- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
her cc herkes te farklı oluyor canım ama sütyen ölçüsü şöyle oluyor meme altı ve üstü 5 cm falansa a Cup 13 cm se b Cup 15 ten büyükse c Cup oluyor 20ise d Cup oluyor diye biliyorumTekrar ölçerim olmadı bilmiyorum sütyeni falan giydim de şuan az sonra ölçerim
Ferruh beyle bayramdan sonra konuşucam acaba bu küçüklüğün sebebine ne dicek. Göğüs kafesim falan çukur oldugunu söylerse bir sene sonra tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum param denkleşirseMeme altı aşağı çekilince memenin bittiği yer daha aşağıda ince bölüme denk geliyor.benim de 2 cm eksilmişti.meme üstü olarak da memenin en geniş olduğu yeri ölçeceksin.81 cm den fazla olmalı diye düşünüyorum.bu arada ferruh bey 15 günlükken masaja,kabuklar tamamen düşünce de iz kremine başlatıyor.masaj dairesel değil,tek yönlü.yanlardan ortaya,aşağıdan yukarıya,yukarıdan aşağıya iterek yapılıyor
protez ile 8 9 cm falan bi büyüklük geliyor bu yüzden garipsedim yanlış mıyım
Ay 67 ne kadar incesin maşallah:)Meme altı 67 meme üstü 81
Evet zayıfım baya canım. Boy 170lerde kilo 51. Fakat almaya çalışıyorumAy 67 ne kadar incesin maşallah:)
Alma niye alasın zayıf iyidir sıkıysan:)Evet zayıfım baya canım. Boy 170lerde kilo 51. Fakat almaya çalışıyorum
Mutluluk çorap diyordu hep. Üşüme oluyomuş galiba ameliyattan sonraKızlar yarın ameliyaa giriyorum sütyen ve önü kolay açılan bir gömlek aldım yanıma başka be tavsiye edersiniz heyecandan ve korkudan midem bulanıyo bu arada :)
Hiç aklıma gelmedi çorap hemen koyayım çantaya teşekkürlerMutluluk çorap diyordu hep. Üşüme oluyomuş galiba ameliyattan sonra
Rica ederim hayırlı olsun :)Hiç aklıma gelmedi çorap hemen koyayım çantaya teşekkürler
Teşekkür ederimRica ederim hayırlı olsun :)
ben ayna falan almıştım çorap pijama abur cubur da al teksen kitap almıştım bütün gece okudum yarısı bitmiŞti kitabın şarjını unutma :) yedek çamaşır falan al ne olur ne olmaz tarak al bu tarz şeyler :) şimdiden geçmiş olsun haberdar edersinKızlar yarın ameliyaa giriyorum sütyen ve önü kolay açılan bir gömlek aldım yanıma başka be tavsiye edersiniz heyecandan ve korkudan midem bulanıyo bu arada :)
Benim epey kabuklanmıştı ve yaklaşık 1 ay sonra başlamıştım.masaj da günde 3 defa 5 dk gibi birşeydi.ama ben aklıma estikçe yapıuordumBenim hiç kabuk olmadı dikişler alındıktan sonra?? Günde kaç defa yapılacak masaj ve kaç tane canım??
Bir de son olarak kremin adı neydi canım ve günde kaç defa??Benim epey kabuklanmıştı ve yaklaşık 1 ay sonra başlamıştım.masaj da günde 3 defa 5 dk gibi birşeydi.ama ben aklıma estikçe yapıuordum
Kitapta iyi fikir , gerçi telefon elimden düşmez ama :)) heyecandan ölücem belkide en zoru o narkozu alana kadar :)) haberdar ederim çok teşekkürlerben ayna falan almıştım çorap pijama abur cubur da al teksen kitap almıştım bütün gece okudum yarısı bitmiŞti kitabın şarjını unutma :) yedek çamaşır falan al ne olur ne olmaz tarak al bu tarz şeyler :) şimdiden geçmiş olsun haberdar edersin
hadi bakalım ağrısız sızısız uyanırsın inşallahKitapta iyi fikir , gerçi telefon elimden düşmez ama :)) heyecandan ölücem belkide en zoru o narkozu alana kadar :)) haberdar ederim çok teşekkürler
Bana verdiği krem xeragel di canım ve sabah akşam günde 2 defa 6 ay boyunca kullanıyorsun.contractubex i de öneriyorlar ve bazı doktorlar 1 yıl kullandırıyormuş.Bir de son olarak kremin adı neydi canım ve günde kaç defa??
Merhaba canım konunu takip ettim de ben çok korkuyorum tavan durumda korku aralıkta ameliyat ve zaman yaklaşsa nasıl olur son haftayı düşünemiyorum öle diyim benim de resimlerini görmeme izin verirmisin canım sakınca yoksaHatunlar merhabaaa
Beni çok özlediğinizi duydum, geldim
Nasılsınız? Ne var ne yok görüşmeyeli?
After albümüme yeni fotoğraflarımı ekledim hem de anlık, sıcaklar.. bitmeden alın birer tane
merhaba bende ameliyat olmak istiyenlerdenim siz ameliyatınız için ne kadar ödediniz avcaba totel olarak birde kesi hangi bölgeden ve fotoraflarınızı görebilirmiyim sakıncası yoksaBi 10 cm büyümüş olur ameliyat sütyeninden kurtulunca 300 cc ile. Ama dediğin gibi 8 / 9 / 10 bunlae normal rakamlar. Cc büyüdükçe değişiyor tabi durum. Benim meme çizgim alta çekilmedi şuan tam olması gerektiği yerdeler iyi ki çekilmemiş. Ben söylemiştim doktoruma o da hayır olmaz demişti. İyi ki olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?