Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar hepinize iyi geceler. Malum yarın iş var. Şimdi takıyorum kulaklığımı, telkin dinleye dinleye uyuyorum. Belki sabaha şöööyyllleee 85 beden uyanırmışım hee??
Allahım bu telki beni tamamen rüya alemine mi taşıdı ne hepimize sabır diliyorum arkadaşlar, umarım biran önce bu göğüsler büyür yoksa hepimiz sıyırıcazzz... :83::83: bbyyyy

şöyle sütyenden taşmaya başlayana kadar dinlemeye devam edicem. Artık 3. 21günlük süreç mi olur ne olur bilemicem ama tam gaz devammmm
evet cnm bende oyle dıyorum artık madem basladık ve sonuc da alıyoruz sonuna kadar devammm
kesinlikle bizimkiler küçük kategorisinde değiller hatta bizimkiler için kategori bile yok o derece yerlerde sürünüyoooo :84::84:

suan kendımın kı ıcın oyle dıyemem ama cnm 75e yaklastım sayılır yanı telkınden once evet aynen oyleydı ama suan artık degıller hakkını yemeyım yanı

olur tabii ki bu telkinde göğüslerim tam istediğim gibi, istediğim ölçüde ve dolgunlukta mesajı var, yani sen dinlersen senin istediğin doğrultuda gelişme gösterecek
böyle olacaksa dinleyeyim
cnm buyutur yanı yaglandırıyo cunku bence sen spor yap sıkılastırmak buyutmekden daha kolaydır yanı ama buyur dınlersen yaglanır
ama böyle olacaksa dinlemeyeyim böyle iyi bi de doğumda büyüyecek göreceksin sen diye korkutuyolar zaten sinri oluyorum

inşallah hepinizin istediğiniz şekilde ölçüde olur göğüsleri mutlu mutlu gezersiniz

üyüyor

sil hemen bu düşünceleri kafandan, kafanda olumsuz hiç bir şey olmamalı

büyüyorlar hemde hızla büyümeye devam ediyorlar

evet evet kesinlikle haklısın, büyümeye devam ediyor, yediğim bütün besinler oraya gidiyor, bütün erişilebilir hormanlarım büyümeye devam ediyor, istediğim şekler geliyor yavaş yavaş, dolgunlaşıyor, sağlıklı ve diri göğüslerim oluşuyor, çok mutluyum çokkk...

ılk kez duyuyorum ama boylesı bızı bulmaz kı valla
cnm benım fıkrım o yonde buyurler yanı yaglanıyo nede olsa sen sıkılastırmak ıcın hareket yap bence

inanılmaz ama gerçek olaylar programına konu olabilecek bir durummuş

ay evet bana dediğinde bende şok olmuştum. ,

altta kalmamak için mi dedi ne yaptı artık.

valla şanslıymış olduğun gibi beğenilmek ne güzelmiş ama ben şu telkin öncesi dolgunlaşmamış halinden memnun olmadığım için göğüslerimin erkek arkadaşım beni öyle beğense bile biraz dinleyip dolgunlaştırırdım, büyüme olmasa bile dolgun göğüslere o da hayır demezdi heralde

cnm bende zayıfladım göğüslerımde sarkma oldu bu yuzden ama bu telkın sayesınde dikleşti ve şekli yuvarlaklaştı şekillendi yani. ayrıca cnm spor yapmanı tavsıye etmem cunku göğüsleri küçültyr şınav çekmek dikleştryrmş fakat küçültyr riske girme derim.sen telkni dinle cnm

ılk kez duyuyorum ama boylesı bızı bulmaz kı valla

cnm benım fıkrım o yonde buyurler yanı yaglanıyo nede olsa sen sıkılastırmak ıcın hareket yap bence

ay evet nezciğim haklısın telkine tekrar baktım da büyüme lafı geçiyor içinde, büyüme kesin olur , evet göğüs sıkılaştırıcı hareket ve masaj yapsın sağ avucunu sol avucunun içine alıp göğüs hizasında baskı uygulamak ve sonra diğeri şeklinde ...

ama senın kuculmus onun cok o kadar kucuk degılmıs zaten ancak sarkıkmıs cnm hemde buyumesını de ıstemıyo sadece sıkılasmasını ıstıyo o yuzden bence dınlemek yerıne sıkılastırma hareketlerı var onları yapması gerekır dıye dusunuyorum zayıflamak kılo vermek degıl sadece goguslerıne yogunlasıp bazı sıkılastırma hareketlerı var onları yapması ıyı olur bence ayrıca kızlar bazı erkekler gogusden tıksınıyo evet yapısından dokusundan o yuzden kucuk ıstıyo olabılırler

Son düzenleme:

aaaaaaaaaa ilk defa duydummmm istemm öle erkek benim sevdiklerimi o da sevsin amanda aman büyümüşmü bunlar desinn

ben denemeye calısdım ama hıc saglıklı bı olcum olmuyo kı cnm baslangıc bıtıs yerını neye gore ayarlayacazkı:44:

tam tümesğin oldugu yerden koltuk altına inen yere doşru bide altından üsteki çıkıntının bittigi yere doğru büyürse zaten ölçün değişir ki büyücek ve değişecek aynı yerden ölçemezsin halşyle çünkü bi önceki yer artık yuvarlagın içine girmiş olcak

Bugün "2 hafta oldu, telkinin etkisi artacağına azalıyor. ilk 6-7 günde aldığım sonucu artık göremiyorum." demiştim. Sanki beni duymuşlar gibi 2-3 saattir göğüslerimde (o sırada telkini dinlemediğim halde) sızı, yarı karıncalanma, göğüs uçlarında aşırı hassasiyet, ağrı oluştu. son 1 saattir de ateş gibi yanıyorlar. Böyle ateşlenme ilk defa oluyor. içten ısındıkları olmuştu biraz ama bu kadar ateşlenme ilk defa oluyor. Nasıl anlatayım, yanlardan dışa doğru bişeyler kıpırdıyor sanki. Büyüdüklerini hisseder gibiyim. kaşınıyorlar, içerde birşey geziyo sanki. Değişik :) bugün biraz umudumu yitirir gibi olmuştum, bu gelişmeler çok iyi geldi:)))) çok mutluyum. İnşallah böyle devam eder:) şimdi telkini dinlemeye başlıyorum. Etkisini görünce insan daha bir hevesle dinliyor. ben son bir haftama girdim umarım bu gelişmeler böyle güzel devam eder. İnşallahh hepimizinki çokkkk güzel, istediğimizzz gibi olurr. Allah herkesin gönlünden, aklından , bilinçaltından ne geçiyorsa onu versin

Ve bir de, telkini dinlemeye başladığımdan beri avcumu dolduruyordu açık bir şekilde. Bugün kavramak için bayaaa açmak zorunda kaldım elimi, çapları genişlemiş. Ve avucumun sağından solundan çıkıyordu. Bunları yazıyorum paylaşıyorum, çünkü yazılanlar moral ve umut kaynağımız oluyor bunu çok iyi biliyorum:)))

ayy benimkiler büyümüş gibi sevindim darısı bana tüm istiyenleree siz böle dedikçe benimkiler büyüyomuş gibi heyecanlanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…