Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay benimde 2 gündür kollarımda ağrı var ki nasıl
Niye ağrıyor diyordum bende,ağır bişey kaldırmadım zorlamadım felan
Büyüsünler
sabaha kadar kulağımda uyku arasında bile dinliom
Telkinleri dinlerken müziğin sesini çok açmaya gerek yoktur. Müziğin sesini duymanız kâfidir.
Müziğin sesini çok açılması ile etkinin artması arasında bir orantı yoktur.
bende kulaklıkla yatamam ama sesi kısıp başucumda telofonumdan dinlesem olurmu acaba dinlerken sisini çok açmaya gerek yoktur diyor ne dersiniz böyle yapayımmı benim duyabileceğim bir ses we başkasının duymayacagı bir şekilde acsam nasıl olur kızlar
etrafında duyacak kımse olmayacaksa o yonden sıkıntı yoksa olur cnm yeterkı sen kısık da olsa dınle duy yeter bence ben hem kulaklıkdan hemde ses olunca uyuyamıyorum yaa off nasıl cnm etkısı sende benım agrılar devam edıyo dolgunluk az az artıyo zaten bırden mucıze beklemıyorum zamanla olacak ınsallah
düzenli dinleyemiyorum canım ancak geceleri pc acınca gündüz yogunum bu aralar 1-2 saat dinliyorum ama umutluyum etki ettiğini düşünüyorum dolgun gözüküyorlar düzenli gece dinliycem ama ewe gidince ewde değilim şuan senin içinde sewindim cnm inş dahada dolgunlaşır
sagol cnm gercekden ınsan hemen anlıyo farkı demı duzenlı gunluk dınlemen de belkı yetıyo sana cnm saat acısından az olsa bıle aksatmadan dınlıyorsan etkı eder yanı soyle bı 80 85lerıde gorebılseydık :26:ayy bıde ne dusundum ya buyudukden sonra pısman olursak cunku nasıl olacak hıc bılmıyoruz boyle kucuk alısdık ya yıllardır Mesela ben sımdı yandan koluma degmesıne alısmaya calısıyorum sonra egılınce azda olsa agırlık oluyo onu hıssettım dahada buyudugunde ne degısıklıkler olacak kımbılır
seninle aynı düşünmüşüz bak. Küçük küçük dedik büyüyünce de sıkıntı yaşamayalım. Sarktı, yok şu yok bu diye. Bu seferde küçültme çalışmalarına mı başlayacğız dedim. Tövbe tövbe.
Ki gerçekten büyürse yani istediğim boyuta gelsin ben bırakırım çalışmalarımı zaten. çok büyük göğüsde gözüm yok. Bir büyüsünde inşallah.
bende dün başladım dinlemeye kızlar ama ancak 3 saat dinleyebiliyorum umarım etki eder çok istiyorum büyümesini ya 75i doldursun o bile bana yeter ya
Buradan İndiriniz
Alternatif Link
Bir alternatif daha
hadi bakalım kızlar.. su tuhaf, rahatsız edıcı beyın dalgasından olsuturulmus melodılı dosyadan kurtarabılmeniz adına bunu hazırladım sizlere.. Oncelıkle bu ses dosyasının nasıl kullanılması gerektıgınden bahsedeyım bıraz..
Telkinli ses dosyamızı yani subliminal msj içeren ses dosyamızı 21 gun aralıksız dınlemenız gerekmekte. Cunku bılıncaltı kendısıne ıletılen msjı bu surec ıcerısınde tam olarak absorbe etmektedır. Gun ıcerısınde en az 6 saat dınlemenız gerekıyor.. 6-8 saat arası ideal dınleme suresıdır. Bir yandan işinize devam edip diğer yandan bunu da dınleyebılırsınız. İlla ki kullaklıkla dinleyeceksiniz diye bir şart yok. Muzık sesının duyabılecegınız olcude olması yeterlıdır. Ayrıca dınlerken sıkılmamanız adına slow bır parca da sectım sızlere..
Merak edenler için hazırladıgım telkın ıcerıgını de eklıyorum. Soz konusu bu telkın hazırlanmıs olan ses dosyasının ıcerısıne gomulmustur. Sız sadece muzık sesini duyacaksınız ama ıcerısınde kendı seslendırıgım bu telkin cumleleri yer almakta..
Telkin Metni
* Bir şeyler oluyor.
* Zihnim göğüslerimi istediğim ölçüde büyütüyor.
* Ulaşılabilir tüm büyüme hormonları, ölçüsünü büyütmek için gögslerime yönleniyor.
* Tüm erişilebilir gıdalar gögüslerime yönleniyor.
* Gögüslerimin sağlığı, canlılığı ve boyutu artıyor.
* Ölçüsünü artırmak ve daha büyük ve dolgun kalması için göğüslerime doğru kan akışı artıyor.
* Zihnimin sonsuz gücünü, göğüslerimin boyutunu artırmak için kullanıyorum.
* Göğüs ölçüm hakkında kendinime güvenim artıyor.
* Göğüslerim muazzam bir ölçüdeler ve oldukça dolgunlar.
* Göğüs ölçümden memnunum.
* Beni geri tutan tüm zihinsel kalıpları, sınırlayıcı inançları ve negatif düşünceleri gideriyorum.
* Daha dolgun, büyük, canlı ve de saglıklı goguslere sahıbım..
* Şükürler olsun.. Teşekkür ederim...
Not: Bu telkin ve de ses dosyası tamamen bana aittir. Hiçbir sekılde hiçbir yerden alıntı yapılmamıstır..
öyle yapim tatlım sağol zaten gece hep müzik dinleyerek uyurdum sabaha kadar çalsın dursun inş. hepimiz etkisini görürüz :92:
kızlar iyi haberr ben yaklaşık 1 haftadır dinliyorum hem parfaitin melodisini hemde kjaponlarınkini ikisinide atıyorum media player a dönüşümlü olarak gündüzleri dinliyorum ve 1 haftadırda gözle görülür şekilde 2 cm lik bi gelişim katettim ayrıca sürekli ayna karşısına geçip aa nasıl büyümüş diyorum ama gerçekten öyle sütyenimden taşıyo böyle ayy ilk defa oldu buu çok mutluyum ben birde pıerarica mirifica kapsülü ve kreminden sipariş ettim bu kadar büyümeye yol almışlarken biraz destek vermeliyim diye düşündüm bide o bitki sadece göğüslere dğil bir çok şeye etki ediyomuş cilde falan taylanddan gelicek onuda kullanır gelişmleride burdan heryerden haber veririm