- 31 Mart 2012
- 1.322
- 43
- Konu Sahibi Canansever
Kızlar boyum 1,70 Kilom 49 Göğüs Ölçüm 75 ama Sütyeni çok Doldurmuyor Haziranda 19 olucam Yaşıtlarımınki kocaman Benimki küçük Alay Ediyolar 80 Olsa Yeterli, Ne Önerirsiniz ? Yardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben 80den 86ya adlı başlıktaki karışımı uyguladım 2 3 hafta oldu büyüme var devam ettikçe olucağına inanıyorum bi dene istersen bide kiloda almalısın bence ben yazın 48kiloydum cicibebe yiyerek 52 kilo oldum şuan o da etkiliyor
Kilo alırsam büyüme olur mu ?
çok büyütmez 1cm fln büyür kilo alınca ama hem kilo alıp hem masajla karışım uygularsan daha çok büyür bence benim 3 cm büydü şimdilik daha 2 ay yapıcam 1buçuk ay geçince büyüme hızlanıyormuş
hım Hangi Karışım Yazarmısın. Ayrıca Rezene Çayı ve ada Çayı büyütüyor Diyorlar Doğrumu acaba ?
adaçayı ve hayıt tohumu çok iyi . hayıtı tavsiye ederim canım . 80den 86ya başlıklı konuya bak ordaki tarif canım bende ordan almıştım zaten
keşke doğal yöntemlerle göğüs küçültme olsa sizin işiniz koly görünüyo burdan bakıncca :)))
keşke doğal yöntemlerle göğüs küçültme olsa sizin işiniz koly görünüyo burdan bakıncca :)))
ada Çayını Her gün İçsek Zararı olmaz Dimi Paket alsam sorun olurmu Hazır Çay Yani ? Ayrıca O Konu biraz Karışmış Ya
KİLOYLa alakalı değil benmki genetik olarakda büyük
her akşam yatarken iç canım ama tadı berbat :) bence aktardan al paket çayların pek işe yaradığını düşünmüyorum ama sen bilirsin
kızlar göğüs büyütmek için
masaj(serbetçi otu kremiyle)+ adaçayı + spor + hareket(O_I harflerini söyleme,hıristiyanların dua ediş şekli gibi elleri önde birleştirip birbirine doğru baskı uygulama,bide kolları tokalaşır gibi göğüs hizasında birleştirip birbirine doğru çekme hareketleri) yapıyorum 2 haftadır cm olarak ölçü değişmedi ama dolgunlaştı özellikle spor ve hareketlerden dolayı dekolte bölgesinde kaslanma oldu bu da daha dolgun gösteriyor
o-ı harflerinde ı'yı çıkarırken ağzı iyice yanlara doğru genişletmek gerekiyo boynun iki yanındaki lifler ortaya çıkıcak.göğüslerin hareket ettiğini hissediceksinz süper