20.günden beri yüzüstü yatıyorum. 3 ay oldu benim. 10.günden sonra da hiç ağrım olmadı, hiç masaj da yapmadım, baştanberi yumuşaklar. Kasüstü kötü falan diyolar aa valla ben 10.günden sonra cinsel hayat, yüzüstü yatma, spor yapma, kızımla boğuşma, herşeyi yapıyorum. Yeminle abartmıyorum. 325cc kasüstü memealtı kesisiyle, lokal anesteziyle tuğrul beye oldum. Keşke 375 yaptırsamışım, tek şikaetim bu.
butun doktorlar küçük yanlısı ztn anladıgım kdryla benımde acele olmuştu üstelik buraya uye olmadan önce insan tahmın edemıyo küçük bulcagını banada buyuk çok daha ii dururdu hayal ediyorumda ..bende çok düşündüm 2.ameliyat ama düşüncesi bile ürküttü stres yaptım baya daha bunu yenı atlatmışken ..üstelik bi de maliyet kısmı var ama alışıyo insan 7ay bitti benım heralde daha küçülmez die düşüünüyorum umuyorum belki ilerde cesaret edebilirim kimbilir..yenı yaptırıcaklar cidden 350 ve üstü düşünmelicanım inan ikinci operasyonu da düşünmüyor değilim,ama okadar kolay değil işte, maliyeti var bi de işin ben 250 hiç istemiyordum buna bile zor ikna ettim doktoruma, kendisi küçük göğüs yanlısı,yoksa daha büyüğü takılabilirdi bana,, aceleci davrandım ben de(
miraculous sana bir soru daha canım senin protezlerine karar verilmişmiydi markasını vede fiyatını yazabilirmisin rica etsem
Kızlar merhaba :))
Ameliyat oldum ve eve geldim. Bugün 3. günüm. 325 cc, yuvarlak, düz yüzey protezi meme ucu kesisiyle kasaltına koydu doktorum. Şu an sargılarım, çok kaşındırıyor. Zor, kollarımı rahat kullanamıyorum. Sormak istediğiniz bişey varsa kızlar yardımcı olayım. Benim de aklımı binbir türlü şüphe, kork, heyecan ve kararsızlık kaplamıştı. Ama şimdi ameliyat sonrası süreci yaşayarak görüyorum. İnşallah herşey çok güzel olacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?