• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kızlar yaaa bende cok istiyorum ameliyat olmayı ama maddiyat sorun.ne kadara mal oluyo?üni. hastanelerinde uygun oluyomuş galiba.ist.da üni. hastanesinde ameliyat olan varmı?
bende ameilyat olmak istiyorummmsenağlama

kızlar yaaa bende cok istiyorum ameliyat olmayı ama maddiyat sorun.ne kadara mal oluyo?üni. hastanelerinde uygun oluyomuş galiba.ist.da üni. hastanesinde ameliyat olan varmı?
bende ameilyat olmak istiyorummmsenağlama

Ben onlarca doçent ve Profesör ile e-mail aracılığıyla görüştüm. Altı tanesi ile de yüz yüze görüşme fırsatı buldum. Bana verdikleri fiyatlar özel hastanelerde minimum 3,500 tl maximum 8,000 tl idi. Tıp Fakültelerinde görevli olmalarına rağmen özel hastanelerde yapıyorlardı operasyonları.

Arkadaşlar Ben operasyona karar verdiğim andan itibaren tüm doktorların iletişim bilgilerinin olduğu bir word dosyası oluşturdum. İsteyenlere bu dosyayı gönderebilirim.

İşte budur dediğiniz bir doktor ile karşılaşmanız dileğiyle.

Protez taktıran arkadaşlar, göğüslerinizin yumuşaklığı nasıl?

Benim 1 ay oldu; sertler, yani çok yumuşamadılar. Meme yumuşaklığına ne zaman gelecekler?

Rosels merhaba,

Nebil Bey'i ben de forumdan öğrendim. Kendisine mail atarak bilgi istedim. O da herşeyi anlatan uzun bir açıklama yapmış cevabında. Operasyon fotoları da vardı mesajda. Sonuçlar çok doğal ve güzel görünüyordu. Kendisi ile ilgili çok iyi yorumlar okudum. Fiyatlar ile ilgili de asistanı bana yazacakmış, sonucu bildiririm.

Ben onlarca doçent ve Profesör ile e-mail aracılığıyla görüştüm. Altı tanesi ile de yüz yüze görüşme fırsatı buldum. Bana verdikleri fiyatlar özel hastanelerde minimum 3,500 tl maximum 8,000 tl idi. Tıp Fakültelerinde görevli olmalarına rağmen özel hastanelerde yapıyorlardı operasyonları.

Arkadaşlar Ben operasyona karar verdiğim andan itibaren tüm doktorların iletişim bilgilerinin olduğu bir word dosyası oluşturdum. ısteyenlere bu dosyayı gönderebilirim.

ışte budur dediğiniz bir doktor ile karşılaşmanız dileğiyle.

Ben de şu anda dr. arama aşamasındayım. Kafam çok karıştı yaa. Rica etsem o word dosyasını bana gönderirmisin arkadaşım. Çok teşekkür ederim. Özel mesaj nasıl yazılıyo bilmediğimden mail adresi yazdım. Umarım sorun olmaz

Son düzenleme:
selam arkadaşlar. ben birkaç gündür takip ediyorum konuları. bugün de üyeliğimi gerçekleştirdim. bu haftasonu annem gelecek, çocuklarla ilgilenecek ve ben de şahane memelere kavuşucam umarım.. biraz fiyat araştırması yaptım. Boğaziçi Tıp Merkezinde ameliyat olucam sanırım. ama doktorlar hakkında hiç bilgim yok. zamanım kısıtlı olduğu için bir tek hastaneye gidip bitirmek istiyorum. bu hastane ile ilgili bilgileriniz varsa paylaşabilir misiniz lütfen?

hatta facebook kullanıyorsanız mutlaka sağdaki reklamlarda görmüşsünüzdür boğaziçi estetik günleri başlıklı reklamı. ben de oradan başladım fiyat araştırmaya. 3000-3500 TL fiyat söylediler bana herşey dahil.

sevgili asmunikal 17 saol ilgin için bende nebil beyle asistanı nurcan hanımla görüşmeye devam ediyorum. ikiside çok sıcak ve samimiler. eğer operasyon ankarada olursa 4000 istanbulda olursa 4500 civarı dediler. ben temmuz gibi düşünüyorum.

b.içi tıp merkezi güzel uygun fiyat vermiş ama doktoru bilmiyosun nsldır iyimidir yaptıgı estetikler başarılımıdır gecmişi hakkındakı yorumlar vs vs hastaneyle anlaşıp olmak bana etik gelmedi işin aslı.benım bende bu işi ilk düğündügümde o hastenenın sitesini görmüştüm netten banada 3000 vermişlerdi fiyat hatta yapmam için baya ısrarcı olmuşlardı araştırıcam diyip kaçmıştım :)daha sonradan doktoruma orayı söledim fiyat vs olsun onlar kasap dedi bana ...bence iyi araştırın doktoruda insana cazip gözüküyo hastane doktor bi arada düşüncesi ama tabi muhım olan senın içinin rahat etmesi az streslisndir su an kesin ...boyut kesi yerı protezin cinsi vs konuştunuzmu ?
çok iyi araştırmanı önerırırm 1 kere oluyosun cunku ...olsun bitsin dememelisin istedigin gibi olması en muhımı.. umarım kafanı çok karıştırmadım ..

selam arkadaslar.
bende tüm arastirmalarim sonucunda tugrul turhan beyde gögüs kücültme ve diklestirme ameliyati olmaya karar verdim.
Almanyada oldugum icin ayin 5 inde görüsme; 8 i veya 9 unda da ameliyat olucam.
tüm gelismelerden sizlere haberdar edicem.umarim hersey yolunda gider.
herhangi bir uyari veya bilgi vermek isteyen varsa sevinirim.

merhaba rosels ben de Nebil Bey'i bu siteden duydum ve Başka hiçbir doktorla görüşmeden direk kendisini telefonla aradım.Ve çok kararlı olduğum için hemen 15 gün içinde muayene bile olmadan ameliyat günü aldım.14 Şubatta ameliyat oldum Ankara da.Bende 4000ytl ödedim.Şu an 3 ay oldu ve çok memnunum.darısı senin başına.Eğer Ankara da olursan senini için daha iyi Çünkü doktorun günde iki defe seni görüyor Zaten kendilerine ait misafir haneleri var.İlgi sonsuz.

Sana katılıyorum ben bugün nebil bey dışında 2. doktorla görüştüm ve acayip moralimi bozdu ben kesinlikle koltukaltı istiyorum iz meselesi yüzünden yok mümkün değilmiş yok asla 2cm den yapılamazmış öyle derlermiş sonra ameliyatta 4cm keserlermiş falan fila damla artık out olmuş kesinlikle yuvarlak olmalıymış ki ben daha doğal diye damla istiyorum kafam karıştı ama düşününce nebil beyin her konudaki uzun açıklamaları kısa sürede geri dönüşleri bide tecrübeleri iyice içime sindi.

merhaba arkadaslar kadinlar kulübüne yeni üye oldum bende agustosda türkiyeye gelince silikon taktirmak istiyorum konyada sadik sentürke yaptiraniniz varmi?Lütfen konyada yaptiran arkadaslarim bana yardimci olunnnnnn kimleri önerirsiniz?

Tecrübelerinizi anlattığınız için teşekkürler bayanlar ben 1 çocuk annesiyim ve baya geç bile kaldım aslında çünkü hep eksik bi yanım olduğunu düşünüyorum bunun .

Umarım iyi olur.

canım bende izmirdeyim sen oldunmu ameliyat yoksa olmayımı düşünüyosun bende araştırıyorum doktor konusunda çok kararsızım sen kimi tavsiye edersin sevgiler...

b.içi tıp merkezi güzel uygun fiyat vermiş ama doktoru bilmiyosun nsldır iyimidir yaptıgı estetikler başarılımıdır gecmişi hakkındakı yorumlar vs vs hastaneyle anlaşıp olmak bana etik gelmedi işin aslı.benım bende bu işi ilk düğündügümde o hastenenın sitesini görmüştüm netten banada 3000 vermişlerdi fiyat hatta yapmam için baya ısrarcı olmuşlardı araştırıcam diyip kaçmıştım :)daha sonradan doktoruma orayı söledim fiyat vs olsun onlar kasap dedi bana ...bence iyi araştırın doktoruda insana cazip gözüküyo hastane doktor bi arada düşüncesi ama tabi muhım olan senın içinin rahat etmesi az streslisndir su an kesin ...boyut kesi yerı protezin cinsi vs konuştunuzmu ?
çok iyi araştırmanı önerırırm 1 kere oluyosun cunku ...olsun bitsin dememelisin istedigin gibi olması en muhımı.. umarım kafanı çok karıştırmadım ..

teşekkürler venue... hayır kafamı karıştırmadın. bence çok önemli bu hastane doktor referansı. ben bir bilgisi olan var mı diye şansımı denemek istedim. demek iyi değilmiş öğrendiğim iyi oldu. hayır doktorların hiçbiriyle konuşmadım. yaptıracağım zaman ararım sizi dedim. göğüs ucu kesisi düşünüyorum ama boyutuyla ilgili kararı doktor verecektir. önce bi doktoru bulsaydım :)) Aylin karanlık olabilir diyorum bakalım annem bi gelsin önce tanışırız doktorlarla. sen kime yaptırdın? nerde ne kadara? boyutu, şekli? açıklar mısın biraz? özel mesaj da yazabilirsin. tekrar teşekkürler...

selam arkadaslar.
bende tüm arastirmalarim sonucunda tugrul turhan beyde gögüs kücültme ve diklestirme ameliyati olmaya karar verdim.
Almanyada oldugum icin ayin 5 inde görüsme; 8 i veya 9 unda da ameliyat olucam.
tüm gelismelerden sizlere haberdar edicem.umarim hersey yolunda gider.
herhangi bir uyari veya bilgi vermek isteyen varsa sevinirim.

Cellminn çok sevindim. İddiaya girerim ameliyata benim gibi gülerek girip gülerek çıkacaksın. Hastanede kalacak mısın? Bunu konuştun mu? Çünkü yurt dışından geliyorsun diye Tuğrul Bey hastanede kalmanı isteyebilir. Lütfen ameliyat sonrası bir iki kelime dahi olsa yaz:))
Senin adına çok sevindim. Umarım herşey gönlünden geçtiği gibi olur.

selam arkadaşlar. ben birkaç gündür takip ediyorum konuları. bugün de üyeliğimi gerçekleştirdim. bu haftasonu annem gelecek, çocuklarla ilgilenecek ve ben de şahane memelere kavuşucam umarım.. biraz fiyat araştırması yaptım. Boğaziçi Tıp Merkezinde ameliyat olucam sanırım. ama doktorlar hakkında hiç bilgim yok. zamanım kısıtlı olduğu için bir tek hastaneye gidip bitirmek istiyorum. bu hastane ile ilgili bilgileriniz varsa paylaşabilir misiniz lütfen?

kimderki merhaba, boğaziçi tıp hakkında bildiğim kadarını paylaşayım.
Birincisi kampanyalar yapıp kredi kartı kullandırıp hasta oranlarını arttırıyorlar diye biliyorum. Oradaki doktorlardan biri ile forumda biri görüşmüş ilgisiz olduğunu düşünüp başka bir doktor görmek istediğini bildirmiş ve Doç.DrTuğrul Maral'ı önermişler. Burun ameliyatı olmuş ve memnunum diyor yazısını aşağıya ekledim. Bende ameliyat olmadan önce tüm doçent ve profları araştırıyordum. Tuğrul Maral Bey ile telefonlada görüştüm çok ilgili ve babacan konuşmuştu ama benim aklım kendi doktorumda kaldığı ve kararımı verdiğim için gidip görüşmemiştim. Bir tavsiye sitesinde Tuğrul Maral Bey ile ilgili 3 tavsiye görmüştüm. Sen yinede araştırmaya devam et. Hatta aklına takıldıysa git görüş. Kimbilir belki çok iyi bir doktordur. Ezbere konuşup doktorların hepsini aynı keseye koymamış oluruz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Gelişmeleri lütfen bizimle paylaş.

Forumda bir yerde okuduğum yazıda şuydu ama nicki kaydetmemişim:
***boğaziçi tıp merkezıne burun estetıgı olmak ıcı dr goruşmesıne gıttım ılk olarak mehmet veli karaaltınla gorüştum.... resım gormek ıstedım yaptıgı amelıyatları lep tap ının yanında olmadıgnı soyledı vazgectım kendısıne amelıyat olmaktan..tekrar bogaziçine baska dr goruşmek ıstedıgımı soyledım bana tugrul beye gıtmemı soyledı orda calışanlar gıtttım goruştum ve işte bu dedım 13 aralıkta amelıyat oldum memnunnum DOÇ TUGRUL MARAL1500 ytl
**Kendisi hastayi kesinlikle cok rahatlatan bir doktor. Butun paranoyak sorularimi sabirla dinleyip cevapladi (: simdi beklemedeyim. Bende doktoruma guveniyorum.
evet fıyat uygun cokta talep var

Son düzenleme:
anlattığınız yontem kök hücre değil, yağ enjeksiyonu bence..siz de demişsiniz zaten yağ enjeksiyonu diye. ikisi cok farklı şeyler, karıştırılmamalı . kök hücredede meme dokusu oluşumu sağlanıyor , yağ enjeksiyonundaysa, vücudun herangıbı yerınden cıkan yağ memeye konuyor. yağ olduğu ıcın de zamanla eriyor yok oluyor tabii.

Evet bende abcj gibi biliyorum.iki yontem birbirinden cok farkli.Kok hucre yontemi estetik cerrahide sadece% 8 ile 10 arasinda kullaniliyor diger kullanim alanlari daha cok saglikla ilgili. Tum dunyada oldukca ilgi ceken bir yontem.

kimderki merhaba, boğaziçi tıp hakkında bildiğim kadarını paylaşayım.
Birincisi kampanyalar yapıp kk kullandırıp hasta oranlarını arttırıyorlar diye biliyorum. Oradaki doktorlardan biri ile forumda biri görüşmüş ilgisiz olduğunu düşünüp başka bir doktor görmek istediğini bildirmiş ve Doç.DrTuğrul Maral'ı önermişler. Burun ameliyatı olmuş ve memnunum diyor yazısını aşağıya ekledim. Bende ameliyat olmadan önce tüm doçent ve profları araştırıyordum. Tuğrul Maral Bey ile telefonlada görüştüm çok ilgili ve babacan konuşmuştu ama benim aklım kendi doktorumda kaldığı ve kararımı verdiğim için gidip görüşmemiştim. Bir tavsiye sitesinde Tuğrul Maral Bey ile ilgili 3 tavsiye görmüştüm. Sen yinede araştırmaya devam et. Hatta aklına takıldıysa git görüş. Kimbilir belki çok iyi bir doktordur. Ezbere konuşup doktorların hepsini aynı keseye koymamış oluruz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Gelişmeleri lütfen bizimle paylaş.

Forumda bir yerde okuduğum yazıda şuydu ama nicki kaydetmemişim:
***boğaziçi tıp merkezıne burun estetıgı olmak ıcı dr goruşmesıne gıttım ılk olarak mehmet veli karaaltınla gorüştum.... resım gormek ıstedım yaptıgı amelıyatları lep tap ının yanında olmadıgnı soyledı vazgectım kendısıne amelıyat olmaktan..tekrar bogaziçine baska dr goruşmek ıstedıgımı soyledım bana tugrul beye gıtmemı soyledı orda calışanlar gıtttım goruştum ve işte bu dedım 13 aralıkta amelıyat oldum memnunnum DOÇ TUGRUL MARAL1500 ytl
**Kendisi hastayi kesinlikle cok rahatlatan bir doktor. Butun paranoyak sorularimi sabirla dinleyip cevapladi (: simdi beklemedeyim. Bende doktoruma guveniyorum.
evet fıyat uygun cokta talep var

selennnnn sağol şeker. Tuğrul Maral ile ilgili kk deki yazıları okudum ben de. genelde burun estetiği üzerine çok başarılı izlenimi verdi bana. göğüs estetiği sayfasında da araştırıcam şimdi. ama hani her doktorun en başarılı olduğu bir konu vardır ya. galiba Tuğrul bey de burun estetiğinde iyidir diyebiliriz. araştırmalarım devam ediyor. şimdilerde Aylin Karanlık ile görüştüm. eğer başka doktor bulamazsam aylin hanıma gidicem sanırım. doktor kadar verdiği fiyat da önemli benim için. yani 3000-4000 arasında olmalı fiyat. bana ortalama bir fiyat söylemeden hayır mutlaka muayeneye geleceksiniz, göğüs yapınıza, konulacak proteze göre fiyat vericem diyenleri bir daha aramıyorum bile. kardeşim en az şu kadar en fazla şu kadar tutar demiyorlar. annem de gelemedi zaten. bana da daha çok araştırma fırsatı doğdu. gelişmeleri yazarım mutlaka.

Back