gögüslerini düşüncen sevgililerini değil hayatım :d
biliyrum canım ama aklıma geliyo daha yeni olduğu için.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gögüslerini düşüncen sevgililerini değil hayatım :d
anladım cnm benımde atlet gerdırıyo esnek olmayanı gıyınce buyuyolar ıste ne guzel senın ne alemde lala cnm kac gun oldu benım yarın bır hafta oluyo yaglanma basladımı sendede
aman canım ıkısı bırlıkde zararı olmasın sen on gunde 3cmı dınleme bence aynı anda telkını dınle derım ben o daha etkılı cunkusabahtan akşama ful kulağımda nezimin kötü sesli mziği ve şu yeni slow telkin.
ya bugün zar zor dinledim ben aslında müzik çok hoş ama....
bana ayrıldıgım sevgilimi hatırlatıyo yaaaa
aman canım ıkısı bırlıkde zararı olmasın sen on gunde 3cmı dınleme bence aynı anda telkını dınle derım ben o daha etkılı cunku
evet cnm muzık slow ondan olabılır
oo nez aşkım bnm sayende dolgunluk fena oldu 75 den tşıolar yağlanmada başladı ama bu straplez sütyenler beni ayar edio çok ayrık gösteri gögüsleri yaa
nez ben bu tibetin 5 hareketini yapmıorum
olsun cnm sart degılkı yanı ama yaparsanda zararı olmaz yanı
anam hareketlere zaman kalmıo yaw
Ben geceleri dinliyorum düzenli dinliycem inş göğüslerime masaj yapar gibi elliyorum sızlıyo sizde elleyince sızlama oluyomu kızlar
Sen uyumazmısın nezcim :)
hayır cnm degıl pıskolojık falan tısortumun ıcını kokluyorum resmen o yagın kokusu gelıyo goguslerımden ıhtımal vermedım ama bugun emın oldum yanı cok ılgınc buyume basladı ya ondan mı neyse ıcerde hareketlılık var cunku yaa kollarım cook agrıo benım acaba hareketden mı telkınden mıMissler gibikokuyom diyosun :) psikolojik olabilir..
evet cnm banada cok tuhaf geldı ama emınım yanı aynı o kokuAllah allah ilginç cnm... Ağrılar hem hareket hem telkinden bence.
Evet canım dinlerken oluo genelde benimde. uçlarından tamamına doğru bi sızı oluo kaşınır gibi hoş bi şekilde yani:) ve arada bir koltuk altlarımdan kollarıma doğru bir ağrı sızı karışımı oluo..