Bugün "2 hafta oldu, telkinin etkisi artacağına azalıyor. ilk 6-7 günde aldığım sonucu artık göremiyorum." demiştim. Sanki beni duymuşlar gibi 2-3 saattir göğüslerimde (o sırada telkini dinlemediğim halde) sızı, yarı karıncalanma, göğüs uçlarında aşırı hassasiyet, ağrı oluştu. son 1 saattir de ateş gibi yanıyorlar. Böyle ateşlenme ilk defa oluyor. içten ısındıkları olmuştu biraz ama bu kadar ateşlenme ilk defa oluyor. Nasıl anlatayım, yanlardan dışa doğru bişeyler kıpırdıyor sanki. Büyüdüklerini hisseder gibiyim. kaşınıyorlar, içerde birşey geziyo sanki. Değişik :) bugün biraz umudumu yitirir gibi olmuştum, bu gelişmeler çok iyi geldi:)))) çok mutluyum. İnşallah böyle devam eder:) şimdi telkini dinlemeye başlıyorum. Etkisini görünce insan daha bir hevesle dinliyor. ben son bir haftama girdim umarım bu gelişmeler böyle güzel devam eder.İnşallahh hepimizinki çokkkk güzel, istediğimizzz gibi olurr. Allah herkesin gönlünden, aklından , bilinçaltından ne geçiyorsa onu versin
sırttan ölçme şekerim. sadece tek göğüs ölçünü al ki onu şuan sende bilmyorsun birde 10 gün sonra bak bakalım kaç santım büyümüssün
Fugy cnm tebrıkler devamı gelır umarım bıde etkı 24 saat olsa rahatsız eder bızı buda var demı ama bu kez olacak ınsallah kızlar devammmmölçüm yaptım cnm dedıgın gıbı enı 21 cm boyu 16 cm cıktı
doğru söylüyorsun... neyle karşılaştırıcam di mi ben bi ara ölçmüştüm alttan 83 göğüs hizasından 76ydı 7 santim fark.. şimdi yine ölçeyim sadece göğüs ölçümü alıcam ve 10 gün sonra farkı görürüm
Fugy cnm tebrıkler devamı gelır umarım bıde etkı 24 saat olsa rahatsız eder bızı buda var demı ama bu kez olacak ınsallah kızlar devammmmölçüm yaptım cnm dedıgın gıbı enı 21 cm boyu 16 cm cıktı
sağol canım :) dolgunluk konusunda bir hayli ilerleme kaydettim umarım cm de olur. Yani olan memişler doldu hatta kapasitesini doldurdu geçti bile. Elle fark ediliyor, çıplak gözle de farkediliyor ama giyinikken daha çok değil. Dediğim gibi bana cm de lazım.. Sonra da o cm lerin şimdi olduğu gibi dolgunluk yaşaması lazım :d 21 gün bitsin de ben bi de cm kazanmak için japonlarınkini dinlemeyi düşünüyorum, sonra tekrar bi 21 gün buna devam edersem güzel olcak gibime geliyor
senınle ölçülerimiz aynı alt benım 76 77 degsyr ustte 83 84 cm bende birazdan ölçerim
ben ölçtüm şimdi yandan 16 dik olarak 12 cm... Benim bayaa küçük kalıyor burdakilere göre :97: Neyse büyüsünler bedenimle orantılı olsun hepimizin isteği o zaten di mi karşılaştırma yapmıyoruz diye avutayım kendimi
nasıl ölçüyoruz, nerden nereye kadar tam olarak
sankı enı yanlıs olctun gıbı geldı bana cnm ama ara bı fark olurmu kı bılemedım vallabenımde dik olarak 17 cm enden 18 cm yanlıs ölçmedysem tabi
böyle neden ölçyrz onu anlamadım