Meme büyütme

21. Gün fotoğrafımı paylaştım arkadaşlar. Hala uçları aşağı bakıyor ve protez yukarıda. Masaja başladım bir haftadır ve inmeye başladığını hissediyorum ama yine de korkmuyo değilim. Sanırım ameliyatın en kötü yanı sonucunu beklerkenki merak :) yaptırmış olan arkadaşlar sizde de bu kadar yukarıda mıydı 3. Haftada?
merhabalar bnde cuma amleyat olcm izlemeye alırmısınız merak ettm :)

Merhaba arkadaşlar,

Birkaçınıza zaten daha önce danışmıştım meme büyütme konusunda özel mesajlar atmıştım. 1 aydır düşünüyordum ve sonunda günümü aldım Pazartesi ameliyat olacağım ve kızlar heyecandan uyuyamıyorum bile. Ölçülerimi cm olarak bilmiyorum fakat 75-80A cup sütyen kullanıyorum Şu an anestezi işlemlerini yapıyorum. 325-350 cc yuvarlak pürüzlü mentor düşünüyor doktorum, henüz high profile mı medium profile mı karar veremedi fakat higha daha yakın. Ona ameliyatta karar verecekmiş. Kas altı ve meme altı olacak. 350 cc olur diye umuyorum tabi ben :) inşallah hep hayalini kurduğum memişlere sahip olurum. Bu sırada sorularıma özel mesajlarıma sabırla cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

merhabalar,
bende bir hafta sonra meme büyütme ameliyatı olacagım :) doktorum 315 cc dedi. 165 boyunda ve 49 kiloyum. gögüs ölçümde 75cm şuan. aşırı heyecanlıyım bende geceleri uyuyamıyorum. merak ettiğim bir soruda sigara içenler ben sigara kullanıyordum fakat 1 hafta once bıraktım. ameliyattan kaç hafta sonra içmeye başlanıyor acaba. belki de içmem bilmiyorum. ameliyattan sonra yaşadıklarını yazarsan sevinirim:)

Arkadaşlar önceden meme dokusu olmayanlarda büyük cc ler, ameliyat sonrası daha mı çok ağrı yapıyor? eğer öyleyse,bu gerginlik anlamına da gelir.O zaman meme derisinde çatlak falan da oluşur.Arkadaşlar ben 2 doğum yaptım.Hamileliğin 3.ayında kullanmaya başladığım bi jel vardı:phytolastil gel.Hiç çatlağım olmadı.Sürekli de zeytin yağı sürüyordum karnım ve memelerime.Ben Haziranda olcam inş ameliyatı.Şimdiden bu kremi alıp memelerime mi sürsem??Yaptıran arkadaşlarda silikondan sonra çatlak oldu mu??? Wallahi böyle bi risk varsa bunu azaltmak için elimizden geleni yapalım.
tabi sürmek fayda eder ama emziren bayanlarda sıkıntı olmuyor diye biliyorum zaten deri bi kere esnemiş esner yine çatlayacağını sanmıyorum

Arkadaşlar bende haftya ameliyatımı olacağım.. Resimleri göremiyorum hiçbirinizin.. Takibe alınmam gerekiyorsa lüten beni de takibe alır mısınız? Bi de benim aklımda hala soru işaretleri var.. Mesela esseworld'den Serdar volkan otrakçı'ya hiç kimse ameliyat olmamiş, ama ben esseworld'e gittiğimde olkan bey'i önerdiler. Genç bir doktor ve kendi hastalari da varmiş, ama forumdan hiç kimse yok hastasi.. Az da değil 7 bin vereceğim.. Siz nasil karar veriyorsunuz doktorunuza ve bana önerebileceğiniz dr var mi?
7000 tl az para değil bu fiyata herkes yapar zaten içine sinmiyorsa değiştirebilirsin hasan fındıktan memnun epey kişi araştır ben devlette olduğum için pek yardımcı olamayacağım

Benim de 1 hafta oldu biri buyuk biri kucuk gibi gorunuyo.oncesinde de zaten biraz buyukluk kucukluk farki vardi.doktoruma bunu soyledigimde ayri cc ler takacak kadar degil fark demisti.diklestirme de oldu.onun cizimlerinde buyuk olandan daha genis bir kesi alani cizmisti.aceba oyle mi esitleyecekti.ay bunlari kontrole gidince sorucam.korkuyorum bu kadar sıkıntiyi cekip te asimetrik olursa diye
Merhaba suan asimetri durumunuz nasil anlattiklariniz aynu benim durumum diklestirme yok ama iki meme yapisi durumu benziyor 1 ay oldu duzelmezse uzulurum bende cunku

Merhaba suan asimetri durumunuz nasil anlattiklariniz aynu benim durumum diklestirme yok ama iki meme yapisi durumu benziyor 1 ay oldu duzelmezse uzulurum bende cunku
Canim hala biri digerinden buyuk ama ilk zamanlardaki gibi fark buyuk degil baya oturdu.ben bakinca farkediyorum ama arkadaslar ve esim abarttigimi dusunuyor ve fark olmadigini soyluyorlar

Canim hala biri digerinden buyuk ama ilk zamanlardaki gibi fark buyuk degil baya oturdu.ben bakinca farkediyorum ama arkadaslar ve esim abarttigimi dusunuyor ve fark olmadigini soyluyorlar
Ayyy insallah benimde duzelirr yani simetrik olmasa bile az asimetrik olsunlar raziyimmm

merhabalar,
bende bir hafta sonra meme büyütme ameliyatı olacagım :) doktorum 315 cc dedi. 165 boyunda ve 49 kiloyum. gögüs ölçümde 75cm şuan. aşırı heyecanlıyım bende geceleri uyuyamıyorum. merak ettiğim bir soruda sigara içenler ben sigara kullanıyordum fakat 1 hafta once bıraktım. ameliyattan kaç hafta sonra içmeye başlanıyor acaba. belki de içmem bilmiyorum. ameliyattan sonra yaşadıklarını yazarsan sevinirim:)

Merhaba canım, ben ameliyatımdan 9 gün önce sigarayı bıraktım. 14 Ocak'ta ameliyat oldum ve hala içmiyorum :KK76: inşallah sende tekrar içmezsin. Ameliyat öncesi alacağın narkozla ilgili olarak önemli ve ameliyat sonrası da yara iyileşme sürecini uzatıyor. Zaten ameliyat sonrası pekde aklına gelmiyor ben bıraktım kurtuldum darısı sana. Ameliyatın için de şimdiden hayırlı olsun. Sorunsuz güzel bir ameliyat geçirmen dileğiyle :KK15:

Arkadaşlar bende haftya ameliyatımı olacağım.. Resimleri göremiyorum hiçbirinizin.. Takibe alınmam gerekiyorsa lüten beni de takibe alır mısınız? Bi de benim aklımda hala soru işaretleri var.. Mesela esseworld'den Serdar volkan otrakçı'ya hiç kimse ameliyat olmamiş, ama ben esseworld'e gittiğimde olkan bey'i önerdiler. Genç bir doktor ve kendi hastalari da varmiş, ama forumdan hiç kimse yok hastasi.. Az da değil 7 bin vereceğim.. Siz nasil karar veriyorsunuz doktorunuza ve bana önerebileceğiniz dr var mi?

Canım bende ameliyat olmadan önce birçok doktorla görüştüm hatta bunlardan biri de Serdar Volkan OTRAKÇI olmuştu fakat içime sinen bana sıcak samimi gelen güven veren ilk görüştüğüm doktordu ve ona gidip ameliyat oldum. Hiçde pişman olmadım. O yüzden içine yatan hangi doktorsa ona ameliyat ol derim :KK66:

Ankara yenimahalle devlet hast tuba hilal Karadağ çok memnunum 75 a Cup tim 75 C cup oldum 75 sırta daha büyük gitmezdi zaten olabilecek en dolgun sonuç oldu memnunum

Arkadaşlar anca kendime gelebildim. 10:30 gibi ameliyata aldılar. Ben de tikkabilla gibi devlet hastanesinde oldum bu arada ilsun hanıma o kısmı unutmuşum heyecandan. Ameliyattan sonra çook ağrım oldu benim. Hala da takdire şayan bir ağrım var. Özellikle yatıp kalkmam çok zor oluyo. Hala direnler duruyo zaten yarına kadar yatıcam, yarın inşallah bir aksilik olmazsa direnleri çekip çıkaracaklar. Tabi ki ilsun hanımı gördüğüm an ilk sorduğuö kaç cc oldu :) ama bi yandan da baygınım. Sola 400 dağa 375 koydum dedi. Hafif bir asimetri olacaktır çünkü mentorlar 25 25 yükseliyor ve doğal halim asimetrik dedi. İnşallah bundan sonrası daha ağrısız olur
Mrb ben de ılsun hanıma amelıyat olacagım bana kasüstü yapacagız dedı kafam karıştı sızın gogus dokunuz hiç yok kuydu kas altı yaptı?ben iki dogum yaptım emzirdım göğüslerimin üstü neredeyse bomboş altta sadece ıkı parmak doku var bı durumda kasüstü belli olur gıbi gelıyor bır de mamografıde sorun cıkabılıyomuş bu yöntemde

Vardı aslında ama vardır bir bildiği ilsun hanımın. Belki kas yapınızı yeterli bulmamıştır o da bir etken çünkü. Kasta uygun esneklik ya da kalınlık olmadığı için vs olabilir. Bir daha konuşun ameliyat öncesi bu tedirginliğiniz konusunda derim ben.

Merhaba arkadaşlar,

Birkaçınıza zaten daha önce danışmıştım meme büyütme konusunda özel mesajlar atmıştım. 1 aydır düşünüyordum ve sonunda günümü aldım Pazartesi ameliyat olacağım ve kızlar heyecandan uyuyamıyorum bile. Ölçülerimi cm olarak bilmiyorum fakat 75-80A cup sütyen kullanıyorum Şu an anestezi işlemlerini yapıyorum. 325-350 cc yuvarlak pürüzlü mentor düşünüyor doktorum, henüz high profile mı medium profile mı karar veremedi fakat higha daha yakın. Ona ameliyatta karar verecekmiş. Kas altı ve meme altı olacak. 350 cc olur diye umuyorum tabi ben :) inşallah hep hayalini kurduğum memişlere sahip olurum. Bu sırada sorularıma özel mesajlarıma sabırla cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

21. Gün fotoğrafımı paylaştım arkadaşlar. Hala uçları aşağı bakıyor ve protez yukarıda. Masaja başladım bir haftadır ve inmeye başladığını hissediyorum ama yine de korkmuyo değilim. Sanırım ameliyatın en kötü yanı sonucunu beklerkenki merak :) yaptırmış olan arkadaşlar sizde de bu kadar yukarıda mıydı 3. Haftada?
Meme uçları aşağı bakıyor demişsin. Düzeldimi benimde şuan öyle çok öorslim bozuluyor

Merhabaa:) Ameliyat olmuş ve bu konuda bilgi sahibi arkadaşlara bir kaç sorum varr:KK64:
1.Yuvarlak silikon neden damla silikondan daha ucuz?
2.Yuvarlak silikon gerçekten damladan daha mı yumuşak oluyor?
3.Damla silikon yuvarlaga göre daha sarkık mı duruyor?
4.Dekolte için üst kısmının dolu olmasın için yuvarlak mı yaptırmalıyım?
5.Göğüs dokum yok, damla mı daha güzel olur yuvarlak mı?
Teşekkürler şimdideen:KK54:
cok guzel sorular benim de aklimi karistiran :) siz cevap bulabildiniz mi? ameliyat oldunuz mu? ojelerim ojelerim

cok guzel sorular benim de aklimi karistiran :) siz cevap bulabildiniz mi? ameliyat oldunuz mu? ojelerim ojelerim
Canım Mister uzun zamandır girmiyor foruma, Dr U Gürhan Ulusoy idi sanırım.harikayı onunkiler. Lilis ki de Atilla kurtardı onun sonucu da çok güzeldi. Benim Dr um da volkan Tayfur. Yalnız ben koltukaltı kesisi ile oldum.sonuçtan memnunum.

X