Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

Hayır canım tam tersi benim fotoğrafta gerçek hayattaki dolgunluğu belli olmuyor. Fotolarda daha küçük görünüyor. O zaman sana dokun yoksa 325 canım. Varsa 300
İnsanın hiç bilmediği bir denize anestezide girmesi ne kadar kötü keşke görsek bu olmadı bu daha iyi desek

Bunu ameliyattan önce anlayabilsek keşke. Ömrün boyunca sahip olmadığın bişeyin kendinde nasıl duracağını bilemiyosun maalesef. 3D görüntüleme yaptırdın mı ameliyattan önce

Bunu ameliyattan önce anlayabilsek keşke. Ömrün boyunca sahip olmadığın bişeyin kendinde nasıl duracağını bilemiyosun maalesef. 3D görüntüleme yaptırdın mı ameliyattan önce
Hayır canım yapılmadı.ama doktorum kaç cc takılırsa sonucun neye benzeyeceğini bir sürü fotoğrafla gösterdi.bizim isteğimizin fazla büyük durmayacağını da söyledi.ama eşimi ancak buna ikna edebildim.gerçi eşime göre kocamanlar da benim gözüm doymuyor:)))

Eşinin sana göre hareket etmesi lazım asıl mutluluğu yaşayan sensin :) doktorun demek ki küçük yapma taraftarı değil kimdi acaba doktorun

Kontrolden geldim eheh @SeraParis in bahsettiği o iğrenç beyaz bantlarla tekrar aynı usulde bantladı beni
Sinir krizi. Ödemler inmiş memelerde ama ortada birazcık varmış. Bir hafta sonra tekrar gidicem kontrole. Doktorum ne ilgiliymiş ya muhteşem bir insan. Siz de böyle defalarca kontrole girmiş miydiniz?

bebeğim benim hiç göğüs dokum olmadığından sanırım kas altı olur bana sen hangi yöntemi yaptırdın

bebeğim benim hiç göğüs dokum olmadığından sanırım kas altı olur bana sen hangi yöntemi yaptırdın

Kas altı yöntemi yapıldı bana benim dokum vardı ama derim çok inceydi bu nedenle doktorum kas altını uygun gördü. Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için

Hatunlar birşey sorucam. Benim ilk zamanlarda olmuyordu ama şuan ameliyat sütyeni meme uçlarıma baskı yapıyor. Sanki memelerim büyümeye çalışıyor da sütyen sıkıyor gibi bir meme ucu sızısı oluyor ara ara. Rahatsızlık gibi değiş de sizce neden oluyor bu?

Arada elektrik çarpması gibi, bızt bıZt diye bişey hissediyordum ben de normal bence.bi de protez artık kendini salıyor, YIRTARIM DAĞLARI ENGİNLERE SIĞMAM TAŞARIM diyor

Hatunlar merhaba

Merak edenler msjdan açık halini soranlar için 1.hafta açık haliyle bir fotoğraf attım "after" albümüme.
kuzuuum geçmiş olsun ve cicişlerin hayırlı olsun tekardaann izlemeye alabilirmisiin lütfeenmeşhur kamran beyin eserlerini merak ettimm

canım sen kamran beye mi oldun ... bide koltukaltı idi dimi senin ?????

açıldımı canım diğer hesabın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…