Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

nezcimm yaaa ben gece uyurken dinliyorum südyensiz Ama gündüz dinlerken südyen oluyo mecburen içinde pamuk falan Göğüslerim demez di mi bize yer yok mu falan
cnm bılmıyorum ama ben hıc takmıyorum sutyen yanı ama bısey olmaz heralde yaa
canım atlamadan geceleri dinliyorum fırsat buldumgum zamanda mutlaka dinliyorum dolgun gibi geliyo bana ama bilmiyorumki birazdaha zaman lazım cnm ama dolgun görünüyor

evet cnm zaman ısteyen bısey bencede belkı ıkı ay surecek bılemeyız yaglanma kolay olan bısey degıl cunku ama on gun ıcın bendekı gelısme cok ıyı ınsallah her on gunde boyle olsa bır ıkı ayda ıstedıgım gıbı olacagına ınanıyorum ben cnm zaman buldukca dınle ama gun atlamadan mutlaka az cok gunluk dınle yeterkı

umarım nezciiiim umarııııııım çok sağol destek içiiiiiin

merhaba nez12

sen daha öncede başka müzik dinleyip 10 günde büyüme oldu demiştin

sence bu müzik daha mı etkili diğerine göre

merhaba nez12

sen daha öncede başka müzik dinleyip 10 günde büyüme oldu demiştin

sence bu müzik daha mı etkili diğerine göre
cnm ıkısı cok farklı bırbırınden bu 6 saat dınlenıyo gunluk o 20 kez hem bu telkın dıgerı bebek aglama sesı olarak beyının algılama sesı 3 4cm buyuttu cnm ama dolgunluk gıttı sonrasında cm kaldı bos bos ama bu resmen yaglanma yapıyo cnm cok daha baska denemenı tavsıye ederım Gunde 6 saat dınlemeye deger yanı
hemen bugün başlıyorum o zaman

basla cnm sonucu da bızlerle paylas

paylaşırım tabiii. çok umutlandım burda yazılanları okuyunca

valla cnm bende ılk kez bu kadar emın sekılde bıseyı yapıyorum bende cok umutluyum saka gıbı resmen ama ıse yarıyo ıste ancak hayal edebılecegımız bıseydı bu bızım ıcın amelıyat dısında ona da ımkanı yok bı cogumuzun yanı ınsallah bu kez olacak

1 saattir dinliyorum. bugün 1. günüm

gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim

inanıyorum 70 beden göğsüm 80 beden olacak dik, sert ve dolgun olacak

evet cnm zaman ısteyen bısey bencede belkı ıkı ay surecek bılemeyız yaglanma kolay olan bısey degıl cunku ama on gun ıcın bendekı gelısme cok ıyı ınsallah her on gunde boyle olsa bır ıkı ayda ıstedıgım gıbı olacagına ınanıyorum ben cnm zaman buldukca dınle ama gun atlamadan mutlaka az cok gunluk dınle yeterkı[/QUOTE]

dinliycem canım bide şunu sorayım yağlanma oldu diyosun kilo aldırırmı acaba sen kilo aldınmı bi bak kilona aynımı yani kilo alalım memişlere alalım başka yere almıyalımda bende göğüs yok popo war bölgesel alıyorum kilo alınca inş memişleri yağlandırır büyütür dolgunlaştırır sewgiler

bu yöntemler bi tek bende mi işe yaramıyo :26:
neden kı cnm kac gun dınledın ve ne kadar dınledın gunde de ıse yaramadı

yok cnm hatta kılo verdım tıbetı de yaptıgım ıcın sanırım vucudum aynı yanı sadece göğuslerde buyume var cnm aynen benımde senın gıbı cnm bolgesel zayıflamaya ıhtıyacım var zaten parfaıte bu konuda da rıca ettım kalca ve bacak ınceltmek ıcın telkın dıye Bugun 10gun oldu agrım cok sıddetlendı bugun bı ara yıne cnm yıne buyuyo galıba

5.gün canım benim gece dinliyorum sabaha kadar gün icinde de dinliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…