Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Herkese mrb yeniden buraya yaziym cunku belki bemimle ayni sorunu yasayipta paylasabilcek bi arkadasim cikar.suan saat:05:50 ve inanin gozume uyku girmiyor.12 gun once koltukalti kesisi ile kasalti meme buyutme oldum.3.gun sargilarim cikti.Ameliyat sonrasida sol gogsum saga gore fazlaca sis ve sanciliydi.sargilarimin ciktigi gun 2.5 yasinda kizimin tekmesi geldi.doktor aradim soguk kompreks vs.Dun kontrole gittigimde masajlara baslicaz dedi ve kontrol akabinde solda bir hasar olustugunu ancak duzeltecegimizi soyledi.eve gelince masajlari yapmaya basladim ve aksami sol ust ic tarafa dogru siddetli bir agri ve vicik vicik sesler gelmeye basladi.bildigini dokununca ses geliyor ve yanm- agri var. yattikca solgogus sirt kismima bicak batiyor gibi oluyor halen.ve sisiyor.Bu tarz bir durum yasayan varsa benimle paylasabilir mi nasil bir yol izledi?

Herkese mrb yeniden buraya yaziym cunku belki bemimle ayni sorunu yasayipta paylasabilcek bi arkadasim cikar.suan saat:05:50 ve inanin gozume uyku girmiyor.12 gun once koltukalti kesisi ile kasalti meme buyutme oldum.3.gun sargilarim cikti.Ameliyat sonrasida sol gogsum saga gore fazlaca sis ve sanciliydi.sargilarimin ciktigi gun 2.5 yasinda kizimin tekmesi geldi.doktor aradim soguk kompreks vs.Dun kontrole gittigimde masajlara baslicaz dedi ve kontrol akabinde solda bir hasar olustugunu ancak duzeltecegimizi soyledi.eve gelince masajlari yapmaya basladim ve aksami sol ust ic tarafa dogru siddetli bir agri ve vicik vicik sesler gelmeye basladi.bildigini dokununca ses geliyor ve yanm- agri var. yattikca solgogus sirt kismima bicak batiyor gibi oluyor halen.ve sisiyor.Bu tarz bir durum yasayan varsa benimle paylasabilir mi nasil bir yol izledi?
Canım kızının tekmesi bişey yapmaz silikona, yani yırtılma falan olmaz- olamaz. Ama doku zedelenmiştir, çünkü kasın kesildi, birsürü tahribat oldu ameliyatta. Hani vıcık vıcık ses dedin ya, o silikondan geliyordur diye düşünüyorum. Ama lütfen Dr a görün.

Bu ameliyat zor bi ameliyat, Dr um bana burun ameliyatı memeden daha az ağrılıdır dedi. Dr sıkıntı yok diyorsa beklemekten başka çare yok :KK66: beni de izler misin, varsa resmin görmek isterim.

Slm canim gecmis olsun agrilar ve sis olmasi normal koltuk alti ve kas alti olunca aggri cok yasaniyor agri kesicini 3 defa al ve kollarini fazla zorlama egerki 3 haftadan sonra gercekten agrilarin gecmezse ozaman endiselenecek bir durum vardir diye dusunelim simdiden kendini harap etme aklima gelmisken ilk masaja baslayinca benim agrim fazlalasmisti bunuda soyleyim fazla zorlatma masaj yapacam diye

Cok tskller kizlar yuregime su serptiniz bi nebze.sabahlari sismis oluyor ekstra.muhtemelen sizlerinde oyle. Masaj akabindede sisiyor.hasar olustu dedigi icinde beklemekten baska care yok .....

Cok tskller kizlar yuregime su serptiniz bi nebze.sabahlari sismis oluyor ekstra.muhtemelen sizlerinde oyle. Masaj akabindede sisiyor.hasar olustu dedigi icinde beklemekten baska care yok .....
Canım geçmiş olsun. İnşallah çabucak aşılacak bir sıkıntıdır. Hemen geçer. Kaçıncı günündesin şu an peki?

Arkadaslar Merhaba,
4 gun once kas alti meme buyutme ve diklestirme ameliyati oldum.
4 gundur epey aci cekiyorum.
Bugun doktor sargilari cikardi niyayet. Ancak sicak ve sikica yapistirilmis bantlar yuzunden goguslerimin arasinda ve etrafinda bircok su baloncugu ve kizariklik olusmus.
Hem korkunc gorunuyorlar hem de canimi yakiyorlar.
Bunlar bir tarafa goguslerim korkunc gorunuyor.
Cok sisler. Koltuk altima kadar gidiyor sislik.
Bu normal olabilir mi?
325 cc takilmasina ragmen goguslerim gogus kafesimi bile buyutmus sanki.
Bu korkunc durum gecer mi?
Boyle kalmasindan cok korkuyorum.

Arkadaslar Merhaba,
4 gun once kas alti meme buyutme ve diklestirme ameliyati oldum.
4 gundur epey aci cekiyorum.
Bugun doktor sargilari cikardi niyayet. Ancak sicak ve sikica yapistirilmis bantlar yuzunden goguslerimin arasinda ve etrafinda bircok su baloncugu ve kizariklik olusmus.
Hem korkunc gorunuyorlar hem de canimi yakiyorlar.
Bunlar bir tarafa goguslerim korkunc gorunuyor.
Cok sisler. Koltuk altima kadar gidiyor sislik.
Bu normal olabilir mi?
325 cc takilmasina ragmen goguslerim gogus kafesimi bile buyutmus sanki.
Bu korkunc durum gecer mi?
Boyle kalmasindan cok korkuyorum.
Canım benımde öyleydi orta bolum kalkmıs sısmıs gögüslerim yan tarafta ufo gibiydi..suan 25.
Gunundeyım ve göğüs birlesmeye basladı orta bölüm iniyor o yan taraflar ödem gidiyor hıc korkma bende 300 325 takıldı..aynıydı

Ay kizlar bende 2 hafta sonra ameliyat olucam kas alti protezi
Ayse estetikte randevu aldim
Sizce nasil bi bilginiz varmi eger varsa haber verin
Ve dehset korkuyorum agrilardan ameliyattan
Kan bile tutuyorken ameliyat olucam
Lutfen geri yazinnnnn

selam
Daha once defalarca yazdım derdımı ama bır kez daha anlatayım kısaca.
ıkı sene once FATIH DAGDELENE yaptırdım:çok üzgünüm:
agrılar ıcınde bır ay gecırdım tam bır kabustu. kendısını aradıgımda hıcbır zaman ulasamadım. bır ay sonra gıttıgımde gogsumde agrı oldugunu ve goruntunun cok rahatsızlık verdıgını sertlık oldugunu soyledıgımde hersey normal dıyerek gerı gonderdı. 6 ay sonra goruselım dedı. 6 ay sonra gittıgımde aglıyarak hersey ıyı super dedıı bakmadı dokunmadı bıle..
Daha sonra baska bır dr gıttıgımde bakar bakmaz gogsum de kapsul olustugunu soylendı. ben kapsul olusmaması ıcın kas altı yaptırmıstım ustelık. ıkı sene gecmesıne rahmen gogsumdekı sertlık gecmedı ve aynı zamanda cok cırkın duruyordu En onemlısı agrılarla uyuyamıyordum. yanı bunu anlatmak cok zorr cektıgım resımlerle ınsan bunu cok net anlıyor. Bunu ıkı sene cektım.

Bu amelıyattı aynısını arkadasım yaptırdı benım yasadıklarımın hıcbırını yasamadı. ıkıncı gunu ıse gıttı. Bunu gozlerımle gordum. ınanamadım. Üstelık ne agrısı ne acısı oldu.

Bende bundan 15 gun once arkadasımın yaptırdıgı PRF DR. FUAT YUKSEL ebende yaptırdım.yanı ıkıncı kez sılıkon amelıyatımı oldum.
Cunku vucudumda olusan kabsullerın temızlenmesı gerekıyordu. yanlıs takılan sılıkonun yenıden dogru sekılde takılması. Ve bende arkadasım gıbı aynı seylerı yasadım yanı ıkıncı gunu ısteydım.

15 gun oldu ama ne agrım var ne sancım. Bana gore dogal gogusunuz olmasını ıstıyorsanız tek adres FUAT YUKSEL. Üstelık aradıgımda dr umu hemen acıp cevap veren bıri. Allah ondan razı olsun. bın kere.

Arkadaşlar Merhaba,

Yıllardır kendime hep kompleks edindiğim konuydu bu... KÜÇÜK GÖĞÜSLER..!! Sürekli kendimle dalga geçerdimm,etrafımdakilere söylerdim silikon taktıracağım diye,ama bunu bigün cesaret edip gerçekleştirebileceğim hiç aklıma gelmezdi.!1 hafta sonra ameliyat olacağım ve günler yaklaştıkça stres olmaya başladım bilee.Hiç ameliyat olmamış,genel anestezi almamış biri olarak bıçak altına,genel anestezi altına yatmak ister istemez geriyor beni.Ama dr.um bana cok güven veriyor ,3 gün sonra işe başlayabileceğimi söylüyor ısrarlaa.Göğüs ölçüm 75 i bile tamamen doldurmuyor,Dr. um 200 cc damla şekilli(ameliyat sırasında belki 225 koyabilirmiş) silikon gel protezi kas altına koyacağını ve bunun benim ölçülerime cok uygun olacağını söylüor(omuzlarım dar ,boyum 1.65 ve 55 kilodayım)
Sizce 200cc küçük olur mu?Bide gerçekten cok ağrı oluyor mu(her nekdr agrı eşiğiyle alakalı olduğu söylensede merak ediyorum) 3 gün sonra işe gitmek mümkün müdür?
Deneyimli arkadaşlardan yardım ve destek bekliyorummmm.

selam
Daha once defalarca yazdım derdımı ama bır kez daha anlatayım kısaca.
ıkı sene once FATIH DAGDELENE yaptırdım:çok üzgünüm:
agrılar ıcınde bır ay gecırdım tam bır kabustu. kendısını aradıgımda hıcbır zaman ulasamadım. bır ay sonra gıttıgımde gogsumde agrı oldugunu ve goruntunun cok rahatsızlık verdıgını sertlık oldugunu soyledıgımde hersey normal dıyerek gerı gonderdı. 6 ay sonra goruselım dedı. 6 ay sonra gittıgımde aglıyarak hersey ıyı super dedıı bakmadı dokunmadı bıle..
Daha sonra baska bır dr gıttıgımde bakar bakmaz gogsum de kapsul olustugunu soylendı. ben kapsul olusmaması ıcın kas altı yaptırmıstım ustelık. ıkı sene gecmesıne rahmen gogsumdekı sertlık gecmedı ve aynı zamanda cok cırkın duruyordu En onemlısı agrılarla uyuyamıyordum. yanı bunu anlatmak cok zorr cektıgım resımlerle ınsan bunu cok net anlıyor. Bunu ıkı sene cektım.

Bu amelıyattı aynısını arkadasım yaptırdı benım yasadıklarımın hıcbırını yasamadı. ıkıncı gunu ıse gıttı. Bunu gozlerımle gordum. ınanamadım. Üstelık ne agrısı ne acısı oldu.

Bende bundan 15 gun once arkadasımın yaptırdıgı PRF DR. FUAT YUKSEL ebende yaptırdım.yanı ıkıncı kez sılıkon amelıyatımı oldum.
Cunku vucudumda olusan kabsullerın temızlenmesı gerekıyordu. yanlıs takılan sılıkonun yenıden dogru sekılde takılması. Ve bende arkadasım gıbı aynı seylerı yasadım yanı ıkıncı

Arkadaslar merhaba bende gogus buyutme ameliyati oldum ama tam anlamiyla o kadar agrilari icindeyimki anlatamam gogsumde sanki fil oturdu nefes almakta dahi zorlaniyorum yan yatamamak tam bi eziyat ilk gunu resmen pisman olmustum bugun 10. Gunum ama hala agri sanci devam ediyor bian once duzelmek istiyorum kollarimi yeni yeni hareket ettiriyirum 360cc protez takildi ve ben cok zayifim nerdeyse 0 bedendim bianda 85 oldum asiri odemide katarsak suan 90 felanim ne zaman yan yatacagimmmmm cok merak ediyorum benim asiri zorlu surec gecti ve 45 kilo iseniz bi kere daha dusunun kas alti oldu zam anlamiyla uykularr haramm oldu 😅😅😅

X