Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Ben dolgulu südyene birazzcık da pamuk koyuyom hoş dursun diee, bu telkinin etkilemesini engellemez di mi?? Saçma bir soru ama göğüslerim bana yer yok mu diyip büyümeyi bırakmaz di mi

bende dün dinlemeye başladım fakat bugün hasta oldum. ağrı var ama bu hangisinin ağrısı bilmiyorum

Kızlar bide neyapın varya buda çok etikili oluyo telkinleri dinleyin ve arasıra sütyenle aynanın karsısına geçip büyüdüklerini hayal edin yada büyüme katedenler göğüs çatılarınızın meydana geldiğini izlemleyin bilinç altı güncellemesi yapın ben öyle yapıyorum aa bugün biraz daha dogun diye diye büyüttüm valla 1 haftada yaa inanamadım sütyenim tam doluyo 75A yı doldurmuyodu şimdi taşıyo azcık :))

Son düzenleme:
kızlar ne alemdesiniz benim bugün 5.gün olcak
ilk defa dün tam 6saat dinledim sızlanmalar falan olmaya başladı
büyüceğine inancım sonsuz

Ben dolgulu südyene birazzcık da pamuk koyuyom hoş dursun diee, bu telkinin etkilemesini engellemez di mi?? Saçma bir soru ama göğüslerim bana yer yok mu diyip büyümeyi bırakmaz di mi

Endişelelerime merhem olacak kimse vaaaarr mıııııııı

Kızlar mümkünse südyensiz dinleyin. Südyen göğüslerinize baskı yapabilir çünkü?

ben rahatlıkla 6 saat dinleyebiliyorum. bişey sorucam bazıları yağlanma oldu falan demişti kaç gün sonra oldu bu yağlanma ?

ben rahatlıkla 6 saat dinleyebiliyorum. Bişey sorucam bazıları yağlanma oldu falan demişti kaç gün sonra oldu bu yağlanma ?

cnm ıste 4 5gunden sonra bellı olmaya baslıyo yan yattıgın zaman gogusunun ust kısmına dokununca elıne lıf lıf gelıyo zaten

ben dolgulu südyene birazzcık da pamuk koyuyom hoş dursun diee, bu telkinin etkilemesini engellemez di mi?? Saçma bir soru ama göğüslerim bana yer yok mu diyip büyümeyi bırakmaz di mi
sanmam cnm ama fazlada sıktırma sen yıne mesela ben hıc sutyen kullanmıyorum dınlemeye basladıgımdan bu yana

kızlar ne alemdesiniz benim bugün 5.gün olcak
ilk defa dün tam 6saat dinledim sızlanmalar falan olmaya başladı
büyüceğine inancım sonsuz

ne olsun cnm yaa yavas yavas buyuyo benım 10gun oldu sanırım bugun artık bol seylerden falan da baya belırgın oluyo alt kısımdan dolgunlasdı yanı vucudumdan uzaklasmaya basladılar

ben 2. günden içinin dolmaya başladığını hissedebiliyorum daha demin sanki patlıycak gibi oldu. işe yarıycak inşallah

şöyle bi sorulara falan göz attımda kendi tecrübelerime dayanarak bende gelişmeler şöyle kızlar ;
2 gün sonra acayip sızlamalar yaşadım şuan tam 1 hafta oldu hatta 1 hafta 1 gün elimi dokununca hasaslığı hissedebiliyorum ve müzik dinlerken özellikle uçları bile uyarılıyo geriliyo ve şiştiğini hissediyorum.
Sütyensiz dinliyorum daha verimli ve sağlıklı olacağını düşündüğüm için

ben 2. Günden içinin dolmaya başladığını hissedebiliyorum daha demin sanki patlıycak gibi oldu. Işe yarıycak inşallah
daha bu baslangıc cnm sen bı haftanı tamamlada bak o zaman farkı gorecek cok sasıracaksın

aynen cnm katılıyorum sana benımde senden ıkı gun onde dun de ucları sızladı baya gerılıyo sızlıyo kan dolasımını da hıssedıyorum ben bazen cnm sende de oluyomu oyle dedıgım gıbı elımden tasıyo ve vucudumdan uzaklasmaya basladılar resmen bu cok guzel yaa sekıl olarak da tam gogus gıbı gorunuyo artık supersın parfaıt senı sevıyoruz

bana biri msnden bu dosyayı gönderebilir mi acaba ben indirdim açmaya çalışıyorum ama hata veriyor lütfeeeeeen (

Son düzenleme:
benim de bugün 4. günüm sızlamaları kesinlikle hissediyorum ama diyosun ya nezcim yağları hissediyorum lif lif diye ben hissedemiyorum onu acaba göğsüm çok küçük olduğundan mı toplanması zor oluyo anladım ki:/ hacim olarak mesela üstten baktığımda bi şeyler farketmş anlıyorum ama yandan bakınca yine yok ne kadersizim

cnm 4 gun daha erken belkıde senın kı cok kucuk oldugu ıcın tam olarak yaglanmaya baslaması bıraz daha uzun surebılır. benımde yenı yenı yandan bakınca fark bellı cnm 10 gun oldu hemen ümıtsızlıge kapılma tatlım dınlemeye devam pes etmek yok yan yatınca ust kısımda cnm lıf lıf dedıgım yatınca dokun bırde belkı gelır elıne

kızlar bende dinlerken müziği dün göğüs uçlarımda sızı batma hissettim ama ben düzenli dinleyemiyorum en fazla 3 4 saat dinliyorumdur etki edermi acaba kaç gün oldu onuda saymadım ama bu telkini indirdiğimden beri dinliyorum bazen 1 bazen 2 - 3 saat ben böyle dinliyorum ama bir hafta sonra yatarken dinliycem inş işe yarıyordur dinlediklerim

cnm gün atlamadan dınlıyorsan eger etkı eder dıye dusunuyorum ben benımde aynen dun gogus uclarımda agrı sızı oldu pekı sende yaglanma varmı dolgunluk ne derece var cnm

Nezcimm yaaa ben gece uyurken dinliyorum südyensiz Ama gündüz dinlerken südyen oluyo mecburen içinde pamuk falan Göğüslerim demez di mi bize yer yok mu falan

cnm gün atlamadan dınlıyorsan eger etkı eder dıye dusunuyorum ben benımde aynen dun gogus uclarımda agrı sızı oldu pekı sende yaglanma varmı dolgunluk ne derece var cnm

canım atlamadan geceleri dinliyorum fırsat buldumgum zamanda mutlaka dinliyorum dolgun gibi geliyo bana ama bilmiyorumki birazdaha zaman lazım cnm ama dolgun görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…