Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

sabah kalktığımda bende başlayacağım kızlar gelişmeleri bildiririm sizlere. Valla yazılarınızı okuyunca hem umutlandım hem heyecanlandım :)

yok cnm hatta kılo verdım tıbetı de yaptıgım ıcın sanırım vucudum aynı yanı sadece göğuslerde buyume var cnm aynen benımde senın gıbı cnm bolgesel zayıflamaya ıhtıyacım var zaten parfaıte bu konuda da rıca ettım kalca ve bacak ınceltmek ıcın telkın dıye Bugun 10gun oldu agrım cok sıddetlendı bugun bı ara yıne cnm yıne buyuyo galıba[/QUOTE]

kilo almayalımda
benimde 10 gün olmuş dinlemeye başlayalı ama deiğim gibi 6 saat dinlemiyorum ama inanıyorumki büyüyorlar bide 6 saatten fazla dinlesek ne olur acaba gece dinlersem eğer fazlada dinleyebilirim

kilo almayalımda
Benimde 10 gün olmuş dinlemeye başlayalı ama deiğim gibi 6 saat dinlemiyorum ama inanıyorumki büyüyorlar bide 6 saatten fazla dinlesek ne olur acaba gece dinlersem eğer fazlada dinleyebilirim

yok cnm kılo sorunu yapmıyo oyle valla cnm benım gunde bazen 6 saatı gecebılıyo yanı bunu ben parfaıte sordum ama henuz cvp gelmedı özelden ancak benım paylastıgım bır yazı vardıya cnm telkınle ılgılı onda 8 10 saat dıyo telkının dınleme saatı ıcın o yuzden bısey olmaz dıye dusunuyorum yanı

pekı hıc hıcmı bı fark agrı sızı dolgunluk yok cnm

canım telkinle serbetci otu kremini yaptım krem bende alerji yaptı onun kaşıntılar oluyo hep o yuzden anlamıyorum ama cm olarak olcunce hic fark yok tek yapmadıgım çörekotu yagıyla ısırganotu cayı kaldı pazartesi artık onlar baslıycam telkine de devam edicem ama olmuyo olmuyo bnde.cok kucuk diye mi acaba hafif kilolu erkeklerin memeleri gibi düşün offfffff çok mutsuzum tek çarem silikon sanırım

ben günde 10 saat dinliyorumdur. her anımda kulağımda kulaklık oluyo tv izlerken bile sizde öyle yapın benece vede ağrılar baya fazla parfait ellerineee sağlııık

ben de dün gece başladım 1 saate yakın dinleyebildim uyudum sonra. sabah da kalkar kalkmaz taktım kulaklığı dinlemeye başladım hala da dinliyorum

cnm tek etkı etmedıgını soyleyen sensın bence bı yerde yanlıs yaptın bıseylerı mesela telkını tek basına yap gunde 6 saat hıc aksatmadan tekrar basla bakalım ayrıca ısırgan ve çörek otunu hıccccccc tavsıye etmem ısırgan tum vucutta kıllanmayı artırıyo çörek otu yagıda gogus ucunda sıyah kıllar cıkartıyo cnm sen telkıne devam et hem ne dıyo bazısında 2hafta sonunda etkı etmeye baslarmıs telkın 5gun dıyorsun cok bı zamanda degıl yanı
aradaki farkı cm olarak ölçen var mı acaba :97:
cnm benım cm aynı ama dolgunluk super zaten98 cm oldugu ıcın cm ıstemıyordum ancak ılk basladıgım zaman dınlemeye bır ara kuculme oldu yayıldı cunku cnm belkıde dıgerlerının etkısı kalıcı olmadıgı ıcın gerı gectı yanı suan 98 ama dedıgım gıbı bı ara dustu ölçum yıne 2cm buyume olmusdur ama dolgunluk harıka

o kadar çok şey denedim ama hiçbiri fayda etmedi son olarak bunu deneyecektim ama dosyayı açamıyorum kızlar sizin mesajlarınızı okudukça gaza geliyorum bana bu dosyayı msnden gönderebilecek kimse yok mu:26:

o kadar çok şey denedim ama hiçbiri fayda etmedi son olarak bunu deneyecektim ama dosyayı açamıyorum kızlar sizin mesajlarınızı okudukça gaza geliyorum bana bu dosyayı msnden gönderebilecek kimse yok mu:26:

istersen göndereyim ben tamam dersen özelden msnimi veririm cnm

....benimki com.tr yazdım ama gelmedi demekki umarım msn yazmamın bir sakıncası yoktur :)

Son düzenleme:

tatlımm aynen hissetmez olurmuyum gerim gerim geriliyo ben büyüyorum diyo :1 bence bu kez başardık

tatlımm aynen hissetmez olurmuyum gerim gerim geriliyo ben büyüyorum diyo :1 bence bu kez başardık

aynen cnm bende oyle dusunuyorum bu kez ınsallah olacak ıkı ayı bıle alabılır zaman olarak ama olsun deger yanı ben hıc usenmeden rahatsızlık duymadan hatta hevesle dınlıyorum bazen 6saattende fazla oluyo yanı ınsan bıseyı yapıp karsılık alınca daha bı hevesle yapıyo valla aynen gerılme bende de cok oluyo cnm bıde atletıde cok gerdırmeye basladı yaa cok tuhaf degısık duygular valla

işten gelir hemen benı bir er sonra ne yemek yaptın der yemek yer dizi izler uyuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…