- 3 Nisan 2011
- 676
- 38
evet cnm bende oyle dıyorum artık madem basladık ve sonuc da alıyoruz sonuna kadar devammmşöyle sütyenden taşmaya başlayana kadar dinlemeye devam edicem. Artık 3. 21günlük süreç mi olur ne olur bilemicemama tam gaz devammmm
kesinlikle bizimkiler küçük kategorisinde değillerhatta bizimkiler için kategori bile yok o derece yerlerde sürünüyoooo :84::84:
böyle olacaksa dinleyeyimolur tabii ki bu telkinde göğüslerim tam istediğim gibi, istediğim ölçüde ve dolgunlukta mesajı var, yani sen dinlersen senin istediğin doğrultuda gelişme gösterecek
ama böyle olacaksa dinlemeyeyim böyle iyi bi de doğumda büyüyecek göreceksin sen diye korkutuyolar zaten sinri oluyorumcnm buyutur yanı yaglandırıyo cunku bence sen spor yap sıkılastırmak buyutmekden daha kolaydır yanı ama buyur dınlersen yaglanır
üyüyor
sil hemen bu düşünceleri kafandan, kafanda olumsuz hiç bir şey olmamalı
büyüyorlar hemde hızla büyümeye devam ediyorlar
ılk kez duyuyorum ama boylesı bızı bulmaz kı vallaben 70 A cup'ım bir iş arkadaşımınki benimkinden de küçüktü. çok memnundu ufak seviyormuş erkek arkadaşıda öyle seviyormuş. arkadaşım silikonmu yaptırsam demiş kıyameti koparmış erkek arkadaşı
cnm benım fıkrım o yonde buyurler yanı yaglanıyo nede olsa sen sıkılastırmak ıcın hareket yap benceböyle olacaksa dinleyeyim
ama böyle olacaksa dinlemeyeyim böyle iyi bi de doğumda büyüyecek göreceksin sen diye korkutuyolar zaten sinri oluyorum
inşallah hepinizin istediğiniz şekilde ölçüde olur göğüsleri mutlu mutlu gezersiniz
ben 70 A cup'ım bir iş arkadaşımınki benimkinden de küçüktü. çok memnundu ufak seviyormuş erkek arkadaşıda öyle seviyormuş. arkadaşım silikonmu yaptırsam demiş kıyameti koparmış erkek arkadaşı
inanılmaz ama gerçek olaylar programına konu olabilecek bir durummuş
ay evet bana dediğinde bende şok olmuştum.,
altta kalmamak için mi dedi ne yaptı artık.
benim göğüslerim büyük ama kilo verdiğim için küçüldü ve sarkma oluyo böyle bi boyunlarını büktüler gariplerim söndüler sanki ahaha
bunu dinlesem sadece toparlasa olmaz mı büyümesinler yani toparlanıp dikleşsinler yeter bana olma mı?
ılk kez duyuyorum ama boylesı bızı bulmaz kı valla
cnm benım fıkrım o yonde buyurler yanı yaglanıyo nede olsa sen sıkılastırmak ıcın hareket yap bence
cnm bende zayıfladım göğüslerımde sarkma oldu bu yuzden ama bu telkın sayesınde dikleşti ve şekli yuvarlaklaştı şekillendi yani. ayrıca cnm spor yapmanı tavsıye etmem cunku göğüsleri küçültyr şınav çekmek dikleştryrmş fakat küçültyr riske girme derim.sen telkni dinle cnm
ama senın kuculmus onun kucuk degılmıs zaten buyukmus ancak sarkıkmıs cnm o yuzden bence dınlemek yerıne sıkılastırma hareketlerı var onları yapması gerekır dıye dusunuyorum zayıflamak kılo vermek degıl sadece goguslerıne yogunlasıp bazı sıkılastırma hareketlerı var onları yapması ıyı olur bence ayrıca kızlar bazı erkekler gogusden tıksınıyo evet yapısından dokusundan o yuzden kucuk ıstıyo olabılırler
ya benim gibi ölçen yok mju yaa sadece gögüsü ölçüsünü alan
ya benim gibi ölçen yok mju yaa sadece gögüsü ölçüsünü alan
ben denemeye calısdım ama hıc saglıklı bı olcum olmuyo kı cnm baslangıc bıtıs yerını neye gore ayarlayacazkı:44:
ölçücem canımm ama ben bi süre bakmayı ve dokunmayı erteledim, 10 gün verdim kendime, 10 gün sonra ölçerim...
Bugün "2 hafta oldu, telkinin etkisi artacağına azalıyor. ilk 6-7 günde aldığım sonucu artık göremiyorum." demiştim. Sanki beni duymuşlar gibi 2-3 saattir göğüslerimde (o sırada telkini dinlemediğim halde) sızı, yarı karıncalanma, göğüs uçlarında aşırı hassasiyet, ağrı oluştu. son 1 saattir de ateş gibi yanıyorlar. Böyle ateşlenme ilk defa oluyor. içten ısındıkları olmuştu biraz ama bu kadar ateşlenme ilk defa oluyor. Nasıl anlatayım, yanlardan dışa doğru bişeyler kıpırdıyor sanki. Büyüdüklerini hisseder gibiyim. kaşınıyorlar, içerde birşey geziyo sanki. Değişik :) bugün biraz umudumu yitirir gibi olmuştum, bu gelişmeler çok iyi geldi:)))) çok mutluyum. İnşallah böyle devam eder:) şimdi telkini dinlemeye başlıyorum. Etkisini görünce insan daha bir hevesle dinliyor. ben son bir haftama girdim umarım bu gelişmeler böyle güzel devam eder.İnşallahh hepimizinki çokkkk güzel, istediğimizzz gibi olurr. Allah herkesin gönlünden, aklından , bilinçaltından ne geçiyorsa onu versin