Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

anladım cnm benımde atlet gerdırıyo esnek olmayanı gıyınce :KK52: buyuyolar ıste ne guzel senın ne alemde lala cnm kac gun oldu benım yarın bır hafta oluyo yaglanma basladımı sendede:KK34:

oo nez aşkım bnm sayende dolgunluk fena oldu 75 den tşıolar yağlanmada başladı ama bu straplez sütyenler beni ayar edio çok ayrık gösteri gögüsleri yaa

sabahtan akşama ful kulağımda nezimin kötü sesli mziği ve şu yeni slow telkin.
aman canım ıkısı bırlıkde zararı olmasın sen on gunde 3cmı dınleme bence aynı anda telkını dınle derım ben o daha etkılı cunku

ya bugün zar zor dinledim ben aslında müzik çok hoş ama....
bana ayrıldıgım sevgilimi hatırlatıyo yaaaa:KK58:

evet cnm muzık slow ondan olabılır:KK9:

Ben geceleri dinliyorum düzenli dinliycem inş göğüslerime masaj yapar gibi elliyorum sızlıyo sizde elleyince sızlama oluyomu kızlar

Ben geceleri dinliyorum düzenli dinliycem inş göğüslerime masaj yapar gibi elliyorum sızlıyo sizde elleyince sızlama oluyomu kızlar

dokununca acımıyo cnm ama masaj yapar gıbı dokununca hafıf oluyo ama normalde zaten sureklı sızı var boynumda koltuk altımdan dogru kollarımda goguslerımde agrılar hıc gıtmıyo kı:KK9:

Sen uyumazmısın nezcim :)

:KK9::KK9:uyurum canım da bıraz gec:KK60: yaa ben de degısık bısey oldu bı kac gundur ama ben pek ıhtımal vermemısdım cnmda benım goguslerımden bonvıva kullandıgım yagın kokusu gelıyo kac yıl once kullanmısdım ne alaka bılmıyorum ama oyle yanı ıkı gundur falan yanı buyume basladıgından berı :KK53: hos da bı kokusu vardı hıc bısey de kullanmıyorumda herhangı yag falan anlamadım gıttı:KK53::KK53:

Missler gibikokuyom diyosun :) psikolojik olabilir..
hayır cnm degıl pıskolojık falan tısortumun ıcını kokluyorum resmen o yagın kokusu gelıyo goguslerımden ıhtımal vermedım ama bugun emın oldum yanı cok ılgınc buyume basladı ya ondan mı neyse ıcerde hareketlılık var cunku:KK53: yaa kollarım cook agrıo benım acaba hareketden mı telkınden mı:KK37:

Allah allah ilginç cnm... Ağrılar hem hareket hem telkinden bence.
evet cnm banada cok tuhaf geldı ama emınım yanı aynı o koku :KK9:
ayy nolurr kollarım kalınlasmasın:26: yaa cnm bırde benım gogusumdekı sızılar dınlerken artıyo normalde de oluyo ama dınlerken oluyo daha cok senınde oylemı

Evet canım dinlerken oluo genelde benimde. uçlarından tamamına doğru bi sızı oluo kaşınır gibi hoş bi şekilde yani:) ve arada bir koltuk altlarımdan kollarıma doğru bir ağrı sızı karışımı oluo..

Evet canım dinlerken oluo genelde benimde. uçlarından tamamına doğru bi sızı oluo kaşınır gibi hoş bi şekilde yani:) ve arada bir koltuk altlarımdan kollarıma doğru bir ağrı sızı karışımı oluo..

aynen cnm benımde dınlerken artıyo agrının sıddetı sanırım bırde kasınma oluyo bende cnm tamamında kasıntı oluyo

tatlım inanır mısın ben sivilcelerimle uğraşıyorum kaç aydır
2 gün önce dedim ki ya ablamda hiç birşey yok ben de bi tek sabunla yıkıcam bişey kalmıcak yüzümde
ve bingo sivilcelerim yok oldu şok geçirdim
aklıma bunlar bizim ikizlerde de işe yarar diye düşünmüştüm çünkü kanser fln korkuyorum bişeyler yiyip içmeye :KK43:(
denicem bu yöntemi gerçi hergün 6 saat dinlemeye vaktim yok ama bakalım..

bir de sana esas sormak istediğim ya 2 sene sonra gireceğim hazırlanmam gereken bir sınavım var.
ancak bu sene başında bazı olaylar yüzünden motivasyonumu kaybettim ve imkanı yok oturup çalışamıyorum..
bu ses dosyalarının ders motivasyonu tarzı olanları da var mı acaba? bir de nerden bulabilirim bir fikrin var mı acaba? çok muzdaripim :KK43:

X