işten gelir hemen benı bir er sonra ne yemek yaptın der yemek yer dizi izler uyuruz
ben sabahtan bi çalıyorum akşama kadar evde bu müzik bişey değil babamında göğüsleri falan çıkar başıma sonra
kılzar bide ben maşaj yapıorum dıştan doğru aşağıdan yukarı yanlardan içe doğru şekilde anlatamadım heralde :26:
ben sabahtan bi çalıyorum akşama kadar evde bu müzik bişey değil babamında göğüsleri falan çıkar başıma sonra
Kılzar bide ben maşaj yapıorum dıştan doğru aşağıdan yukarı yanlardan içe doğru şekilde anlatamadım heralde :26:
benımde aklıma gelmedı degıl bu fıkır aslında cnm cunku yavas ılerlıyo buyume ama olsun tek saglıklı kalıcı buyusun onemlı olan bu cunku6 saatten fazla dinlesek daha çabuk büyürmü ki :26: Yaz geliyooooooooo
benim bugün 5. Günüm henüz çok belirgin değişiklikler yok arada göğüslerimde karıncalanma tarzı birşey hissediyorum ama ağrı falan yok.gerçi bakınca dolgunlaşıyorlar sanki ama ölçüsü aynı gerçi daha erken zamanla büyücekler inşallah :)
senin büyüklüğü yine iyimiş yaa benim çok küçük ondandır belkide böyle yavaş ilerlemesi mezurayla ölçtümde76 cm geldi o yüzden yavaş olsun ama temiz olsun :)
bende basladim telkini ve nezin japonunu dinlemeye...arada kasinmalar oluyo kisa kisa ins baslangicidir ve iyi bi sonuc aliriz :) masajla dolgunlasma oldu zaten sag gögüsüm baya dolgunlasti ama sol gögüsüm sagdakine göre daha kücük ayni büyüklüge getirmek istiom ama nasil yapcam bilemiorum...
Aslinda bu telkin müsikleryle tüylenmeye karsi birsey yapilmazmi tüyler cikmiak die falan
aynen cnm devam et farkı gordukce dahada heyecanlanıyo ınsan emın ol cok guzel bı duygu gercekden de soyle ıyıce belırgın hale gelınce o korku olmuyo merak etme cnm ılk gunlerde ınanamadıgı ıcın ınsana oyle gelıyo gerıı gıttımı dıye kontrol etme ıstegı oluyo ama sonra zaten her gun buyudugunu gorebılıyosundinlemedönce inanmamıştım açıkçası sonra öyle hoşuma gitti dinlemeye başladım ilk 1 satten sonrasını anlatamam :) akşamları yatarken acaba gittilermi diye kontrol ediyorum :d orda bişeylerin olması meğer ne kadar da güzel bir duyguymuş :)))
valla cnm ben hep kulaklıkla dınlıyorum ama parfaıt onemlı degıl demıstı ama yınede bende daha etkılı olacagını dusunuyorum nedense hem zaten etrafdakı ınsanların etkılenmemesı ıcınde kulaklıkla dınlemek daha faydalı olurya kızlar ben böyle bilinçaltına mesaj gönderen telkinleri kulaklıkla dinlenilmesi gerektiğini okumuştumm. Telkini yapan arkadaş böyle bi uyarıda bulundu mu? Acaba öyle mi dinlenilmesi gerekiyor