- 15 Ağustos 2015
- 94
- 55
- 88
- 32
İnsanın hiç bilmediği bir denize anestezide girmesi ne kadar kötü keşke görsek bu olmadı bu daha iyi desekHayır canım tam tersi benim fotoğrafta gerçek hayattaki dolgunluğu belli olmuyor. Fotolarda daha küçük görünüyor. O zaman sana dokun yoksa 325 canım. Varsa 300
Benim meme altı 71,bel 66.ilk yaptırdığımda keşke 300 taktırsaydım dedim.göz alışınca 325 küçük gelmeye başladı.aslında küçük değil benimki ama ben vücuda göre biraz büyük duran meme seviyorum,onu anladımCanım senin ölçülerin neydi
Bunu ameliyattan önce anlayabilsek keşke. Ömrün boyunca sahip olmadığın bişeyin kendinde nasıl duracağını bilemiyosun maalesef. 3D görüntüleme yaptırdın mı ameliyattan önceBenim meme altı 71,bel 66.ilk yaptırdığımda keşke 300 taktırsaydım dedim.göz alışınca 325 küçük gelmeye başladı.aslında küçük değil benimki ama ben vücuda göre biraz büyük duran meme seviyorum,onu anladım
Hayır canım yapılmadı.ama doktorum kaç cc takılırsa sonucun neye benzeyeceğini bir sürü fotoğrafla gösterdi.bizim isteğimizin fazla büyük durmayacağını da söyledi.ama eşimi ancak buna ikna edebildim.gerçi eşime göre kocamanlar da benim gözüm doymuyor:)))Bunu ameliyattan önce anlayabilsek keşke. Ömrün boyunca sahip olmadığın bişeyin kendinde nasıl duracağını bilemiyosun maalesef. 3D görüntüleme yaptırdın mı ameliyattan önce
Eşinin sana göre hareket etmesi lazım asıl mutluluğu yaşayan sensin :) doktorun demek ki küçük yapma taraftarı değil kimdi acaba doktorunHayır canım yapılmadı.ama doktorum kaç cc takılırsa sonucun neye benzeyeceğini bir sürü fotoğrafla gösterdi.bizim isteğimizin fazla büyük durmayacağını da söyledi.ama eşimi ancak buna ikna edebildim.gerçi eşime göre kocamanlar da benim gözüm doymuyor:)))
Doktorum ankara da ferruh bingül.gerçekten büyük takmaktan çekinmeyen bir doktor.Eşinin sana göre hareket etmesi lazım asıl mutluluğu yaşayan sensin :) doktorun demek ki küçük yapma taraftarı değil kimdi acaba doktorun
Ankarada yaşayanları güzel bir öneri olcak :)Doktorum ankara da ferruh bingül.gerçekten büyük takmaktan çekinmeyen bir doktor.
bebeğim benim hiç göğüs dokum olmadığından sanırım kas altı olur banaCanım kas zarı altı daha az agrılı oluyor ve daha büyük sonuçlar elde ediliyor tabi dokusu yeterli olanlarda.
Dokusu yeterli vüyüklükte olmayanlara kas altı yapılıyor bu da göğüs kasının kaldırılıp veya bazı durumlarda yarısının kesilip(dual plane) altına protezin yerleştirilmesine deniyor daha agrılı bir süreç (bu kişiden kişiye değişiyor) ama daha doğal bir görünüm oluşuyor.
Bu yazdıklarım özeti. Vücut yapısına göre sonuçlar da değişiyor canım.
ççookk geçmiş olsun we güle güle kullan cicilerini kuzuum benide izlermisiin merak ettimseni de izledim
bebeğim benim hiç göğüs dokum olmadığından sanırım kas altı olur banasen hangi yöntemi yaptırdın
Arada elektrik çarpması gibi, bızt bıZt diye bişey hissediyordum ben deHatunlar birşey sorucam. Benim ilk zamanlarda olmuyordu ama şuan ameliyat sütyeni meme uçlarıma baskı yapıyor. Sanki memelerim büyümeye çalışıyor da sütyen sıkıyor gibi bir meme ucu sızısı oluyor ara ara. Rahatsızlık gibi değiş de sizce neden oluyor bu?
Arada elektrik çarpması gibi, bızt bıZt diye bişey hissediyordum ben denormal bence.bi de protez artık kendini salıyor, YIRTARIM DAĞLARI ENGİNLERE SIĞMAM TAŞARIM diyor
kuzuuum geçmiş olsun ve cicişlerin hayırlı olsun tekardaannHatunlar merhaba
Merak edenler msjdan açık halini soranlar için 1.hafta açık haliyle bir fotoğraf attım "after" albümüme.
hahahahaaahhaahaa süper yaaArada elektrik çarpması gibi, bızt bıZt diye bişey hissediyordum ben denormal bence.bi de protez artık kendini salıyor, YIRTARIM DAĞLARI ENGİNLERE SIĞMAM TAŞARIM diyor
kızlar ne kadar süre sonra çıkarılıyor .. bide kıyafetlerden belli oluyomu işe falan gitsek onla meselaAynen onu istiyor da daha çıkarmama 1.5 haftam varsen rahatsın hiç takmadın ohh mis
canım sen kamran beye mi oldun ... bide koltukaltı idi dimi senin ?????Yahu ben de hiç olmadı... Ne bi cızlama, ne bi sızlamA, ne bi batma... Sadece memeuçlarım acayip hassastı. Ya da ben kendimi o kadar ağrılı bi sürece hazırlamıştım ki, beynim o ağrıları fasulyeden sayıp algılamadıama arada giren sancılar, batmalar, ki bunlar nöbetleşe oluyormuş , çoook normal. Benim de mesela, sol kolum çok geriliyordu . Sağ çok iyiydi.
Selam kızlar ben "anaksarete"
Başka bir topikte yazdıklarımı yanlış anlayıp beni de yasaklamışlar siteden. Açarlar mı açmazlar mı bilmiyorum ben de yeni bir hesap açtım. Burdan devam edicem bundan sonra. Resimleri olan birçogunuzu izlemeye aldım tekrar. Yeniden yüklicem fotoğraflarımı. Siz de izleyebilirsiniz burdan beni.
Bu arada @arzum77 canımm sana msj atamadım. İzlemeye aldım seni de. @asil94 canım aynı şekilde sana da msj atmayı unuttum sanırım. Burdan izliyorum artık seni.
Diğer hesabımı geri açarlarsa tekrar ordan devam ederim. Bunu da kapatırım artık napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?