- 23 Mart 2015
- 607
- 977
- 33
seninkilerin boyutu çok ideal canım niye takıldın ki büyüklüğüne ?Sorma canım benim moral sıfır bugün koyverdim ağlamayı. Büyüklük bekledigim gibi degil malesef 1-2 seneye ikinci ameliyat olurum falan diyorum
squat istiyorum ben de ya dümdüz popoyla olur mu acabaKızlaaar memeleri hallettik sıra popoda
Squat + basen savar + jimnastik yapmaya başladım tabi sadece bel altı çalışabiliyorum henüz.
Eskiden kikboks, plates ve squat yapıyordum ama düzensizdi.
Before fotosu paylaştım benim popişin, yapanlara destek olsun yapmayanlara teşvik ehehe
425 gibi degil hiç 300 taktırmış gibi.dogal belli olmasın diyen biri için tatmin edici bi sonuç fakat ben ameliyata büyük olsun diye girmiştimseninkilerin boyutu çok ideal canım niye takıldın ki büyüklüğüne ?
canım büyük olsaydı yanlardan taşabilirdi iyi bir görüntü olmazdı o zamanda. benim de 365 ama şöyle dolu dolu bir avuç meme.bu da fazla dokumuz olmadıgından kaynaklanıyor.425 gibi degil hiç 300 taktırmış gibi.dogal belli olmasın diyen biri için tatmin edici bi sonuç fakat ben ameliyata büyük olsun diye girmiştim
Canım benim memeler ayrık değil uçları falan ileriye bakıyo. Yani taşmayabilirdicanım büyük olsaydı yanlardan taşabilirdi iyi bir görüntü olmazdı o zamanda. benim de 365 ama şöyle dolu dolu bir avuç meme.bu da fazla dokumuz olmadıgından kaynaklanıyor.
squat istiyorum ben de ya dümdüz popoyla olur mu acaba
üzülüyor musun hala biraz süre tanı bedenine daha dur ölçülerin kaç şu an meme altı üstü falan425 gibi degil hiç 300 taktırmış gibi.dogal belli olmasın diyen biri için tatmin edici bi sonuç fakat ben ameliyata büyük olsun diye girmiştim
Meme altı 67 meme üstü 81üzülüyor musun hala biraz süre tanı bedenine daha dur ölçülerin kaç şu an meme altı üstü falan
önceden kaçtı peki meme altın azalmış dimi muhtemelen meme çapını aşağı aldılar benimde öyle olmuştu 81 olduğuna emin misin yanlış ölçüyor olabilir misin kiMeme altı 67 meme üstü 81
Meme altı nasıl azalacak canım anlamadım? Ben galiba yanlış yeri ölçtüm mememin bittiği artık göğüs kafesimin oldugu yer meme altı değil mi nasıl değişecek orası?? Evet 81 olması neden garip ki doktorum da takmadan önce 80 olacak demişti???önceden kaçtı peki meme altın azalmış dimi muhtemelen meme çapını aşağı aldılar benimde öyle olmuştu 81 olduğuna emin misin yanlış ölçüyor olabilir misin ki
Senin ölçülerin kaç??önceden kaçtı peki meme altın azalmış dimi muhtemelen meme çapını aşağı aldılar benimde öyle olmuştu 81 olduğuna emin misin yanlış ölçüyor olabilir misin ki
bak şimdi bizim memeler küçük olduğu için çapı genişletiliyo yani meme altın aşağı indiriliyor bi cm kadar orda da kaburgalar daraldığı için cm küçülüyor benim ameliyat öncesi meme altım 71 di sonra 69 oldu zaten mememin bi cm altında ben vardı şimdi o ben tam mememin bitişinde önceden sanki 71 diyordun gibi hatta bende sana 400 cc nasıl olacak diye çok merak etmiştim dokunda bana göre fazlaydı. benim ameliyat öncesi 71 75 ti ameliyat sonrası 69 89 olmuştu ödemeler gidince 86 ya düşmüştü sonra kilo felan aldım sanırım şu an 71 87 88 falan 9 10 cm bi büyüklük meydana geldiMeme altı nasıl azalacak canım anlamadım? Ben galiba yanlış yeri ölçtüm mememin bittiği artık göğüs kafesimin oldugu yer meme altı değil mi nasıl değişecek orası?? Evet 81 olması neden garip ki doktorum da takmadan önce 80 olacak demişti???
Meme altı nasıl azalacak canım anlamadım? Ben galiba yanlış yeri ölçtüm mememin bittiği artık göğüs kafesimin oldugu yer meme altı değil mi nasıl değişecek orası?? Evet 81 olması neden garip ki doktorum da takmadan önce 80 olacak demişti???
Meme altı aşağı çekilince memenin bittiği yer daha aşağıda ince bölüme denk geliyor.benim de 2 cm eksilmişti.meme üstü olarak da memenin en geniş olduğu yeri ölçeceksin.81 cm den fazla olmalı diye düşünüyorum.bu arada ferruh bey 15 günlükken masaja,kabuklar tamamen düşünce de iz kremine başlatıyor.masaj dairesel değil,tek yönlü.yanlardan ortaya,aşağıdan yukarıya,yukarıdan aşağıya iterek yapılıyorMeme altı nasıl azalacak canım anlamadım? Ben galiba yanlış yeri ölçtüm mememin bittiği artık göğüs kafesimin oldugu yer meme altı değil mi nasıl değişecek orası?? Evet 81 olması neden garip ki doktorum da takmadan önce 80 olacak demişti???
Meme altımı hatırlamıyorum ama benin dokum da hiç yoktu meme üstüm en fazla 71-72 cm dir önceden. Doktorum ameliyattan önce göğüs kafesin 70e yakın 80 c takarsın demişti. Evet meme çapım büyüdü 67 cm ama şuan meme altı öncekini bilemiyorumbak şimdi bizim memeler küçük olduğu için çapı genişletiliyo yani meme altın aşağı indiriliyor bi cm kadar orda da kaburgalar daraldığı için cm küçülüyor benim ameliyat öncesi meme altım 71 di sonra 69 oldu zaten mememin bi cm altında ben vardı şimdi o ben tam mememin bitişinde önceden sanki 71 diyordun gibi hatta bende sana 400 cc nasıl olacak diye çok merak etmiştim dokunda bana göre fazlaydı. benim ameliyat öncesi 71 75 ti ameliyat sonrası 69 89 olmuştu ödemeler gidince 86 ya düşmüştü sonra kilo felan aldım sanırım şu an 71 87 88 falan 9 10 cm bi büyüklük meydana geldi
protez ile 8 9 cm falan bi büyüklük geliyor bu yüzden garipsedim yanlış mıyımCanım 81 düşük gelmiştir ondan öyle söylemiştirFAZLANAZLI
Bana 300 cc takıldı, şuan 92 cm meme ölçüm. Ameliyattan önce 83 cm'ydi. Meme altım da 70/71 cm
Benim hiç kabuk olmadı dikişler alındıktan sonra?? Günde kaç defa yapılacak masaj ve kaç tane canım??Meme altı aşağı çekilince memenin bittiği yer daha aşağıda ince bölüme denk geliyor.benim de 2 cm eksilmişti.meme üstü olarak da memenin en geniş olduğu yeri ölçeceksin.81 cm den fazla olmalı diye düşünüyorum.bu arada ferruh bey 15 günlükken masaja,kabuklar tamamen düşünce de iz kremine başlatıyor.masaj dairesel değil,tek yönlü.yanlardan ortaya,aşağıdan yukarıya,yukarıdan aşağıya iterek yapılıyor
Tekrar ölçerim olmadı bilmiyorum sütyeni falan giydim de şuan az sonra ölçerimprotez ile 8 9 cm falan bi büyüklük geliyor bu yüzden garipsedim yanlış mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?