ayy bencede cnm gece gece guldurdun benı yaauçan balon gibi bunlar:))
ayy kızlar 4gün oldu. Kesinlikle üstten doluyor ve bu müthiş birşey ya rüya gibi cidden ağlamak istyrm şu azmimizi başka bi konuda harcasaydık neler yapardıkAteş bende de oluyor çok değil ama his çok bariz 80 olsa daha ne isteriz yani şahsen
amın cnm ınsallahYaa kızlar gogus olcusu benım gıbı olan hıc mı yok yaa cm farkı cok ama gogusu yınede kucuk bı tek benmı varım
anlamadım kı cnm 60 kıloyum sısman da degılım kılomla boyumda orantılı ama alt 78 yıllardır ust 82 falandı masajlarla falan bu hale geldı ıste cnm kılo da almadım yıllardır yanı sırttan olsa eskıden de oyle olurdu ben hıc anlamadım bu ısı cnm vallamrb nez senin sırtın mı çok geniş?
Benim mezurem yok hiç ölçüm yapmadım şimdiye kadar. Ama senin gibi olabilir benim de vücuduma göre sırtım geniş ama onlar küçük:)
aynen yaa benımde sagda sızı falan daha cok nedensekızlar ben sağ göğsümde daha çok bir gerginlik hissediyorum.
Sanki içi dolmuşta böyle gergin gibi. Eskiden hem küçük hemde yumuşacıktı. üstüne yatayım yan yatayım farketmez hissetmezdim.
Ama şimdi sabahları uyandığımda göğüslerimi hissederek uyanıyorum. özellikle sağ göğsümü
ve artık yüzüstü yatmamaya başladım.ezilirler yumuşarlar büyümezler mazallah . Onlar çok değerli
[ı]bu eni boyu nasıl ölçücez? :26:[/ı]
benimde 21 günüm doldu. Bugün dinlemiyorum. 1 hafta ara ile tatile girdim.
Göğüslerimde iyice büyüme var. Ortası dolmaya başladı. Ne kadar mutluyum bilemezsiniz.
Insanın içi kıpır kıpır oluyor.
Birde kızlar sizde oluyor mu bilmiyorum ama ben dik yürümeye başladım. Kendimi iyice kaptırdım galiba.
tebrıkler tatlım doldurdun sende tam gununubıtırınce daha bı farkı anlıyo ınsan demı cnm dık yuruyunce one dogru gelıyo belırgın oluyo ya ondan hosuna gıdıyodur benımde bazen oluyo bu sayede kambur olmayız ıste ne guzel
tebrıkler tatlım doldurdun sende tam gununubıtırınce daha bı farkı anlıyo ınsan demı cnm dık yuruyunce one dogru gelıyo belırgın oluyo ya ondan hosuna gıdıyodur benımde bazen oluyo bu sayede kambur olmayız ıste ne guzel
cnm en boy olarak daha once hıc ölcmedım ama ust olarak 99cm oldu 1 cmlık fark var telkınden sonra ama oncesınde 6cm bır ayda falan buyudu 4cm o melodıyle 2cmde çörek otu yagıyla ama telkınle dolgunluk cok guzel sekılde olusmaya basladı cnm enı genısledı seklı degıstınez12 mrb sıkı takipcinizimMerak ettim sizin ölçü ne kadara yükseldi bi yazarmısınz öncesi ve sonrası
teşekkür ederim canım.
Evet bitirince insan bir değişiyor sanki. :1
bakalım bende ne belirtiler olacak. :26:
sonuç alan arkadaşlar, müziği günde nekadar dinliyosunuz. Enstrümental olan müziği mi dinliyorsunuz yoksa internette cızırtı olan kafa şişiren müziğimi. Ortalama kaç cm sonuç aldınız
cnm bu telkın ısı oyle herkesın yapabılecegı bı ıs degıl sen bılırsın yıne ama tavsıye etmem hem onun aletlerı falanda oluyo bıldıgım kadarıyla bence sen bu telkıne devam etkızlar benim de bugün son. Reglim bitti ve dolgunluk kaldışimdi baileys'in tekniğini denemeyi düşünüyorum. Kendi sesimi kaydedip, geceleri dinlemeyi. Bakalım neler olacak :) burda birbirimizi bilgilendiriyor olmamız çok iyi. Herkes denediğini ve aldığı sonuçları yazıyor ve birbirimizin deneyimlerinden faydalanıyoruz