Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bende ölçtüm okuyunca yorumları eni 23 boyu 18 ama boyundan nerden tuttunuz ben koltuk altı hizasından tuutum normal göğüs ölcünüz kaç kızlar üst we alt

bende ölçtüm okuyunca yorumları eni 23 boyu 18 ama boyundan nerden tuttunuz ben koltuk altı hizasından tuutum normal göğüs ölcünüz kaç kızlar üst we alt

bende koltuk altına dogru gogusun baslangıcından tuttum cnm benımde enı21 boyu 16 cıkdı ust 99 alt 78 senın alt ust ne

önceden ölçmüştüm üst 83 alt 76 we üst bedenim çok zayıf benim kemiklerim sayılır dalga geçerler yattı sırtındaki kaburgaları sayalım diye inş büyüyecekler

ALLAH ım göğsünü büyük isteyen bütün arkadaşlarımın göğüsünü büyüt beninde AMİN

amın cnm ınsallah Yaa kızlar gogus olcusu benım gıbı olan hıc mı yok yaa cm farkı cok ama gogusu yınede kucuk bı tek benmı varım

amın cnm ınsallah Yaa kızlar gogus olcusu benım gıbı olan hıc mı yok yaa cm farkı cok ama gogusu yınede kucuk bı tek benmı varım

cnm göğsün küçük değil benden büyük hepimizin göğüsü büyük küçük demiyoruz kesinlikle düşünmiyelim bile tmm herkeze söylüyorum ne dersek düşünürsek o olur pozitif güzel düşünceyede ihtiyacımız war herkez yazsın bakalım

BENİM GÖĞÜSÜM ÇOK GÜZEL İSTEDİĞİM ÖLÇÜDE SEWİYORUM ONLARI

evet cnm benım ılk basta kacdı bılıyomusun 82 78 falandı yanı dusun

sen yine iyi azmetmişsin canm ya ben de işte 4-5 aydır falan takmış durumdayım ilk basladığımda benm de 81di üst. bu yaz nişan düşünüyoruz erkek arkadaşımla seneye de düğün olur büyük ihtimal ve benm o zamana kadar büyütmem gerek sevgilimin bunu sorun yapacağını sanmıyorum ama ben kendime takmış durumdayım yani en basitinden istediğim gelinliği giyemem biraz olsun göğüs olmadan

evet benım goguslerım kocaaamaaannnnnbende cok sevıyorum onları

baskası ıcın degılkı kendımız ıcın cnm ılk once Haklısın ya kadın deyınce gogus olmadan olmuyo sankı ama bızımde olacak ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…