Göğüs Büyütme Günlüğüm (Kamran Bey)

Tekrar ölçerim olmadı bilmiyorum sütyeni falan giydim de şuan az sonra ölçerim
her cc herkes te farklı oluyor canım ama sütyen ölçüsü şöyle oluyor meme altı ve üstü 5 cm falansa a Cup 13 cm se b Cup 15 ten büyükse c Cup oluyor 20ise d Cup oluyor diye biliyorum

Meme altı aşağı çekilince memenin bittiği yer daha aşağıda ince bölüme denk geliyor.benim de 2 cm eksilmişti.meme üstü olarak da memenin en geniş olduğu yeri ölçeceksin.81 cm den fazla olmalı diye düşünüyorum.bu arada ferruh bey 15 günlükken masaja,kabuklar tamamen düşünce de iz kremine başlatıyor.masaj dairesel değil,tek yönlü.yanlardan ortaya,aşağıdan yukarıya,yukarıdan aşağıya iterek yapılıyor
Ferruh beyle bayramdan sonra konuşucam acaba bu küçüklüğün sebebine ne dicek. Göğüs kafesim falan çukur oldugunu söylerse bir sene sonra tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum param denkleşirse

protez ile 8 9 cm falan bi büyüklük geliyor bu yüzden garipsedim yanlış mıyım

Bi 10 cm büyümüş olur ameliyat sütyeninden kurtulunca 300 cc ile. Ama dediğin gibi 8 / 9 / 10 bunlae normal rakamlar. Cc büyüdükçe değişiyor tabi durum. Benim meme çizgim alta çekilmedi şuan tam olması gerektiği yerdeler iyi ki çekilmemiş. Ben söylemiştim doktoruma o da hayır olmaz demişti. İyi ki olmamış

Kızlar yarın ameliyaa giriyorum sütyen ve önü kolay açılan bir gömlek aldım yanıma başka be tavsiye edersiniz heyecandan ve korkudan midem bulanıyo bu arada :)
ben ayna falan almıştım çorap pijama abur cubur da al teksen kitap almıştım bütün gece okudum yarısı bitmiŞti kitabın şarjını unutma :) yedek çamaşır falan al ne olur ne olmaz tarak al bu tarz şeyler :) şimdiden geçmiş olsun haberdar edersin

ben ayna falan almıştım çorap pijama abur cubur da al teksen kitap almıştım bütün gece okudum yarısı bitmiŞti kitabın şarjını unutma :) yedek çamaşır falan al ne olur ne olmaz tarak al bu tarz şeyler :) şimdiden geçmiş olsun haberdar edersin
Kitapta iyi fikir , gerçi telefon elimden düşmez ama :)) heyecandan ölücem belkide en zoru o narkozu alana kadar :)) haberdar ederim çok teşekkürler

Hatunlar merhabaaa :KK31:

Beni çok özlediğinizi duydum, geldim :confused:

Nasılsınız? Ne var ne yok görüşmeyeli?

After albümüme yeni fotoğraflarımı ekledim hem de anlık, sıcaklar.. bitmeden alın birer tane :KK3:
Merhaba canım konunu takip ettim de ben çok korkuyorum tavan durumda korku aralıkta ameliyat ve zaman yaklaşsa nasıl olur son haftayı düşünemiyorum öle diyim benim de resimlerini görmeme izin verirmisin canım sakınca yoksa

Bi 10 cm büyümüş olur ameliyat sütyeninden kurtulunca 300 cc ile. Ama dediğin gibi 8 / 9 / 10 bunlae normal rakamlar. Cc büyüdükçe değişiyor tabi durum. Benim meme çizgim alta çekilmedi şuan tam olması gerektiği yerdeler iyi ki çekilmemiş. Ben söylemiştim doktoruma o da hayır olmaz demişti. İyi ki olmamış
merhaba bende ameliyat olmak istiyenlerdenim siz ameliyatınız için ne kadar ödediniz avcaba totel olarak birde kesi hangi bölgeden ve fotoraflarınızı görebilirmiyim sakıncası yoksa

Back
X