Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Bugün "2 hafta oldu, telkinin etkisi artacağına azalıyor. ilk 6-7 günde aldığım sonucu artık göremiyorum." demiştim. Sanki beni duymuşlar gibi 2-3 saattir göğüslerimde (o sırada telkini dinlemediğim halde) sızı, yarı karıncalanma, göğüs uçlarında aşırı hassasiyet, ağrı oluştu. son 1 saattir de ateş gibi yanıyorlar. Böyle ateşlenme ilk defa oluyor. içten ısındıkları olmuştu biraz ama bu kadar ateşlenme ilk defa oluyor. Nasıl anlatayım, yanlardan dışa doğru bişeyler kıpırdıyor sanki. Büyüdüklerini hisseder gibiyim. kaşınıyorlar, içerde birşey geziyo sanki. Değişik :) bugün biraz umudumu yitirir gibi olmuştum, bu gelişmeler çok iyi geldi:)))) çok mutluyum. İnşallah böyle devam eder:) şimdi telkini dinlemeye başlıyorum. Etkisini görünce insan daha bir hevesle dinliyor. ben son bir haftama girdim umarım bu gelişmeler böyle güzel devam eder. :KK69: İnşallahh hepimizinki çokkkk güzel, istediğimizzz gibi olurr. Allah herkesin gönlünden, aklından , bilinçaltından ne geçiyorsa onu versin :KK34::KK54:

benım de bugun 2 hafta bttı son bır haftamız kaldı:KK66: ben de bugun etkılerını alamadım pek. şimdi yeni başladım 4 saat dınledım 2 saatım var bazen duruyor belırtıler snra yenıden baslyr bakalım neler olucak

Fugy cnm tebrıkler devamı gelır umarım bıde etkı 24 saat olsa rahatsız eder bızı buda var demı ama bu kez olacak ınsallah kızlar devammmm:KK1: ölçüm yaptım cnm dedıgın gıbı enı 21 cm boyu 16 cm cıktı

sırttan ölçme şekerim. sadece tek göğüs ölçünü al ki onu şuan sende bilmyorsun birde 10 gün sonra bak bakalım kaç santım büyümüssün

doğru söylüyorsun... neyle karşılaştırıcam di mi ben bi ara ölçmüştüm alttan 83 göğüs hizasından 76ydı 7 santim fark.. şimdi yine ölçeyim sadece göğüs ölçümü alıcam ve 10 gün sonra farkı görürüm

Fugy cnm tebrıkler devamı gelır umarım bıde etkı 24 saat olsa rahatsız eder bızı buda var demı ama bu kez olacak ınsallah kızlar devammmm:KK1: ölçüm yaptım cnm dedıgın gıbı enı 21 cm boyu 16 cm cıktı

hımm bide 10 gün sonra bakalımm bakalım sonuç nasıl çıkacakkk 10. günümü bugün bitirdim kaldı 11 gün ilk gün nasıl geçer diyodum yarıladım bile

avucunuzdan taşacak memişler olması dileğiyle iyi gecelrrrr kızlarrr

doğru söylüyorsun... neyle karşılaştırıcam di mi ben bi ara ölçmüştüm alttan 83 göğüs hizasından 76ydı 7 santim fark.. şimdi yine ölçeyim sadece göğüs ölçümü alıcam ve 10 gün sonra farkı görürüm

senınle ölçülerimiz aynı alt benım 76 77 degsyr ustte 83 84 cm bende birazdan ölçerim

Sagol cnm ıyı dıleklerın ıcın sanırım hemen hemen hepımızın olculerı bu sekılde cıkar dıye dusunuyorum ben kızlar 10 gun degılde cnm dıger 21 gun bıtımınde olcmek lazım bakalım kac cıkacak o zaman:44:

Sağol canım :) dolgunluk konusunda bir hayli ilerleme kaydettim umarım cm de olur. Yani olan memişler doldu hatta kapasitesini doldurdu geçti bile. elle fark ediliyor, çıplak gözle de farkediliyor ama giyinikken daha çok değil. dediğim gibi bana cm de lazım.. sonra da o cm lerin şimdi olduğu gibi dolgunluk yaşaması lazım :KK70: 21 gün bitsin de ben bi de cm kazanmak için japonlarınkini dinlemeyi düşünüyorum, sonra tekrar bi 21 gün buna devam edersem güzel olcak gibime geliyor:KK66:

sağol canım :) dolgunluk konusunda bir hayli ilerleme kaydettim umarım cm de olur. Yani olan memişler doldu hatta kapasitesini doldurdu geçti bile. Elle fark ediliyor, çıplak gözle de farkediliyor ama giyinikken daha çok değil. Dediğim gibi bana cm de lazım.. Sonra da o cm lerin şimdi olduğu gibi dolgunluk yaşaması lazım :d 21 gün bitsin de ben bi de cm kazanmak için japonlarınkini dinlemeyi düşünüyorum, sonra tekrar bi 21 gün buna devam edersem güzel olcak gibime geliyor:KK66:

aynen cnm benımde oyle dolgunlukdan yana cok memnunum ve mutluyum derı gevser ya mesela bırazda oyle esneklıkde var bende kavrayıp saga sola masaj hareketı yaptıgım zaman baya bı farklı gelıyo yanı benım cmden yana degıl dolgunlukdan yana sıkıntım vardı telkınle onada cozum bulduk cok sukur:KK1:

senınle ölçülerimiz aynı alt benım 76 77 degsyr ustte 83 84 cm bende birazdan ölçerim

ben ölçtüm şimdi yandan 16 dik olarak 12 cm... benim bayaa küçük kalıyor burdakilere göre :97: neyse büyüsünler bedenimle orantılı olsun hepimizin isteği o zaten di mi karşılaştırma yapmıyoruz diye avutayım kendimi :KK35:

ben ölçtüm şimdi yandan 16 dik olarak 12 cm... Benim bayaa küçük kalıyor burdakilere göre :97: Neyse büyüsünler bedenimle orantılı olsun hepimizin isteği o zaten di mi karşılaştırma yapmıyoruz diye avutayım kendimi :KK35:

evet cnm hem ne fark eder hepımızın bır ay sonra aynı olacak yanı:KK34:

ben ölçtüm biçtim yazdım şimdi yatıyorum kızlaar telkinimi dinleye dinleye uyuycam resme de bi bakıcam yatmadan belleğime kazınsın iyice ki onun üstünde çalışsın bilinçaltı :92:
hepinizi iyi geceleerrr :80:

enden 18, dikten 12 çıkıyor. bende mezura yok şu anda, önce iple ölçüyorum sonra o ipi cetvele koyuyorum onu ölçüyorum ne kadar sağlıklı bi sonuç çıkıyosa artık bilemicem :)

X