3 aylık
Cuma akşamı Istanbula gittim, 3 aylık kontrolümü foto olarak yapmak istemedim. Kamran beyle yüzyüze görüşmek ve beni muayene etmesi için cuma gelip pazar döneceğim için beni cuma Esteworld de beklemesini rica ettim. Sagolsun kirmadi beni. Mesayisi bitmesine ragmen beni bekledi. Trafik yoğunluğundan baya geciktim. Esteworld'ün transferi maalesef sadece amelyatlar için geçerli olduğunu ve kontrole geldiğimizde bu servisi sunmadıklarından dolayı kendim gittim.
Kontrolüm çok iyi geçti, dr. 3 aylık fotolarımı çekti, ona arada yolladığım fotolardan daha iyi durduğunu söyledi. Asimetri farkı 6 aya kadar biraz daha iyileşeceğini ama % 100 eşit olmayacağını yani illa iki meme ayni olmasini isterseniz sol memeye memebaşından yukari almamiz gerekecek dedi. Bu benim kafama takilmayan bi olaydi zaten bu nedenle ilerde belki düşünebileceğimi ama şu an bununla mutlu olduğumu söyledim. Çok kibar ve çok ince bi insan, adeta dokunmaya çekiniyormuş gibi sevecen biri. Biraz sohbet ederken asistanlarindan memnun kalmadiğimi arada patavatsız cevap aldiğimi belirttigimde kartini verdi ve herşeyi ona tek tek yazmami istedi. Karnimin lipo olmamasina hala kesin kararliydi bunu daha önce cep tende bildirmişti ve bu nedenle bende ısrar etmedim. Başka dr.la görüştüğümü biliyordu, lazerle belki sıkıntısız olabilir ama vaser le tavsiye etmedi. Irtibatta kalmamızı rica etti.
Kontrolümün iyi geçmesi beni rahatlattı.
Lazer lipo için görüşmem ve gelişmeleri başka konuda bildereceğim.
Yeni 3 aylik foto yüklüyorum :)