cnm bu telkın ısı oyle herkesın yapabılecegı bı ıs degıl sen bılırsın yıne ama tavsıye etmem hem onun aletlerı falanda oluyo bıldıgım kadarıyla bence sen bu telkıne devam et
hmm sana tek bedduam canım portakaldanda biraz iri gögüslerin olsun emi aminnnnnnn
canım zaman gecıyo merak etme ılk haftanı bıtır sonrasında daha hızlı gecıyo anlamıyosun bıle bı bakıyosun kı 21 gun bıtmıs gıtmıskızlar bence bu linkteki ölçme yöntemini kullanırsak hem herkes nasıl ölçüceğini daha iyi anlar hemde dolgunlaşma üstten mi alttan mı yandan mı görmüş oluruz
göğüs küçültme
göğüs küçültme diye korkmayın kızlar :d
benim 4. Günüm bu gün daha çok var bitmesine geçmiyo zaman oof of
tabii cnm haklisin. Parfait'nin yaptigini yapamam ben zaten, onun icin teknolojik altyapi gerek. Ama baileys'in söyledigi kendi kendine olumlama cümleleri fikri de ilgimi cekti. Daha önce olumlamalarla calismistim. Ama sesimi kaydetme konusu bana da yeni. Bilmiyorum, karar vermedim henüz. Ama tesekkür ederim cnm. Belki de 1 hafta ara verip 2. 21 güne devam ederim :)
agrı varsa buyumede olacakdır cnm devamında az kalmıs masallah bıtırmıssınbenim son 2 günüm kaldı ise yarıyormu bilemedim kızlar, dünden beri agrılar basladı halada devam ediyor iyiye mi isaret acaba
agrı varsa buyumede olacakdır cnm devamında az kalmıs masallah bıtırmıssın21 gunde buyume olacak dıye bısey yok hem dınleme bıttıkden sonra da vucut yavas yavas buyume yapacakdır kodladı bılınc altın cunku ama ben ıkıncı kez bı 21 gun daha dınlemeyı dusunuyorum daha da saglam olsun dıye
Ve bir de, telkini dinlemeye başladığımdan beri avcumu dolduruyordu açık bir şekilde. Bugün kavramak için bayaaa açmak zorunda kaldım elimi, çapları genişlemiş. Ve avucumun sağından solundan çıkıyordu. Bunları yazıyorum paylaşıyorum, çünkü yazılanlar moral ve umut kaynağımız oluyor bunu çok iyi biliyorum:)))
ise yaradıgını görsem 2. degil 3. 21 günü yapcm ben
cnm göğsün küçük değil benden büyük hepimizin göğüsü büyük küçük demiyoruz kesinlikle düşünmiyelim bile tmm herkeze söylüyorum ne dersek düşünürsek o olur pozitif güzel düşünceyede ihtiyacımız war herkez yazsın bakalım
benim göğüsüm çok güzel istediğim ölçüde sewiyorum onları
ayy kızlar 4gün oldu. kesinlikle üstten doluyor ve bu müthiş birşey ya rüya gibi cidden ağlamak istyrm şu azmimizi başka bi konuda harcasaydık neler yapardıkateş bende de oluyor çok değil ama his çok bariz 80 olsa daha ne isteriz yani şahsen
ya kızlar benim reglim 10 gün gecikti ya telkinden olabilir mi?
kısıden kısıye farklılık gosterıyosa bılemem ama kımsede oyle bı etkısı olmadı sanırım cnm yaa erken olan oldu bende dahıl ama gecıkme olmadı yanı
sağol canım belki stresten filandır malum final haftası aman geciksin 3 ay gecikse bile yine dinlicem
Göğüs Küçültme dennıs shady cnm ben bu lınkdekı gıbı yaptım olcum 21-11-7 cıktı yanı ıdeal cıkdı anlamadımbuyume oluncada degısecegını sanmıyorum bu olculerın off sadece dolgunluk tek ıhtıyacım tum olculer cm olarak falan hepsı ıdeal ama ıcı bos
seninki benden büyük o zaman. benimki 18-10-7 çıktı. Ama bu şimdiki ölçülerim, sen bide gel 15gün sonra sorrr...
benım olculer ıdeal cnm da ortada gogus yok bende bunu anlamıyorum on bes gun sonra benım ıkıncı telkın yarılanmıs olacagı ıcın yıne senı gecerım zaman farkından kazanclıyım cnm
sen geç canım yarışmıyorum ama benimki 80 desteksizi doldursun da yeter bana. o hale gelsin (ki 16gün sonra gelicek, inanıyorum) ondan sonra dinlemem daha :76: