çok teşekkür ederim kızlar,,, geçmiş olsun dilekleriniz için. inşallah sizin de herşey gönlünüzce olur.
doktorum yarın sargılarımı değiştirecek. ilk kontrolünü yapacak. ameliyat öncesi çok dik yürüyen biriydim, şimdi dik yürüyememek canımı sıkıyor, göğüslerim şimdi çok şişler, ödemli... inecek onlar zamanla... inşallah herşey çok güzel olacak :)
merhaba cansın 07slm herkese
bende heralde bugün bütün konuyu okudum ama gözlerim isyanlarda :) neyse buranın 2 senelik üyelerindenim bende birçoğunuzun muzdarip olduğu göğüslerden şikayetçiyim oğlum doğduktan sonra içleri boşaldı yaza inş fuat yüksel ameliyat edicek hem burnum hemde göğüslerim ama henüz gidip muayene olamadım ben şimdi okadar çok şey düşünüyorumki hepsini yazarsam zaten okuyamazsınız :) o yüzden sizden ricam fatih beyde ameliyat olan varsa, yada başka doktorlarda fiyat ne kadarı makul sadece göğüs için soruyorum çünkü burnumdan istesemde istemesemde zaten bıçak altına yatıcam :)göğüs ameliyatları fiyatları nedir hangi yöntem iyidir boyum 170 kilom 54 kaç cc uygundurr göğsüm 75 bile doldurmuyor ama eskiden 80 idi nolur yardım edin kafam allak bullak sizden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler a.s.
merhaba cansın 07
öncelikle hangi yöntem en iyidir diye ben de çoook araştırdım durdum, her gittiğim estetik cerrah farklı yöntemi önerdi ve şunu dedi, ama hepsinin ortak kanaati şu: en iyi yöntem diye birşey yok, kişiye göre yöntem var. Yani mesela herkeste protez kasaltına konulmaz, göğüs dokusu yetersiz olanlarda önerilir. herkeste de kas üstüne konulmaz. Herkeste meme ucu kesisiyle ameliyat yapılmaz, meme halkasının büyük olması ve yapısı önemlidir, ayrıca her cerraha güvenilmez çünkü süt kanallarına zarar gelebilir ya da his kaybı olabilir. Bu tamamen cerrahın sürekli uyguladığı metodlara, kişinin vücut tipine, göğüs yapısına ve taleplerine bağlıdır.
Ben 12. gün önce meme ucu kesisiyle ameliyat oldum. 325 cc büyüklükteki Protez kasaltına konuldu. Benim boyum da 1.70 kilom 58 gibi. Ama göğüs kafesnin genişliği, kemik yapın önemli. Aklımda ameliyat öncesi 300 cc vardı, ameliyatta 325 cc konuldu ve göğüslerim büyük olmadı kesinlikle. Dolu dolu B cup.
Benim arada kaldığım iki doktor vardı. Biri akademik anlamda çalışmaları da olan Dr. Mustafa Tercan, diğeri ünlülerin doktoru Serhat Tuncer. İkisinin fiyat aralığı 1000 tl kadar farkediyordu. Ama ben akademik çalışmaları da olan Mustafa Bey'i tercih ettim. İnşallah bütün sonuçlarım çok güzel olur.
Göğüsler zaman geçtikçe form kazanacak, yani protez yerine oturacak ve doğal süreç içerisinde meme dokusu gibi hareket edecek. Kafayı çok karıştırmaya gerek yok. Önelikle tabii ki araştır ama araştırırken şunu da düşün, Protezinin büyüklüğü nasıl olmalı, internetten istediğin ebatta ve duruşta göğüslere sahip kişilerin göğüsleri çıplak fotoğraflarını hekime göster. (fotoğraflar bikinili olmasın, bikinili fotoğraflardan göğsün formu yanıltıcı olabiliyor, hekimler de o yüzden çıplak göğüs örnekleri görmek istiyor) fotoğraftaki gibi göğüslerim olsun diyebilirsin.
ikincisi ameliyat sonrası iz kalmalı mı kalmamalı mı? burada meme ucu kesisi mi olmalı meme altı kesisi mi sorusu devreye giriyor. Bu soruya cevap bul.
Şuan aklıma gelenler bunlar canım. Sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Üzme kendini. İnşallah herşey çok güzel olacak.
inşallah herşey istediğin gibi olur.inş canım korku yok ama ya istediğim gibi olmazsa diyede içim içimi yiyor ben fuat yükselle görüştüm tabi muayene etmesi gerek yaz tatilinde gidicem inş ist orda olucam benim burnumda sorun var onuda düzeltecek doğumdan sonra değil ama emzirmeden sonra içi boşaldı göğüslerimin ne diyim hayırlısı artık girdik bir yola allah utandırmasın poffff sağol canım bilgilerin için fuat bey hakkında biraz daha bilgi edinmeye çalışıyorum hastaları çok memnun ama tanınmadığı içinde biraz tereddütteyim
inşallah herşey istediğin gibi olur.
Ben de ameliyat öncesi fuat yüksel ile telefonda görüşmüştüm. konuşurken adamın içini rahatlatıyor, gerçi bana hosteslere kasaltı ameliyat yapıyorum, üçüncü gün işlerinin başına dönebiliyorlar demişti. Başka bir doktora kasaltı oldum. Hiç de 3. gün iş başına dönebilecek gibi olmuyorsun. Bir hafta kambur yürüyorsun, ister istemez. Bandajlar dik durmanı engelliyor, bir de acıyor biraz. Bu arada kol hareketlerin çok kısıtlı oluyor, zaten kollarını çok hareket ettirmemen gerekilor. ki protez kaymasın, ameliyat oluyorsun sonuçta. Protezin kasaslıtan kolunması için kaslarınla oynanıyor, kesiliyor. Bu arada meme ucu kesiyle oldum. His kaybının protezin büyüklüğü ile ilgili olduğunu söylediler. Göğüslerimde hala biraz ödem var. Sol göğsüm çok iyi hissediyor, sağ göğsüm de hissediyor ama acıyor.
Durum böyle canım. Hadi hayırlısı.
slm herkese
bende heralde bugün bütün konuyu okudum ama gözlerim isyanlarda :) neyse buranın 2 senelik üyelerindenim bende birçoğunuzun muzdarip olduğu göğüslerden şikayetçiyim oğlum doğduktan sonra içleri boşaldı yaza inş fuat yüksel ameliyat edicek hem burnum hemde göğüslerim ama henüz gidip muayene olamadım ben şimdi okadar çok şey düşünüyorumki hepsini yazarsam zaten okuyamazsınız :) o yüzden sizden ricam fatih beyde ameliyat olan varsa, yada başka doktorlarda fiyat ne kadarı makul sadece göğüs için soruyorum çünkü burnumdan istesemde istemesemde zaten bıçak altına yatıcam :)göğüs ameliyatları fiyatları nedir hangi yöntem iyidir boyum 170 kilom 54 kaç cc uygundurr göğsüm 75 bile doldurmuyor ama eskiden 80 idi nolur yardım edin kafam allak bullak sizden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler a.s.
canım bana verdiği fiyat 3.500 TL idi. Ama zorlayınca fiyatı 3000 TL'ye yakın bir fiyat vermişticanım sana fiyat vermiişmiydi bende her konuda konuşuyorum sağolsun hiç geri çevirmiyor aklıma takılanları cevaplıyor ama muayene edemediği içinde hiçbirşeyi kesin olarak söyleyemiyor tabiki
Merhaba;
Ben de çoook uzun zamandır yazılanları takip ediyorum. Kararımı da verdim, az çok nasıl bir şey yaptıracağımı belirledim, ama bir kaç sorum var...
Önceki sayfalarda bir kaç kişinin Dr. Tuğrul Turan'a ameliyat olduklarını ve bir kaç saat sonra araba kullandıklarını, çok fazla ağrı, sızı çekmediklerini okumuştum. Tuğrul Bey'e ameliyat olan herkes aynı şeyi mi yaşadı? Eğer öyleyse sanırım doktorum Tuğrul Bey olacak. Çünkü benim İstanbul'da kalacak yerim yok ve birkaç gün içinde yolculuk yapmam gerekecek.. Herhangi bir zararı olur mu bilemiyorum :1no2:
Bir de ameliyatlarının üstünden uzun zaman geçmiş arkadaşlara bir sorum olacak. Dokunduğunuzda ya da sıktığınızda silikon belirgin bir şekilde elinize geliyor mu, yoksa kıvamı göğüs kıvamıyla aynı mı?
Şimdiden teşekkürler a.s.
sağol canım merakla bekliyorum yazıcaklarını eğer fırsatın olurda fuat yüksellede görüşebilirsen benim için çok iyi olucak görüşlerin önemli benim için ben ancak okullar kapandıktan sonra gidebilicem çok fazla vaktimde olmıcak ameliyat olup 10 gün sonra dönmem gerek fiyatlar hakkındada bilgi verirsen çok sevinirim tşkler şimdiden a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?