Meme büyütme

Çok geçmiş olsun canım. Benim ufaklık (galiba ben de olmadığından) arkadaşlarımın memelerine bakıyo hep.Bi de kucaklarına oturup kafasını memelerinin üstüne koyup sessizce oturuyor. Ben onun aslında görüntüyle değil yumuşaklıkla ilgilendiğini anladım. yazık anasının ki tahta gibi takır takır, kafasını koyduğunda küüt diye ses çıkıyor.:mad:
Ben çok üzülüyodum hatta eskiden dünyanın en küçuk memeli kadını benimdir diye düşunüyodum:KK48: takii kadınlr kulubu ne üye olana kadar doktor çizim yaparken hastanede bi personele yapmis tanismk istersenz cağiriyim bi bakin dedi bende tabi hemn tabitabi dedim nese kız geldi memesine elledim baktim faln buna 300 koyduk sana 275 faln koyablrm senin memen daha büyük dedi ve şoook oldum allahım beterin beteri varmış demekki dedim:KK48::KK48:

Çok geçmiş olsun canım. Benim ufaklık (galiba ben de olmadığından) arkadaşlarımın memelerine bakıyo hep.Bi de kucaklarına oturup kafasını memelerinin üstüne koyup sessizce oturuyor. Ben onun aslında görüntüyle değil yumuşaklıkla ilgilendiğini anladım. yazık anasının ki tahta gibi takır takır, kafasını koyduğunda küüt diye ses çıkıyor.:mad:
Ben ameliyattan bi kaç ay sonra oğlumu kucağıma aldım başını göğsüme yasladı ve ne dedi biliyomusun? " aa anne çok rahat olmuş kucağın kafam acımıyo" :)

21. Gün fotoğrafımı paylaştım arkadaşlar. Hala uçları aşağı bakıyor ve protez yukarıda. Masaja başladım bir haftadır ve inmeye başladığını hissediyorum ama yine de korkmuyo değilim. Sanırım ameliyatın en kötü yanı sonucunu beklerkenki merak :) yaptırmış olan arkadaşlar sizde de bu kadar yukarıda mıydı 3. Haftada?

Geçmiş olsun... Benim gördügüm silikonlu göğüslerde meme ucu normalden yukarıda oluyo hep, sizinki ne kadar aşağıda? Bide hangisi normal ki? Meme ucunun nerede durması gerekiyo normalde?? Beni de izlemeye alır mısıınız, bende yaptırmak istiyorum arastırma aşamasındayım...

21. Gün fotoğrafımı paylaştım arkadaşlar. Hala uçları aşağı bakıyor ve protez yukarıda. Masaja başladım bir haftadır ve inmeye başladığını hissediyorum ama yine de korkmuyo değilim. Sanırım ameliyatın en kötü yanı sonucunu beklerkenki merak :) yaptırmış olan arkadaşlar sizde de bu kadar yukarıda mıydı 3. Haftada?
Canım çok çok normal, endişelenecek bir şey yok. 2 aydan önce inmez onlar, sonra da yavaş yavaş oturacak, benim 7 ay oldu hala değişiyorlar. :)

Arkadaşlar nasıl görebilirim ben de resimleri?izle diyorum,ama olmuyor.sizin de beni mi izlemeniz gerekiyor?yArdımcı olursanız çoook mutlu olurum.

Benim de 26.gunum.sag meme ucu guzel yukarda ama sol hala asgi bakiyo:cry:

Arkadaşlar bende haftya ameliyatımı olacağım.. Resimleri göremiyorum hiçbirinizin.. Takibe alınmam gerekiyorsa lüten beni de takibe alır mısınız? Bi de benim aklımda hala soru işaretleri var.. Mesela esseworld'den Serdar volkan otrakçı'ya hiç kimse ameliyat olmamiş, ama ben esseworld'e gittiğimde olkan bey'i önerdiler. Genç bir doktor ve kendi hastalari da varmiş, ama forumdan hiç kimse yok hastasi.. Az da değil 7 bin vereceğim.. Siz nasil karar veriyorsunuz doktorunuza ve bana önerebileceğiniz dr var mi?

Ay kizlarr kopardiniz benii:-):-)
ne guldum ya.bu cocuklar cok tatlilar...
Ben de cocuklarimi en yakin arkadasima biraktim.onceden beri bel fitigim var bilirler.onunla ilgili bi kucuk operasyon olucam dedim.1 haftada belim agriyo diye gecistirdim çakmadilar bisey...

aaa süper fikir :KK66:)) peki bir hafta sonra normal hayatına dönebildin mi?

aaa süper fikir :KK66:)) peki bir hafta sonra normal hayatına dönebildin mi?
Kismen dondum cnm.yani hafif ev isleri falan yapilabiliyo.4.gunden sonra kimse ameliyat oldugunu anlamaz duruma geliyosun ama tabi kasalti oldugu icin kollar tam kalkmiyo ve agir tasimaman gerekiyo.onun disinda sikinti olmuyo

Kismen dondum cnm.yani hafif ev isleri falan yapilabiliyo.4.gunden sonra kimse ameliyat oldugunu anlamaz duruma geliyosun ama tabi kasalti oldugu icin kollar tam kalkmiyo ve agir tasimaman gerekiyo.onun disinda sikinti olmuyo

inşallah yaaa. ben de 7 gün yardım alabilecem sadece sonra kaderimle ve çocuğumla başbaşayım :)) izlemeye alabilirmisin beni canım fotoların varsa merak ediyorum...

Benim de nişanlım izin vermiyo koyup kaldırıyorum o yüzden ☺️ Ben ilk hafta kendim wcye bile gidemedim ikinci hafta da annem yıkadı zaten. Bence 10 gün destek şart kasaltı ve özellikle yüksek cclerde..

Arkadaşlar önceden meme dokusu olmayanlarda büyük cc ler, ameliyat sonrası daha mı çok ağrı yapıyor? eğer öyleyse,bu gerginlik anlamına da gelir.O zaman meme derisinde çatlak falan da oluşur.Arkadaşlar ben 2 doğum yaptım.Hamileliğin 3.ayında kullanmaya başladığım bi jel vardı:phytolastil gel.Hiç çatlağım olmadı.Sürekli de zeytin yağı sürüyordum karnım ve memelerime.Ben Haziranda olcam inş ameliyatı.Şimdiden bu kremi alıp memelerime mi sürsem??Yaptıran arkadaşlarda silikondan sonra çatlak oldu mu??? Wallahi böyle bi risk varsa bunu azaltmak için elimizden geleni yapalım.

X