Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ayy kızlar 4gün oldu. kesinlikle üstten doluyor ve bu müthiş birşey ya rüya gibi cidden ağlamak istyrm şu azmimizi başka bi konuda harcasaydık neler yapardık:KK66: ateş bende de oluyor çok değil ama his çok bariz 80 olsa daha ne isteriz yani şahsen :KK60:

uçan balon gibi bunlar:))
ayy bencede cnm gece gece guldurdun benı yaa:KK60: Guzel benzetme cok cırkın yaa yazık kendıne ezıyet onları tasıyo bıde :KK53:
ayy kızlar 4gün oldu. Kesinlikle üstten doluyor ve bu müthiş birşey ya rüya gibi cidden ağlamak istyrm şu azmimizi başka bi konuda harcasaydık neler yapardık:KK66: Ateş bende de oluyor çok değil ama his çok bariz 80 olsa daha ne isteriz yani şahsen :KK60:

aynen yanı tatlım sevıncden aglayacaz artık yaa onca denenmıs ve sonuc alınamamıs seyden sonra bu sekılde buyuyecegı ınan aklımın ucundan gecmezdı benım sahsen:KK1: Senın daha cok yenı 21 gunun sonunda ıyıce artacak cnm sevınc ve heyecanın :KK34:

Bu arada kızlar ben hep dolgulu desteklı takıyodum bugun desteksız sadece sılıkonlu sutyen denıyo sanırım onu oylesıne denemek ıcın takdım bı bakdım:KK53: Dolduruyorum ıcını cıddı cıddı hemde ustten tasmalarla bırlıkde 80 bedenı yavas yavas penye duz sutyene dogru ılerlııyorum gıbı hıssedıyorum sankı:KK52:

amın cnm ınsallah:KK16: Yaa kızlar gogus olcusu benım gıbı olan hıc mı yok yaa cm farkı cok ama gogusu yınede kucuk bı tek benmı varım:KK43:

mrb nez senin sırtın mı çok geniş?
benim mezurem yok hiç ölçüm yapmadım şimdiye kadar. ama senin gibi olabilir benim de vücuduma göre sırtım geniş ama onlar küçük:)

kızlar ben sağ göğsümde daha çok bir gerginlik hissediyorum.
sanki içi dolmuşta böyle gergin gibi. eskiden hem küçük hemde yumuşacıktı. üstüne yatayım yan yatayım farketmez hissetmezdim.

ama şimdi sabahları uyandığımda göğüslerimi hissederek uyanıyorum. özellikle sağ göğsümü

ve artık yüzüstü yatmamaya başladım.ezilirler yumuşarlar büyümezler mazallah . onlar çok değerli :KK66::KK66::KK66::KK66:

Benimde 21 günüm doldu. Bugün dinlemiyorum. 1 hafta ara ile tatile girdim. :KK1:
Göğüslerimde iyice büyüme var. Ortası dolmaya başladı. Ne kadar mutluyum bilemezsiniz.
İnsanın içi kıpır kıpır oluyor.

Birde kızlar sizde oluyor mu bilmiyorum ama ben dik yürümeye başladım. Kendimi iyice kaptırdım galiba. :KK1:

mrb nez senin sırtın mı çok geniş?
Benim mezurem yok hiç ölçüm yapmadım şimdiye kadar. Ama senin gibi olabilir benim de vücuduma göre sırtım geniş ama onlar küçük:)
anlamadım kı cnm 60 kıloyum sısman da degılım kılomla boyumda orantılı ama alt 78 yıllardır ust 82 falandı masajlarla falan bu hale geldı ıste cnm kılo da almadım yıllardır yanı sırttan olsa eskıden de oyle olurdu ben hıc anlamadım bu ısı cnm valla:KK53:
kızlar ben sağ göğsümde daha çok bir gerginlik hissediyorum.
Sanki içi dolmuşta böyle gergin gibi. Eskiden hem küçük hemde yumuşacıktı. üstüne yatayım yan yatayım farketmez hissetmezdim.

Ama şimdi sabahları uyandığımda göğüslerimi hissederek uyanıyorum. özellikle sağ göğsümü

ve artık yüzüstü yatmamaya başladım.ezilirler yumuşarlar büyümezler mazallah . Onlar çok değerli :KK66::KK66::KK66::KK66:
aynen yaa benımde sagda sızı falan daha cok nedense :KK30: Evet artık bı hıs olustu bendede var cnm meger eskıden gogusumuz bıle yokmus:KK9:
[ı]bu eni boyu nasıl ölçücez? :26:[/ı]

koltukl altından gogusun basladıgı yerden ıtıbaren catal denılen kısıma dogru gogusun bıttıgı yere kadar enını olcuyosun cnm boyda yukarıdan asagı ya yanı:KK34:

benimde 21 günüm doldu. Bugün dinlemiyorum. 1 hafta ara ile tatile girdim. :KK1:
Göğüslerimde iyice büyüme var. Ortası dolmaya başladı. Ne kadar mutluyum bilemezsiniz.
Insanın içi kıpır kıpır oluyor.

Birde kızlar sizde oluyor mu bilmiyorum ama ben dik yürümeye başladım. Kendimi iyice kaptırdım galiba. :KK1:

tebrıkler tatlım doldurdun sende tam gununu:KK16:bıtırınce daha bı farkı anlıyo ınsan demı cnm dık yuruyunce one dogru gelıyo belırgın oluyo ya ondan hosuna gıdıyodur benımde bazen oluyo bu sayede kambur olmayız ıste ne guzel:KK9:

tebrıkler tatlım doldurdun sende tam gununu:KK16:bıtırınce daha bı farkı anlıyo ınsan demı cnm dık yuruyunce one dogru gelıyo belırgın oluyo ya ondan hosuna gıdıyodur benımde bazen oluyo bu sayede kambur olmayız ıste ne guzel:KK9:

Nez12 mrb sıkı takipcinizim :KK1: merak ettim sizin ölçü ne kadara yükseldi bi yazarmısınz öncesi ve sonrası :KK52:

Teşekkür ederim canım. :KK61:
Evet bitirince insan bir değişiyor sanki. :1

Bakalım bende ne belirtiler olacak. :26:

sonuç alan arkadaşlar, müziği günde nekadar dinliyosunuz. enstrümental olan müziği mi dinliyorsunuz yoksa internette cızırtı olan kafa şişiren müziğimi. ortalama kaç cm sonuç aldınız

nez12 mrb sıkı takipcinizim :KK1: Merak ettim sizin ölçü ne kadara yükseldi bi yazarmısınz öncesi ve sonrası :KK52:
cnm en boy olarak daha once hıc ölcmedım ama ust olarak 99cm oldu 1 cmlık fark var telkınden sonra ama oncesınde 6cm bır ayda falan buyudu 4cm o melodıyle 2cmde çörek otu yagıyla ama telkınle dolgunluk cok guzel sekılde olusmaya basladı cnm enı genısledı seklı degıstı:KK9:
teşekkür ederim canım. :KK61:
Evet bitirince insan bir değişiyor sanki. :1

bakalım bende ne belirtiler olacak. :26:

bıde cnm dokununca da yaylanıyomu elın benım oyle oluyo:KK9:

sonuç alan arkadaşlar, müziği günde nekadar dinliyosunuz. Enstrümental olan müziği mi dinliyorsunuz yoksa internette cızırtı olan kafa şişiren müziğimi. Ortalama kaç cm sonuç aldınız

hayır cnm telkını dınlıyoruz cızırtılıyı degıl gunde 6 8 saat arası 21 gun boyunca dınlemek gerek cm acısından 1 2cm elde edenler var ancak dolgunluk olarak daha etkılı cm e gore bırde alısmısız bu gune kadar hep boyle bos bos cmlere dıger yontemlerle ama bu cok farklı bı yontem kızlar tam manasıyla buyutuyo ama sabır ve zaman ıstıyo

kızlar benim de bugün son. reglim bitti ve dolgunluk kaldı :21: şimdi Baileys'in tekniğini denemeyi düşünüyorum. kendi sesimi kaydedip, geceleri dinlemeyi. bakalım neler olacak :) burda birbirimizi bilgilendiriyor olmamız çok iyi. herkes denediğini ve aldığı sonuçları yazıyor ve birbirimizin deneyimlerinden faydalanıyoruz :KK34:

kızlar benim de bugün son. Reglim bitti ve dolgunluk kaldı :21: şimdi baileys'in tekniğini denemeyi düşünüyorum. Kendi sesimi kaydedip, geceleri dinlemeyi. Bakalım neler olacak :) burda birbirimizi bilgilendiriyor olmamız çok iyi. Herkes denediğini ve aldığı sonuçları yazıyor ve birbirimizin deneyimlerinden faydalanıyoruz :KK34:
cnm bu telkın ısı oyle herkesın yapabılecegı bı ıs degıl sen bılırsın yıne ama tavsıye etmem hem onun aletlerı falanda oluyo bıldıgım kadarıyla bence sen bu telkıne devam et:KK34:

kızlar bence bu linkteki ölçme yöntemini kullanırsak hem herkes nasıl ölçüceğini daha iyi anlar hemde dolgunlaşma üstten mi alttan mı yandan mı görmüş oluruz
Göğüs Küçültme
göğüs küçültme diye korkmayın kızlar :KK70:

benim 4. günüm bu gün daha çok var bitmesine geçmiyo zaman oof of
:KK59::KK59::KK59::KK59:

Son düzenleme:
X