- 12 Aralık 2010
- 1.144
- 5
Bugün "2 hafta oldu, telkinin etkisi artacağına azalıyor. ilk 6-7 günde aldığım sonucu artık göremiyorum." demiştim. Sanki beni duymuşlar gibi 2-3 saattir göğüslerimde (o sırada telkini dinlemediğim halde) sızı, yarı karıncalanma, göğüs uçlarında aşırı hassasiyet, ağrı oluştu. son 1 saattir de ateş gibi yanıyorlar. Böyle ateşlenme ilk defa oluyor. içten ısındıkları olmuştu biraz ama bu kadar ateşlenme ilk defa oluyor. Nasıl anlatayım, yanlardan dışa doğru bişeyler kıpırdıyor sanki. Büyüdüklerini hisseder gibiyim. kaşınıyorlar, içerde birşey geziyo sanki. Değişik :) bugün biraz umudumu yitirir gibi olmuştum, bu gelişmeler çok iyi geldi:)))) çok mutluyum. İnşallah böyle devam eder:) şimdi telkini dinlemeye başlıyorum. Etkisini görünce insan daha bir hevesle dinliyor. ben son bir haftama girdim umarım bu gelişmeler böyle güzel devam eder. İnşallahh hepimizinki çokkkk güzel, istediğimizzz gibi olurr. Allah herkesin gönlünden, aklından , bilinçaltından ne geçiyorsa onu versin
benım de bugun 2 hafta bttı son bır haftamız kaldı ben de bugun etkılerını alamadım pek. şimdi yeni başladım 4 saat dınledım 2 saatım var bazen duruyor belırtıler snra yenıden baslyr bakalım neler olucak