Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

Benim bu ayın 26 sında operasyon olucak. 325cc mentor yuvarlak pürüzlü kas altı olacak. Çok korktum şimdi benim bir hafta sonra işe dönmem gerekiyor. Olmaz mı diyorsunuz??

Benim bu ayın 26 sında operasyon olucak. 325cc mentor yuvarlak pürüzlü kas altı olacak. Çok korktum şimdi benim bir hafta sonra işe dönmem gerekiyor. Olmaz mı diyorsunuz??
Masa başı bi iş ise sorun yok ama kol kuvveti veya fiziksel aktivite gerektiren bi iş ise zorluk yaşarsın :)

Sevgili anaksarate bana da doktorum dokum ince oldugu icin ve agrim az olsun diye zar ustu kas alti yapmaya karar verdi.sen oldun sanirim ameliyati.nasil memnun musun canim?henüz olmamışsin simdi okudum 4 gun kaldi demissin :)
izlemeye alabilir misin acaba

ben 18 şubatta 1. yılımı kutladım kızlar. hemde ne kutlama... yalnız şöyle bir şey oluştu. sizlere de sormak istedim. son 4-5 ayda kilo verdim istemeden. sanıyorum buna bağlı olarak memelerde küçüldü.hafif dalgalanma oldu. doktoruma sordum: kilo vermemle alakalı olabileceğini söyledi.Kaybettiğin kiloları tekrar alırsan, dalgalanma da ortadan kalkar dedi. Zamanla sanki küçük görünüyorlar insana. sizde durumlar nasıl???

Doğal yollarla kilo kaybedince protezler daha belirgin olur meme yağ dokusunda azalma olduğu için. Dalgalanma vs kilo kaybı sebebiyle normal. Ama asıl iş doktorda. Nice zayıf mankenler var ama dalgalanma görünmüyor

Doğal yollarla kilo kaybedince protezler daha belirgin olur meme yağ dokusunda azalma olduğu için. Dalgalanma vs kilo kaybı sebebiyle normal. Ama asıl iş doktorda. Nice zayıf mankenler var ama dalgalanma görünmüyor
:))
Sana birsürü ünlü,zengin ,meme protez ameliyatı olup çok kötü sonuç alan,göğsünde dalgalanma olan ünlü listesi yapabilirim :))

işte doktor çok etken.
Bu bahsettigim çok ünlü yabancı artisler. Çok çok ünlü doktorlara ameliyat olmuş ama komplikasyon yaşamışlar. Herşey doktor değil bence. Düzeltilemeyen durumlar olabiliyor,vücut reaksiyon gösterebilir.. Herşey doktor degil bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…