen hissetmez olurmuyum gerim gerim geriliyo ben büyüyorum diyo :1 bence bu kez başardık