Evet kızlar bugun tam 12 gun oldu baslayalı ve parfaıt de bugun dedıkı 21 gun dınlemek yeterlı oluyomus ıstedıgın boyuta ulasması ıcın cunku artık bılınc altı onu kodluyo dınlesende dınlemesende ıstedıgın boyuta gelene dek buyume devam edıyomus ama ben yınede dınlemeyı dusunuyorum kızlar 21gunden sonrada zaten herkes ıstedıgı boyuta geldıgınde kendısını bılır benım 80 85 arası ıstegım ınsallah o boyuta ulasırım agrılar sızılar devam edıyo kasıntılar da tabıkı sanırım 21gun tamamlandıgında bır beden kadar buyumus olacak kızlar pes etmek yok dınlemeye devam bırde parfaıt de dedıkı 6 ve 8 saat arası dınlenebılırmıs zaten o yuzden 6 saatten fazla dınlemek ısteyenler dınleyebılırler
cnm ıkısını bırlıkde dınlemene gerek yok yanlızca telkını dınlemen yeterlı olur bence yeterkı duzenlı gunluk 6 saat dınlemeye calıskasınmalar buyudugune ısaret cnm benımde telkınden once sol buyuk sag kucukdu sımdı aynılar hemen hemen hatta bazen sag gecıyo bıle solu
hehe süper o zaman benimkilerde ayni olur ins :86: vallah ben dün basladim telkini dinleme 6 saat arka arkaya dinledim resmenve gecede 1 saat toplam 7 saat dinledim...su andada dinliorum...3 saatim kaldi 6 saatin dolmasina
ben de dün başladım demekki aynı gün başlamışız seninle :79:
gazamız mübarek olsun
evt cnm o zaman ikimiz gelismeleri karsilastiralim bakalim neler oluyo ikizlerde
hahahaha ins cnmeskileri atar yeni südyen aliriz acaba büyüdükten sona akrabalar ne der kiz senin gögüsün daha kücüktü naptin falan die dikkat cekerse nolcikkk kadinlarda fark etmezde adamlar fark etmez ins
evet cnm 6 8 saat arası dınleyelımdinleyelim o zaman çok çok dinleyelim :86:
hahahaha ins cnm :d eskileri atar yeni südyen aliriz :d acaba büyüdükten sona akrabalar ne der kiz senin gögüsün daha kücüktü naptin falan die dikkat cekerse nolcikkk :d kadinlarda fark etmezde adamlar fark etmez ins :d
parafit ben de dinleyemiyorum bu müziği bünyem kaldırmıyor uzun süre daha hareketli bi parça olsaydı keşke
canım niye sorun olsun bişeycik olmaz. bende başlicam diyodum başlayamamıştım dün gece dinleyerek uyudum bütün gece kulağımdaydı. umarım etkili olucak. gelişmeleri bildiricem.kızlar bir şey sorcağım ben bitkisel yağ kullanıyorum bir de bunu telkini dinlemeye başlayacağım fakat yağ kullanmamın bir sakıncası olur mu :18:
bu şarkı beni depresyona soktu yaçok duygusal, ben ki 4 yıllık ilişkisini yeni bitirmiş biri olarak, dinlerken göğüslerimi değil ex aşkımı büyütüyorum kafamda